Community Status Updates

adamsbankai → Robin-Chwan
Ευχαριστώ για την προθιμοποιηση σου αλλά δεν μένω Ελλάδα. Είμαι απο Κύπρο.
Θα ψάξω απο γνωστούς μου αν έχουν κανένα σπαθι με μαυρη θηκη απο αυτά που στολίζουν στους τοιχους. Αν δεν βρω δεν πειράζει, η στολή και η μάσκα μια χαρά θα είναι!

Robin-Chwan → adamsbankai
[quote=adamsbankai;365035]Πολύ χρησιμα τα λίνκ σου Τομο. Καθως εψαχνα βρήκα αυτό
[URL]http://www.cosplay.com/showthread.php?t=66383[/URL]
Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και αρκετα ευκολη! Θα ψαξω αυριο τα υλικά και αν το πετύχω θα βαλω μια εικόνα εδω.
Για το tensa zangetsu, το σπαθι του Ichigo σε Bankai τι να κάνω? Να μείνω χωρίς σπαθί?[/quote]
Μιας και δεν θα παω στο παρτυ και το εχω αχτι μπορω να βοηθησω εγω! Εχω ενα κατανα με μαυρη θηκη και λαβη αλλα το υπολοιπο ειναι στο κανονικο χρωμα. Μπορω να σου δανισω το κατανα (αν μενεις αθηνα -κατα προτειμηση μαρουσι) και μπορεις εσυ να βρεις μια βαφη να το βαψεις μαυρο [B]η οποια ομως να φευγει μετα!![/B] Πες μου αμα ενδιαφερεσαι. Μπορει να μην ειναι ακριβως ιδιο αλλα καλυτερο απο το τιποτα

AfrObOy → Robin-Chwan
εγω ευχαριστω π με δεχτηκες..........sorry κιολας αλλα τι ειναι optard? :/

Robin-Chwan → Zoro
Ακουσε μερικα τραγουδια του Ραψωδου φιλολογου στο YouTube και πες αν σου αρεσαν!
Στο ΟΡ να πω την αληθεια μου, κι εγω την εχω ψιλοβαρεθει τη μαχη αλλα δεν πειραζει μιας και σε λιγο τελειωνει. Εγω το χω σιγουρο οτι θα πεθανει ο WB αν και δεν ειμαι σιγουρη για τον Ace. Ελπιζω να μην πεθανει γιατι ολο αυτο εγινε για χαρη του.Τωρα εγω περιμενω να τελειωσει το saga για να δω τους χαρακτηρες μεγαλυτερους και τι θα εχει γινει.
Παντως ελπιζω οτι οταν ειπε ο Oda οτι το στυλ του ΟΡ θα αλλαξει λιγο να μην εννοουσε να γινει πιο πολυ Naruto like. Τοτε θα ξενερωσω πραγματικα!
Το Naruto εχει πεσει ΠΑΡΑ πολυ τελευταια και δεν το βλεπω ν ανεβαινει. Κριμα παντως γιατι ξεκινησε πολυ καλα. Εγω προσωπικα το παρακολουθω γιατι μου αρεσουν ολοι οι αλλοι χαρακτηρες εκτος απο τους πρωταγωνιστες (γιατι αραγε...) και για να δω τι θα γινει στο τελος. Πλεον δεν μου χει μεινει τιποτα να σχολιασω γιατι το μονο που μου ρχεται να κανω ειναι να το θαψω και δεν χρειαζεται. Αυτο το εχει κανει ο Kishimoto. Η 3αδα Naruto-Sasuke-Sakura μου εχει σπασει πραγματικα τα νευρα και ελεος που ολη η σειρα γυριζει γυρω απο το τι κανουν αυτοι. Θα ηταν πολυ καλυτερο αν μας εδειχνει και λιγο τι κανουν οι αλλοι (που τους εχει ξεχασει εντελως)!

Zoro → Robin-Chwan
Μπα, λόγω εξεταστικής δεν προλαβαίνω να πεταχτώ μέχρι εκεί, mendokusei! Καλά να περάσεις μιας και θα πας, εσύ. :)
Θέλω κάποια στιγμή να ξανάρθω σε κάποιο βέβαια, αλλά δεν ξέρω πότε, θα δείξει. :P
Btw από ελληνικό ραπ άκουγα Βαβυλώνα παλιά, αν πιάνονται (αν και low bap είναι βασικά).
Ψιλοάσχετο αλλά τελευταία δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με πορώνει τόσο το OP στο manga, όσο παλιά. Δεν είναι κακό δλδ, αλλά μια έχω βαρεθεί την μάχη (που πολύ κράτησε), μια με χαλάει το γεγονός που πιθανώς πάλι δεν θα πεθάνει κανένας (άντε ο WB, και ίσως) και οι πειρατές θα ξεφύγουν από τόσους admirals (σιγά μην έφτανε ο WB για να τους κρατήσει όλους πίσω) και μια έχουν μαζευτεί αρκετές απορίες πια και αναρωτιέμαι πότε θα τις απαντήσει ο Oda (haki, crocodile, kuma, δύναμη sengoku κλπ).
Naruto πάλι, από το να βλέπουμε την ξανθόψειρα να κλαίει γιατί η αγάπη του δεν θα ξαναγυρίσει, προτιμώ τον Psychosuke. Επίσης θα το ξαναπώ: τόσες (πιο) ωραίες και ενδιαφέρουσες γυναίκες έχει αυτή η σειρά (με πρώτη Ino), γιατί πρέπει να βλέπουμε τα μούτρα της γλάστρας συνεχώς; Ένα από τα ίδια οι 2 άλλοι πρωταγωνιστές, πραγματικά αυτοί είναι που καταστρέφουν μια κατά τ' άλλα πολύ καλή shonen σειρά, επειδή όλα γυρνάνε γύρω τους ενώ έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον... οι υπόλοιποι χαρακτήρες (καλοί και κακοί) είναι πολύ καλύτεροι για μένα. Βαρέθηκα να βλέπω πόσο φίλοι γίνονται όλοι με τον Naruto και πιστεύουν αμέσως σ' αυτόν, ενώ είναι ένα τούβλο που βασίζει σχεδόν όλη του την δύναμη στα τεράστια αποθέματα chakra που του δίνει το kyuubi, πόσο γρήγορα power ups παίρνει και πόσο του λείπει ο Sasuke (τα είδαμε στο τέλος της πρώτης σειράς, τα είδαμε στην μέση του shippuuden, [B]get over it[/B]!), όπως και βαρέθηκα να βλέπω πόσο cool είναι η darkness, εκδίκηση και power ups του τελευταίου. :yawn2:

Robin-Chwan → Zoro
Νταξει δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο η Yoko αλλα δεν ειναι και "χαζοchick". Εχει τον δικο της χαρακτηρα....
Χαχα, ναι...Θετικη, θετικη...Αλλα οταν εχω στο μυαλο μου anime δεν μπορω να βρω ουτε ποσο κανει 2+2
Εγω βασικα ακουω συνεχεια μουσικη. Συνεχεια ομως. Και τωρα μουσικη ακουω. Το Libera Me From Hell (a.k.a. Row Row Fight The Power) OST απο το Tengen Toppa Gurren Lagann. Ενα απο τα καλυτερα OST που εχω ακουσει!
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ FTW ΡΕ!!!!!!
Βασικα κανενα αποτελεσμα δεν εχει. Απλα τους στριμωχνω σε μια γωνια και αρχιζω το μπλα μπλα.:twisted: Εχουν μαθει τωρα. Οποτε με βλεπουν το βαζουν στα ποδια. :P Αλλα ειμαι οντως ντροπαλη. Δεν μ εχεις δει live ακομα. Οταν ειμαι με κοσμο καταπινω τη γλωσσα μου (στο event μιλια δεν εβγαλα...).
Αληθεια στο cosplay party θα ρθεις? Εγω θα παω αλλα δε νομιζω να μπορεσω να μιλησω παλι...
Οτι περιπου ακουω κι εγω! Rock & λιγο Metal με μια δοση ελληνικης Rap (Δοκιμασε ν ακουσεις λιγο Ραψωδο φιλολογο. Ειναι fave!)
Btw Linkin Park FTW!!!!
Τι λες καλε Ο_Ο ΜΟΝΟ στον υπολογιστη γραφω πολυ. Ασε γραφω αυτον τον καιρο και μ εχει πονεσει το χερι μου γιατι δεν φτανει ο χρονος που μας δεινουνε (μαλλον τα θεματα ηταν πολλα) και μ εχει πονεσει το χερι μου.

