Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa

Αστα να πανε XD Μου φαινεται περιεργο παντως που κανεις δε νομιζε οτι ηταν ψεμα.
Dec 30 2011 13:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Robin-Chwan

[QUOTE=Robin-Chwan;551716]Οκ, 1. Εχω 3 αδερφια ολα μεγαλυτερα απο μενα 2. Εχω χτυπησει σε κολωνες στο δρομο τουλαχιστον 3 φορες [B]3. Η κοπελα που μου αρεσει καθεται στο θρανιο μπροστα απο μενα[/B] 4. Την προηγουμενη Πρωταπριλια εκανα μια Coca-Cola Light να εκραγει στο προσωπο ενος παιδιου χρησιμοποποιοντας μια mentos, super κολλα στιγμης και ενα κομματι σπαγγο. 5. Μου ειναι παρα πολυ ευκολο να συγκεντωθω σε κατι.[/QUOTE] Έρωτα~!
Dec 30 2011 13:03
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Ευχαριστω πολυ aniki!! ^^
Sep 25 2011 13:28
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

χρονια πολλα βρε!!!!!να τα εκατοστησεις:hbd:
Sep 25 2011 01:20
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

Στο 4ο επεισοδιο. Δεν ξερω, αυτα τα ειδους ανιμε δεν με τρελενουν. Αλλα επειδη εχω ακουσει οτι φτιαχνει θα το τελειωσω. Τωρα απο ανιμε/μανγκα σχεδον τιποτα. Μονο τα κλασσικο ΟΡ παρακολουθω/διαβαζω και ξεκινησα ενα μικρο ανιμε το Highschool of the dead.
Jun 11 2011 12:30
Photo

didimakia → Robin-Chwan

Ουτε εγω βλεπω Animes πλεον. Διαβαζω που και που κανα manga αλαλ ο εθισμος μου στο site ειναι μεγαλος >.<
Jun 10 2011 22:04
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Πως και το σταματησες? Κι εγω ειχα βαρεθει σε ενα σημειο αλλα εδχει λιγα επ. αρα ειπα να το δω. Σε ποιο επεισοδιο/κομματι εμεινες? Εσυ τωρα τι βλεπεις/διαβαζεις?
Jun 10 2011 21:24
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Διαβασματα κυριως. Αν και γενικα τελευταια δεν εχω ορεξη για τιποτα σχεδον. Εχω να αρχισω καποιο anime/manga τουλ 2 μηνες (Ο_Ο) Για καποιο λογο εχω αρχισει να βλεπω πολλες ταινιες. Πχ εχω κατεβασει 14 ταινιες που δεν εχω δει ακομα και ο Θεος ξερει ποσες εχω δει συνολικα αυτες τις μερες. + για καποιο λογο που ουτε εγω ξερω αρχισα μια σειρα κανονικη με ηθοποιους που ειναι Αμερικανικη και ΟΧΙ Ιαπωνικη (again O_O). Glee λεγεται... Γι αυτο ειμαι χαμενη πανω κατω. No anime = No aNiMe//GR.
Jun 10 2011 21:23
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

γαματο σετακι. Ειδικα αυτο με το τσακ νορρις εγραψε!!!Το χω ξεκινησει το Gurren παντως. Μεχρι στιγμης δεν τρελενομαι ομως και το χω αφησει, :PΘα το δω ομως το καλοκαιρι
Jun 10 2011 16:19
Photo

didimakia → Robin-Chwan

Χοχο ωραιο το στοιχακι. Even Chuck Norris bows before him :P Πολυ καλο set, ειδικα η profile picture :D Που εισαι χαμενη εσυ? Διαβασματα? Ευχαριστω :3
Jun 10 2011 13:52
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Καινουριο set! Θυμαμαι παλιες αγαπες! Κοιτα το κειμενο κατω απο τη sig. Btw το δικο σου ειναι υπεροχο!
Jun 10 2011 10:38
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Καινουριο set! Θυμαμαι παλιες αγαπες! ^^
Jun 10 2011 10:37
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

τελευταια δεν πολυβλεπω ταινιες, Γι αυτο θα σου προτεινω καποιες παλιες ταινιες. Dumb and Dumber(Ηλιθιος και πανηλιθιος αν το χεις ακουστα), Space jam(πρωταγωνιστης ο Μαικλ Τζορνταν με τα λουνευ τουνς.. χεχε). Αυτες ειναι κωμωδιες. Επισης Mortal Kombat1 και 2(πολεμικη). Αν δεν εχεις δει mortal kombat(2 ταινιες) εχεις κανει μεγαλο λαθος, Μερικοι πολεμιστες μοιαζουν ως προς τις ικανοτητες τους με χαρακτηρες του ΟΡ xD Oσον αφορα την αντιγραφη χρησιμοποιησε το nero. Επισης αφους δεν θα χετε ΤV που θα τα βαλεις τα DVD? :Ρ Ενα τελευταιο. Πες μου τι ειδη σου αρεσουν μηπως και σκεφτω κι αλλα!
Mar 28 2011 18:59
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Xaxaxaxa, den thn paleuoume!!!XDXDDXDXD Btw πες καμια καλη ταινια να κατεβασω. Τριτη φευγω για το χωριο μου (μεχρι την Κυριακη) και θελω να παρω μαζι μου μερικα DVD μιας και εκει ουτε TV δεν εχει. (Να ξερα και πως να περασω ταινιες σε αδεια DVD καλα θα ηταν....)
Mar 27 2011 23:41
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

mia xara htan xD(αυτο κι αν ηταν fail!)
Mar 27 2011 22:56