Community Status Updates

Robin-Chwan → Zoro
Αντε να το αρχισεις να μου πεις τη γνωμη σου.!!!
Τον NWS λες? Αυτος διαβαζει πολυ αργα οποτε και 10 chapter να του χουνε μεινει ενω το αρχιζω παλι εγω θα το τελειωσω πρωτη ;Ρ. Αλλα θα αρχιζω απο τωρα να ετοιμαζομαι ψυχολογικα και θα βρω και site να διαβαζω τα chapters online (κατεβαζω τις αγαπημενες μου σειρες οταν ειναι να φυγω για καλοκαιρι και μετα τις διαγραφω, δεν θελω να τις κραταω, για να χω χωρο)

Zoro → Robin-Chwan
Why, thanx... u2! :P
Άντε προς το τέλος του μήνα ελπίζω πως θα μπορέσω να αρχίσω κανονικά και με το νόμο το FT επιτέλους (και τότε ετοίμασε Berserk, μην σε περάσει και ο συμμαθητής σου :hiding_something:).

Robin-Chwan → Zoro
Κι εγω γραφω αυτον τον καιρο αλλα προτειμω να διαβασω 1-2 ωρες την ημερα και μετα να λιωνω στο pc. (Θα χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι μετα με τους βαθμους μου αλλα κανω πως δεν το ξερω....)
Χαχα, εσυ εχεις την υπομονη και τα γερα νευρα πιο πολυ αναγκη απο μενα φιλε μου ;)
Καλα ξεμπερδεματα!

Zoro → Robin-Chwan
Τσουπ, αν το παρατήρησες μπαίνω τα μεσημέρια κυρίως, που κάνω κάνα (μεγάλο) διάλειμμα, τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, αν και καμιά φορά περνάω σαν guest.
Patience. :P

Robin-Chwan → Mad_Hatter
One Piece, Bleach & KH εχω αλλα ο επομενος που θα παρω θα ειναι Naruto!

Robin-Chwan → Mad_Hatter
Αα, εγω εχω ξοδεψει πανω απο 150$ σε τομους κλπ (καμμενη). Εγω αμα δεν ηταν αυτα τα μαγαζια και οι φιλοι μου δεν θα ημουν εδω! Δεν μου αρεσει τιποτα αλλο στην Αθηνα που να με κανει να μεινω....

Mad_Hatter → Robin-Chwan
Δεν αγοραζω manga, μονο αν βγει καποιο απο τα αγαπημενα μου στα ελληνικα θα σκεφτομουν να το αγορασω.Αν και πολλες φορες ελεγα να ρωτησω για το που μπορω να βρω κανα Godchild η NGE συνεχεια το ανεβαλα και το παρατησα τελικα.

Robin-Chwan → Mad_Hatter
Χμμ, το οτι μενεις (οπως κι εγω) Αθηνα ειναι καλο μονο γιατι εδω ειναι πιο ευκολο να βρεις τομους κλπ....

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
......hmph! (Κι εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που το βλεπω...)

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Εντάξει έχω άφεση αμαρτιών... :P:P:P
Αφού είναι καλό σετάκι (σχετικά, υπάρχουν και καλύτερα...)[SPOILER]Robin-chwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!![/SPOILER]
Αυτός είναι ο λόγος που βλέπω το Ένα Κομμάτι:blush2:...:lovulovu:

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
2 9αρια??? Απο σενα περιμενα χαμηλοτερο, ειδικα για το ava! Τhnx aniki! Σε συγχωρω που θα πας.....εεε.....αυτο που αρχιζει απο "Ι" και τελειωνει σε "ρια". Ουτε τη λεξη δε θελω να πω!

Robin-Chwan → Mad_Hatter
Α γραφεται με 2 D γι αυτο δεν εβρησκα καλες......
Να δω αν υπαρχει καποιος που δε θα δει την ταινια ενω εχει δει το trailer....Btw Αθηνα μενεις?