Community Status Updates
Robin-Chwan → zoro77
XD Γι αυτο ειμαι εδω!^^ Αμα θες καποιον αλλο χαρακτηρα καποια στιγμη πες μου. Εγω το διασκεδαζω να φτιαχνω σετ!
Mar 27 2011 13:48
zoro77 → Robin-Chwan
για αλλη μια φορα το σετακι που μου προτεινες εσκισε.. Δεν βαθμολογηθηκε ακομα βεβαια, αλλα ήδη εχω δεχτει 2 καλα σχολια!
Mar 26 2011 22:58
Zoro → Robin-Chwan
Καλά ναι δεν είναι ότι με χαλάει τόσο η princess, απλώς η mermaid που σου έδειξα ήταν πιο κοντά στο στυλ που ήθελα, αν και έπρεπε να το περιμένω ότι ο Oda θα την έκανε απρόβλεπτη. :canthelp:
Ναι το KHR ξέρω λίγο τι παίζει με τους χαρακτήρες, αλλά σειρά βασισμένη σε guns/mafia φαντάζομαι πρέπει όντως να λέει, για έναν Devil May Cry fan. Α και για cool/ωραία ονόματα so far η σειρά με τα πιο πετυχημένα που έχω βρει είναι το D.Gray-man, read it too. :P
Mar 18 2011 17:34
Robin-Chwan → Zoro
Ο Zoro δεν εχασε ποτε την απεριοριστη coolness του. Απλα επρεπε να το κρυψει για να μην κλεψει την παρασταση απο τον Ace και τον WB. Ηταν και θα ειναι ο πιο καλος στην παρεα (με την Robin για close second, μην ξεχνιομαστε.)
Καλα κι εγω τελευταια δεν κανω και τοσα πολλα post (σε σχεση με παλια βεβαια) αν και ειμαι μεσα σχεδον ολη τη μερα. Δηλαδη μπορει να περασουν μερες και να μην κανω καποιο post αλλα να κανω, μετα, μερικα μαζεμενα. Oh, well...
Να πω την αληθεια μου ουτε κι εγω την περιμενα ετσι την πριγκιπισσα. Η εμφανιση της δε με πειραζει τοσο οσ πειραζει εσενα (well, duh!) αρα δεν εχω κατι να σχολιασω :P
Btw, αν βαζεις ονοματα βασισμενος σε cοolness (Αν και στον Zoro τρεχει απο τα μπατζακια) να μην αρχισεις ποτε Katekyo Hitman Reborn. Δεν εχω δει τοσους πολλους epic & badass & cool τυπους μαζεμενους σε μια σειρα! Ειδικα το manga που ειναι οροφους καλυτερο απο το anime. (<- μεταφραση: αρχισε Katekyo Hitman Reborn! γιατι εχει γ@ματους χαρακτηρες και ιστορια αλλα να αρχισεις το manga γιατι το anime ειναι fail.) XD
Mar 18 2011 12:45
Zoro → Robin-Chwan
Χαχα, tadaima! Και first! :P
Ναι η αλήθεια είναι πως οι λόγοι που επέστρεψα στο παλιό μου nick (κάτι αδιανόητο πριν από μερικές βδομάδες) συμπίπτουν σχεδόν αντιστρόφως με αυτούς που είχα αλλάξει... o Zoro ξαναέγινε cool στην σειρά. :kill4u: Όταν το άλλαξα είχε εξαφανιστεί πια, loser μετά loser, λίγο τον βλέπαμε, λίγο τον ακούγαμε... ευτυχώς που επανήλθαμε! Ο πιο καλός από την παρέα αυτός είναι atm!
Φυσικά και επέστρεψα για την πάρτη σου :P, αν και, θα το ομολογήσω, δεν πρόκειται για καθαρή επιστροφή... θα πηγαινοέρχομαι πάλι, υπόσχομαι να ποστάρω τπτ μια στο τόσο, ωστόσο!
Thanks για το set (καιρός ήταν να αλλάξω indeed) και για τις ευχές (κάλλιο αργά... :P). Epic o Usopp στην πρώτη pic btw. XD
Καλώς σας (επάν)ήλθα!
