Community Status Updates

Vegetasmate → Robin-Chwan
ahahahahaaaaaaaaaa!!! oxi oxi m aresei poli....asxeto...pos alaxes to user title sou?? emena den mou to allazei ><

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Αυτο ειναι καλο ή κακο? (Γιατι νομιζω πως ειναι το δευτερο.....)

Robin-Chwan → Mad_Hatter
Εγω δεν εχω προβλημα με τα ματια της αλλα μερικες φορες θα προτειμουσα να ειναι κανονικα.

Mad_Hatter → Robin-Chwan
Ναι καλυτερο απο το παλιο, ποτε δε μου αρεσε η hinata, με φρικαρουν τα ματια της.

Robin-Chwan → Zoro
Τα παιξες ε? Χαιρομαι!
Καλυτερο απο το προηγουμενο δεν ειναι??
Το δικο σου αμα το αλλαξεις θα ρθω Ιταλια με τα ποδια να σου δωσω φαπα :hiding_something:
Θα μπει set αλλα πρωτα θα βαλω ενα για να τιμησω το παλιο μου nick!
Α, τωρα ειμαι και επισημα waifu σου (καημενουλη.)

Robin-Chwan → Mad_Hatter
Thnx!! Ηθελα πολυ καιρο να το βαλω μιας και το ΟΡ ειναι το αγαπημενο μου anime με μεγαααλη διαφορα. Καλυτερο απο το αλλο ε?

Robin-Chwan → Vegetasmate
Πες μου οτι δε σ αρεσει και θα πηδηχτω κι εγω απ το παραθυρο! Καλο ε? Οταν ειχα μπει στο forum ειχα δει μονο Naruto και δεν ειχα γνωρισει τον θεϊκο κοσμο του ΟΡ!

Zoro → Robin-Chwan
Xαχαχα, μπαίνω στο profile μου και λέω ποια είναι αυτή η Robin-Chwan (με το ωραίο nick) που είναι στα visits μου; :P
Ακόμη και όταν μπήκα εδώ δεν κατάλαβα αμέσως ότι ήσουν εσύ, νόμιζα μιλούσαμε για νέο χρήστη... και πάνω που είχα θυμηθεί να σε ρωτήσω πως και τόσον καιρό δεν το είχες αλλάξει ακόμη!
Omedetou, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το προηγούμενο (makes me wonder αν αξίζει να αλλάξω το δικό μου πια)! :P
Καιρός να μπει και κάποιο σετάκι που να του ταιριάζει. :hiding_something:

Robin-Chwan → Seraphimon-T.K.
Κι εγω δεν το νομιζω και μισω τον Kishi που την δειχνει τοσο λιγο (αλλα παλι, αυτος την δημιουργησε οποτε....). Εδω μου τα λεμε ο Kishi ειναι ολιγον τι μισογυνης. Δεν εχει αξιωσει καμια γυναικα στο Naruto να κανει κατι καλο χωρις να τη βγαλει, αμεσως μετα,fail...
Να υποθεσω απο την παλια υπογραφη σου (θυμαμαι ειχε τον brook) οτι βλεπεις και Οne Piece εκτος απο Νaruto??
Btw thnx for the rec.!