Zoro → Robin-Chwan
Α, λέει και σαν χαρακτήρα η Yoko ε; Πέρα από εμφάνιση δλδ.
Γιατί από διάφορα σχόλια που έχω ακούσει εδώ κι εκεί (ίσως περισσότερο από haters) προς χαζοchick την είχα κόψει. :P
A, ώστε κι εσύ παιδί της θετικής σαν κι εμένα, καλό κι αυτό. :rolleyes: Κι εγώ ακούω συχνά μουσική όταν γράφω κάτι στο πισί πάντως (και οι linkin park είναι παλιοί faves, όπως μου θύμισες με το 2ο tube video). ^^
(λολ για το βιντεάκι με τα σουβλάκια :hahaha:)
Μπράβο πάντως που καταφέρνεις και συζητάς για anime και με καθηγητές και συμμαθητές (όποιο αποτέλεσμα κι αν έχει αυτό), ντροπαλή σου λέει μετά. :king:
Μουσικά γούστα τα χα πει και στον NWS παλιά (credits to my memory™), οπότε τα κάνω copy και repost (για να μην κουράζομαι :P):
Μουσική άκουγα πιο πολύ και αγόραζα CDs στα λυκειακά μου χρόνια... τελευταία κατεβάζω μόνο πια και κυρίως ότι ακούσω και μου αρέσει... πχ μουσική από διαφημίσεις, κάνα μαγαζί αν βγω και βάλει τπτ καλό, ταινία, anime (τελευταία ακούω αρκετή j μουσική) κλπ.
Παλιά πάντως (αν και ακόμη μου αρέσουν, απλά δεν τους ακούω τόσο συχνά) μου άρεζαν πολύ Linkin Park, System of a Down, The Offspring, Prodigy, Rob Zombie, Papa Roach, The Calling κι άλλα αρκετά, που πιο πολύ κατέβαζα ότι καλό κομμάτι άκουγα δικό τους (πχ Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Poets of the Fall κλπ).
Δεν έχω ακριβώς συγκεκριμένο γούστο ουσιαστικά, αν και τείνω προς rock-metal music. Μετά ότι καλό ακούσω και μου αρέσει το κατεβάζω (και pop, rap κλπ :P).
Αυτά! Και να πεις στην καθηγήτρια σου ότι σου αρέσει και να γράφεις πολύ, μέσα σ' όλα, μπας και σε βάλει να γράψεις καμιά extra έκθεση (μπου-χαχα :twisted:).

Robin-Chwan → Vegetasmate
Ναι το ειδα. Thnx!!! Θα δω τι θα ντυθω αλλα σιγουρα θα ντυθω!!
Δεν του αρεσουν τα anime. Αλλα προσπαθω σε καθημερινη βαση να τον κολλησω. Απορω πως με αντεχει......

Vegetasmate → Robin-Chwan
σ εκαναν ποστ στο ¨ναι αλλα τι να ντυθω" θρεντ....γιατι δεν πας με τον δικο σου???

Robin-Chwan → Vegetasmate
Hehe, λογικα....:D. Εχω σχεδοοον πεισει τη μανα μου ^_^'. Και θελω παρα πολυ να ντυθω κατι (δεν εχω ξανακανει cosplay...) αλλα δεν ξερω τι. Πεφτει και του αγου Βαλεντινου και θα πρεπει να γραψω τον αλλο για να ρθω. Oh, wth .aNiMe//GR FTW!!! Το θεμα ειναι με ποιον θα παω....

Vegetasmate → Robin-Chwan
hello koritsaki!! ti em8a 8a mas kaneis tin timi na er8eis sto cos?? yupiiiiiiiiii!!!!

GhostPrince → Robin-Chwan
aaa ok xD
kai xaxaxa...κιεσυ σα κιεμενα ισε δλδ XD kiegw mia apta idia oute kan dnx rw psoes poses seires exw di LOL :P

Robin-Chwan → GhostPrince
Εγω εχω χασει το μετρημα. Μερικα που εχω δει ειναι: Naruto, Bleach, One Piece, Fairy Tail, Death Note, Tengen Toppa Gurren Lagann, Soul Eater, Ane Doki, Full Metal Alchemist, Yu Yu Hakusho, 20th & 21st Century Boys etc etc etc...
Αυτο ειναι το ποσο % ειναι το progress στο forum. Ανεβανει με το ποσα post εχεις κανει. Νομιζω καπου 30κατι post πας στο 10%. Εγω ειμαι 75% ^^

GhostPrince → Robin-Chwan
na σ πω ρε συ αυτα τα starting.....ή in progress ....που χι στο πανω μερος των profile τι ειναι ακριβως? δν το χω πιασει ΧD