PS: Για να πω και το παράπονό μου τι χάλια scaredy cat πριγκίπισσα μας έδωσες ρε Oda, που μας την είχε παρουσιάσει και πιο όμορφη ever στο OPverse... :unlucky:. Τεράστια, με ούτε το μισό sex appeal και ομορφιά από Hancock/Robin (αν και cute) και annoying, να δω πως θα βελτιωθεί.
Όταν άκουγα mermaid princess περίμενα κάτι τέτοιο:
[SPOILER][IMG]http://imageftw.com/uploads/20110116/afeelingofheaven.jpg[/IMG]
(η μπροστινή με το sakura μαλλί, το λουλούδι και τον ιππόκαμπο :moeee:... κρίμα που είναι απλώς κομπάρσα :()[/SPOILER]... όχι αυτή που μας έδωσε, να δω βελτίωση. :/
Mar 17 2011 20:51
Robin-Chwan → Zoro
Οοοοοοοοοοοο.............
Βρε, βρε ποιος ηρθε! Που χαθηκες μιστερ Zoro? (Btw χαιρομαι που ξαναλλαξες το nick. Οσο καλος και να ειναι ο Laxus τον Ζoro δεν τον φτανει που να χτυπιεται κατω) Ωραιο comeback στο latest chapter thread. Αλλα πες την αληθεια. Γυρισες επειδη σου ελειψα σωστα? *slaps herself out of ΨΩΝΑΡΑ mode* Also, υπεροχο set (ειδικα η υπογραφη. κι εγω οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα). Να πω την αληθεια ειχα βαρεθει να βλεπω το αλλο στο κουτακι των φιλων μου εκει δεξια XD
Βtw οσο ελειπες περασαν τα γενεθλια σου οποτε:
[spoiler] [IMG]http://fc05.deviantart.net/fs22/f/2007/315/b/4/Happy_Birthday_Zoro_by_CoralSnake.jpg[/IMG] [/spoiler]
Wait...wat?
[spoiler] [IMG]http://fc08.deviantart.net/fs25/i/2008/067/9/5/OP_Happy_Birthday__Zoro__by_vtophya.jpg[/IMG] [/spoiler]
Anyways, welcome back!
Mar 17 2011 20:07
Robin-Chwan → zoro77
Κοιταζα εικονες απο το Kingdom Hearts και επεφτα συνεχεια πανω σε εικονες Naruto οποτε το αρχισα απο περιεργεια.
Mar 16 2011 19:50
zoro77 → Robin-Chwan
το ναρούτο πως το μαθες πρωτο? Συνηθως με ΟΡ ξεκινανε ολοι. Στο λεω αυτο γιατι εγω αν δεν εμπαινα στο onemanga(πριν το κλεισουν) και δε διαβαζα το ΟΡ δε θα ξερα κατι για naruto και bleach. Μαλιστα μου χε κανει εντυπωση που το ΟΡ το χε τριτο στο ranking πισω απο αυτα τα 2. (Τωρα νομιζω εχει παει δευτερο).
Mar 16 2011 19:43
Robin-Chwan → zoro77
Κι εγω τα περισσοτερα απο το φορουμ τα εμαθα (και το ιδιο το φορουμ το εμαθα απο ενα παιδι στο σχολειο) Το μοναδικο anime που ειχα δει πριν μπω εδω ηταν το Νaruto. Μετα συνεχισα με Bleach & One Piece (με αυτη τη σειρα) και ετσι εφτασα στο Hajime no Ippo τωρα.
Mar 16 2011 19:18
zoro77 → Robin-Chwan
ουσιαστικα απο το φορουμ ξεκινησα.. Πριν γραφτω μονο το ΟΡ ήξερα αντε και κανα μπλιτσονάρουτο..
Mar 16 2011 17:25
Robin-Chwan → zoro77
Κι εγω ετσι ημουν στην αρχη. Δε μου εχεις πει ποσον καιρο βλεπεις?
Mar 16 2011 15:13
zoro77 → Robin-Chwan
Βασικα εγω τα ψιλοβαριεμαι αλλα οσο παιρναει ο καιρος τα εκτιμω πιο πολυ
Mar 15 2011 23:30
Robin-Chwan → zoro77
ΧD Τhnx! Τωρα ειμαι στο 610. Μαλλον επειδη τον τελευταιο καιρο διαβαζω πολλα manga συνηθισα.
Mar 15 2011 23:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed