Community Status Updates
Darthnicolas
Μία φορά Μαρουσιώτης,πάντα Μαρουσιώτης.Και γω κάποτε έμενα Μαρούσι,τώρα πια όχι,αλλά το πνεύμα αθάνατο.
btw,είπες 2ο,άρα μήπως τον μεταθέσαν?
Dec 03 2010 22:11
Night Wizard Seal → Darthnicolas
Βασικά δεν είμαι από το Μαρούσι, απλά κατοικώ. :P Στο δεύτερο πάω.
Ακόμα για αυτά μιλάει.:hahaha: Και συμφωνώ απολύτως. Θρησκευτικός είναι κάπως, αλλά στην συζήτηση είναι όντως καλύτερος.
Dec 03 2010 17:01
Darthnicolas → Night Wizard Seal
Μαρουσιώτης?Στην εποχή μου,πριν καμιά 5αρα χρόνια,ο Καρακοβούνης έκανε θρησκευτικά στο 5ο Λύκειο Αμαρουσίου,που πήγαινα και γω.
Χάλια θρησκευτικός,υπέροχος όμως άνθρωπος για συζήτηση.Ακόμα τα ίδια λέει,για μασώνους,χούντες,κλπ?
Dec 03 2010 15:56
Night Wizard Seal → Darthnicolas
Είχατε και εσείς Καρακοβούνη;:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Μας κάνει φέτος θρησκευτικά. :hahaha:
Dec 02 2010 23:01
Darthnicolas → Kenobi-sensei
Αρχηγέ,ίσως θέλεις να φτιάξεις λίγο τη sig σου.Λείπουν τα αρχικά εισαγωγικά,και στο κομμάτι που λέει [they caught up] θα πρεπε να λέει [they got caught up] :ureshii:
Nov 16 2010 12:05
Darthnicolas → Hellraider
To PS3?Γιατί υπάρχουν και άλλες κονσόλες εκτός από αυτό?xD
Ναι και γω για το Catherine έχω ψιλοκολλήσει,απλά απότι έχω πιάσει θα έχει horror/RPG,με πλήρες adult περιεχόμενο,που εύχομαι να μην το γ@μήσουν στο censor όταν πάνε για localization...Λες και το Catherine θα πάνε να το πάρουν πολλά ανήλικα για να υπάρχει και πρόβλημα...Όχι ότι και εκεί θα υπήρχε,anywayz...
Nov 09 2010 10:09
Hellraider → Darthnicolas
Ενημερωτικά μιλάς με τεράστιο Horror fan.:P
Ο λόγος που το βλέπω έτσι το Cathrine είναι γιατί δεν έχω καταλάβει τι είναι.Είναι VN;Είναι Survival Horror;Είναι RPG;Είναι κάτι με Horror element;Πραγματικά δεν έχω καταλάβει.Έχουνε επικεντρωθεί τόσο στο fanservice κομμάτι του (αν και πρόσεξα μερικά ελαφρώς demented trailers ανάμεσα στο χαμό από Moeness) και νιώθω ότι δεν το βλέπουνε τόσο σοβαρά όπως θα βλέπανε ένα SMT.
Μακάρι πρώτον να πουλήσει και σε δεύτερη μοίρα να βγει καλό παιχνίδι.Σαν extra το βλέπω το δεύτερο.
ΥΓ:Και σε ζηλεύω που η κονσόλα σου είναι region free σε όλα! :(
Nov 09 2010 02:46
Darthnicolas → Hellraider
Εχεις απόλυτο δίκιο,παρ'όλ'αυτά δεν θέλω να το ξεφτιλίζουν ρε γαμώτο...Δεν λέω όχι στο fanservice,μου αρέσει,αλλά ως έναν βαθμό...Πλέον βγάζουν games με ανύπαρκτο gameplay,τα οποία βρωμοκοπάνε fanservice.Δεν αντέχω πια ένα game που είναι γεμάτο κοριτσάκια λες και είμαστε 10 χρονών,δεν αντέχει τόσο moe ο οργανισμός μου.
Η αλήθεια είναι πως περιμένω και πολλά από το Catherine γιατί απότι ξέρω θα είναι horror,και έχω ένα πάθος με το είδος.Όταν είχε βγει το Persona 3,που είχε κάπως dark ατμόσφαιρα,μου άρεσε τρελά!Αν καταφέρει το Catherine να μπλέξει καλά rpg και horror,θα πέσει τρελό κάψιμο!
Nov 08 2010 21:32
Hellraider → Darthnicolas
[QUOTE=Darthnicolas;445597]p.s.Προσδοκώ πολλά από το Catherine,αν και εδώ φοβαμαι πως θα έχει πιο πολύ fanservice από game time...anywayz,άντε να έρθει να δούμε.[/QUOTE]
Περισσότερο fanservice->Περισσότερες πωλήσεις στην Ιαπωνία->Περισσότερες πιθανότητες για Localisation,μεγαλύτερο budget για το Persona 5.
Είδες τι έγινε.Βγάλανε περισσότερα από όσα περίμεναν με τα Persona 1,3 remakes και τώρα θα δούμε remake και του δεύτερου.
Nov 08 2010 19:09
Darthnicolas → Radagast
Δεν θέλω να αρχίζω μεγάλες σειρές εκτός αν δεν έχω άλλη διέξοδο >_>
Το Yu Yu από κάτι λίγα που έχει πάρει το μάτι μου δεν με ξετρέλανε...Τίποτα ρε,θέλουν να μας κάνουν να σταματήσουμε να βλέπουμε anime,δεν παίζει...Γιατί δεν μπορούσε η Ιαπωνία να είναι γεμάτη αλητάκια που να γουστάρουν ξυλίκια και να είναι όλες οι σειρές γεμάτες?
Nov 02 2010 01:26
Radagast → Darthnicolas
Απλά είμαι επιφυλακτικός με τα καινούρια, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν κιόλας οι καινούριοι τίτλοι. Ενω το 2007 ήταν καλή χρονιά. Να ξεπέσεις τόσο όσο λες δεν βλέπω λόγο imo όταν υπάρχουν ακόμα αξιόλογα κομμάτια available. (όπως όσα σου ανέφερα π.χ.)
Πρόσθεσε ίσως και το yu yu hakusho (το shounen) αν θες στη λίστα με τα πιθανόν αξιόλογα action, σε περίπτωση που ξεμείνεις, αν και είναι λίγο μεγαλούτσικο, εκτός απ' αυτά που σου είπα ήδη δηλαδή.
Nov 02 2010 00:56
Darthnicolas → Radagast
Α εγώ εννοούσα μην είσαι απόλυτος σε νέες σειρές...Για τα big 3 κράξε όσο θες,μαζί σου!Απλά αν δεν έχω να δω κάνα άλλο action,θα ξεπέσω...
Nov 02 2010 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed