Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

aaaaaaaaa ok XD υμμμ τωρα απο π ν'αρχισω? εχω δει καμια 70++ σειρες χαχαχα (καμενος) well ας πω τα αγαπημενα μ καλυτερα :P DeathNote - code geass , one piece - fairy tail , naruto , gurren lagann,neon genesis evangelion, clannad,welcome to the NHk, FMA...kai blabla bla....xD esy? πια anime σ'αρεσουν? :P
Feb 04 2010 00:48
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Κοπελια ειμαι.... Anw βλεπω εισαι καινουριος στο forum. Αμα θες τιποτα απλα ρωτα ;) Ποια anime εχεις δει αν επιτρεπεται?
Feb 04 2010 00:21
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

np ρε φιλε ^^ χαιρομαι που σε γνοριζω & καλο μηνα επισις ^^
Feb 04 2010 00:16
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Ευχαριστω για το Rec. και καλο μηνα ^^
Feb 04 2010 00:05
Photo

Robin-Chwan → AfrObOy

Ευχαριστω για το rec. ^_^ Ασε με να μαντεψω: OPtard κι εσυ? :D
Feb 03 2010 21:40
Photo

Robin-Chwan → anime-dono

Ωχ ωχ! Ας ελπιζουμε να μη γινει πολεμος οσο θα υπηρετεις γιατι, οπως καθε καλος otaku, θα επιτεθεις με κατανα!!! (Εγω αυτο θα κανα :hiding_something:) Κατι τετοιες στιγμες ευχαριστω τον Θεο που ειμαι κοπελα!:P Εγω το χω εδω και καμποσα χρονια το PS2 και ελπιζω μεσα στο 2010 ή στο 2011 να παρω το PS3 για να μπορεσω να παιξω διαφορα παιχνιδια (Kingdom Hearts 3, Sly 4, Tekken 6 etc. etc....)
Feb 03 2010 19:21
Photo

anime-dono → Robin-Chwan

ειναι για να μπαινω στο mood το καινουργιο μιας και παω να υπηρετησω την πατριδα soon :hiding_something:. Οσο για το wii και εγω μην νομιζεις με ps2 την εβγαζα μεχρι και τις αρχες Δεκεμβρη που πηρα το wii :wooi2: (θα παρω και ενα 360 though για hardcore gaming :burningbe3:)
Feb 03 2010 17:24
Photo

Robin-Chwan → anime-dono

Απαπαπαπα. Αμερικανικο που ειναι κι απο παιχνιδι= χειροτερο απο χαλια. Wii δυστυχως δεν εχω. Εχω μεινει ακομα στο PS2 D= Αλλα απο παιχνιδια fave ειναι το ΚΗ!!! Παντως το προηγουμενο ava σου μου αρεσε περισσοτερο :rolleyes:
Feb 03 2010 15:09
Photo

anime-dono → Robin-Chwan

Βασικά το μόνο "anime" zelda που εχει βγει ειναι ενα χαλια αμερικανικο cartoon. To ava μου ειναι απο το Twilight Princess για το wii , το οποίο το replay αυτον τον καιρο (γιαυτο και το ava :P) Τωρα αμα θες το αμερικάνικο πες μου να κοιταξω, αν και δεν εχω ασχοληθεί δεδομενου οτι 1 αμερικανικο και 2 = χάλια :rolleyes:
Feb 03 2010 00:45
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

ααχ να σαι καλα :P
Feb 02 2010 21:52
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Γι αυτο το κανω! Εγω μπορω να το δω μια χαρα. Αμα θες να δεις καμια συζητηση πατα [URL="http://www.anime.gr/forums/converse.php?u=6447&u2=3883"][SIZE=2]View Conversation[/SIZE][/URL].
Feb 02 2010 21:42
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

ρε συ λιγο eye canser to prof αν ειναι ευκολο καντω λιγο διαφορετικο γιατι οταν μπαινω για να δω τισ συζυτησεις σου... ενοω να δω τι κανεις... με ποναν τα ματια μου xP
Feb 02 2010 21:38
Photo

Robin-Chwan → anime-dono

anime-dono-san o τυπος στο ava και στην sig σου ειναι απ το Legend Of Zelda? Αν ναι ξερεις που μπορω να το βρω σε anime γιατι οπου εψαξα δεν το χει.....
Feb 02 2010 19:07
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πεταει οντως ο server!! Finaly female set!! Εγω εχω κανει πιο πολλα male set παρα female set..... -_-' O Kamina ειναι Θεος!!! (Οπως λεει και το ονομα. Κami-na. Kami=God(=D) Αλλα και η Υοko ειναι respect (και οχι για τον λογο που λες εσυ :P). Ειναι 5η fave για μενα. Btw εγραψα φυσικη και φυσικα η καθηγητρια με ξεχεσε! (Βιβλιο δεν ειχα ανοιξει. Παλι καλα που ειμαι καλη στα θετικα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα κατω απο τη βαση Ο_Ο) Χεχε, χαρηκα που εκανα καποιον να γελασει ενω δινει εξαιτασεις. Εκανα μια καλη πραξη!!! Τωρα εχω δικιο που λεω οτι ειμαι καλο παιδι ^^. Εγω οταν γραφω ακουω μουσικη. Χμμ, τωρα που το σκεφτομαι συνεχεια ειμαι με τ'ακουστικα στ'αυτια και ακουω μουσικη..... ΥΓ: (Ακυρο) Την Πεμπτη στο σχολειο μου για να γιορτασουμε την τσικνοπεμπτη θα παρουμε σουβλακια (αχ! Ελλαδα!) και μου 'ρθε αυτο: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=I3GC-yJnF4s[/URL] ΥΓ2: Περιεγραψα σε μια καθηγητρια μου τον Luffy με καθε λεπτομερια (καημενη καθηγητρια...) και μου ειπε οτι του μοιαζω (Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω :terror2: ή :8):). Μου ειπε οτι φερομαι σαν παιδι αλλα με καλο τροπο. Δηλαδη δεν μιλαω σαν παιδι ή κλαιω κλπ αλλα φαιρομαι με "ηλιθιο" τροπο μερικες φορες. Και μετα ολα τα γομαρια οι συμμαθητες μου συμφωνησαν. Εγω παιδι.....*_*. Και δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο:blurah5: ΥΓ3: Κατι τελειως ακυρο που βρηκα ενω βολταρα στο Youtube [URL]http://www.youtube.com/watch?v=m944UBTX6Lc&feature=related[/URL] ΥΓ4 (Τελικα μ αρεσουν πολυ τα ΥΓs.....): Τι ειδος μουσικη ακους περισσοτερο???:wis: ΥΓ5:..................Οχι οχι μη βαρας, δεν εχει αλλο!
Feb 02 2010 16:13
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Back it is! :joyful: Ήμουν afk για μερικές μέρες και μόλις τώρα ξαναπήρα επαφή με το forum (πετάει ο server btw), έκανα και την γνωστή αλλαγή σετ που λέγαμε και επιτέλους χρησιμοποίησα female set για πρώτη φορά. Kamina, huh? Δεν έχω δει την σειρά αλλά πάω στοίχημα ότι σαν το κάνω η Yoko θα είναι instant fave για μένα πάλι~ :P :nbleed: ΥΓ: Καλό μήνα κι από δω, μιας και το ξέχασα στο πμ. :)
Feb 02 2010 01:04