Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αντε να το αρχισεις να μου πεις τη γνωμη σου.!!! Τον NWS λες? Αυτος διαβαζει πολυ αργα οποτε και 10 chapter να του χουνε μεινει ενω το αρχιζω παλι εγω θα το τελειωσω πρωτη ;Ρ. Αλλα θα αρχιζω απο τωρα να ετοιμαζομαι ψυχολογικα και θα βρω και site να διαβαζω τα chapters online (κατεβαζω τις αγαπημενες μου σειρες οταν ειναι να φυγω για καλοκαιρι και μετα τις διαγραφω, δεν θελω να τις κραταω, για να χω χωρο)
Feb 24 2010 16:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Why, thanx... u2! :P Άντε προς το τέλος του μήνα ελπίζω πως θα μπορέσω να αρχίσω κανονικά και με το νόμο το FT επιτέλους (και τότε ετοίμασε Berserk, μην σε περάσει και ο συμμαθητής σου :hiding_something:).
Feb 24 2010 15:52
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κι εγω γραφω αυτον τον καιρο αλλα προτειμω να διαβασω 1-2 ωρες την ημερα και μετα να λιωνω στο pc. (Θα χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι μετα με τους βαθμους μου αλλα κανω πως δεν το ξερω....) Χαχα, εσυ εχεις την υπομονη και τα γερα νευρα πιο πολυ αναγκη απο μενα φιλε μου ;) Καλα ξεμπερδεματα!
Feb 24 2010 14:54
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Τσουπ, αν το παρατήρησες μπαίνω τα μεσημέρια κυρίως, που κάνω κάνα (μεγάλο) διάλειμμα, τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, αν και καμιά φορά περνάω σαν guest. Patience. :P
Feb 24 2010 14:44
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

One Piece, Bleach & KH εχω αλλα ο επομενος που θα παρω θα ειναι Naruto!
Feb 23 2010 20:36
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

One piece/naruto εχεις?
Feb 23 2010 20:31
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Αα, εγω εχω ξοδεψει πανω απο 150$ σε τομους κλπ (καμμενη). Εγω αμα δεν ηταν αυτα τα μαγαζια και οι φιλοι μου δεν θα ημουν εδω! Δεν μου αρεσει τιποτα αλλο στην Αθηνα που να με κανει να μεινω....
Feb 23 2010 19:49
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

Δεν αγοραζω manga, μονο αν βγει καποιο απο τα αγαπημενα μου στα ελληνικα θα σκεφτομουν να το αγορασω.Αν και πολλες φορες ελεγα να ρωτησω για το που μπορω να βρω κανα Godchild η NGE συνεχεια το ανεβαλα και το παρατησα τελικα.
Feb 23 2010 19:44
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Χμμ, το οτι μενεις (οπως κι εγω) Αθηνα ειναι καλο μονο γιατι εδω ειναι πιο ευκολο να βρεις τομους κλπ....
Feb 23 2010 19:22
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

Ναι αθηνα μενω.
Feb 23 2010 19:08
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

......hmph! (Κι εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που το βλεπω...)
Feb 23 2010 19:07
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει έχω άφεση αμαρτιών... :P:P:P Αφού είναι καλό σετάκι (σχετικά, υπάρχουν και καλύτερα...)[SPOILER]Robin-chwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!![/SPOILER] Αυτός είναι ο λόγος που βλέπω το Ένα Κομμάτι:blush2:...:lovulovu:
Feb 23 2010 19:03
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Σαν πολυ συχνα δε μπαινεις τελευταια? Τελειωσαν τα μαθηματα??
Feb 23 2010 18:42
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

2 9αρια??? Απο σενα περιμενα χαμηλοτερο, ειδικα για το ava! Τhnx aniki! Σε συγχωρω που θα πας.....εεε.....αυτο που αρχιζει απο "Ι" και τελειωνει σε "ρια". Ουτε τη λεξη δε θελω να πω!
Feb 23 2010 18:41
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Α γραφεται με 2 D γι αυτο δεν εβρησκα καλες...... Να δω αν υπαρχει καποιος που δε θα δει την ταινια ενω εχει δει το trailer....Btw Αθηνα μενεις?
Feb 23 2010 15:23