Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

My stalker level επισήμως ανέβηκε δέκα μονάδες: μόλις σύστησα σε μία κοπέλα που ούτε καν ξέρω στο fanfiction τέσσερις-πέντε ιστορίες...και την βρήκα καθώς έψαχνα-έβλεπα τις reviews σε μια ιστορία που δεν είναι καν δική μου και κάθησα και διάβασα τη δική της... Να είμαι περήφανη ή να πάω να κρυφτώ κάτω από καμιά πέτρα τώρα?
Feb 14 2012 15:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD Μου το έχουν ξαναπεί αυτό είναι η αλήθεια...! Μακάρι! ^^ Και τώρα όχι τίποτα άλλο αλλά έχει αρχίσει από σήμερα το καινούργιο εξάμηνο κα δεν ξέρω καν τους βαθμούς μου! Επίσης, μιας που λέμε για εξάμηνο θα σε στείλω και μήνυμα.
Feb 14 2012 13:42
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΧD Αν είναι ν' αγχώνεσαι και να γράφεις οχτώ, τότε ν' αγχώνεσαι περισσότερο. Μακάρι να τα πήγες πολύ καλά και στα υπόλοιπα να μην το έχεις άγχος ^-^
Feb 14 2012 13:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Από το στομα σου και στου θεού τ'αυτί. Αλλά ναι, θα διαβάσω περισσότερο. Βέβαια για το αν πέρασα ή όχι μόνο γι αυτό το οικονομικό αγχωνόμουν είναι η αλήθεια και το επιλογής του ανισόρροπου Μαρκέτου, που άλλα μας έλεγε κι άλλα έβαλε. Αν βγει κι εκείνο είμαι χαλαρή...όλα τα άλλα ειλικρινά θα είναι χαζομάρα να μη με περάσουν γιατί πραγματικά ένιωθα ότι το είχα. Άιντε να δούμε.
Feb 14 2012 13:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, εντάξει, μόνο ένα ήταν, δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα είναι προετοιμασμένη και καλύτερα οπότε θα πετύχεις και καλύτερο βαθμό.
Feb 14 2012 12:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

^^ Πολύ καλύτερα απ'ότι νόμιζα, και μια χαρά γενικά. Τι σε είχα πει, ότι παίρνω αντίθετους βαθμούς απ'ότι νόμιζα? Ε αυτό. Αντί να πάρω 4 στο μάθημα οικονομικών και 8 στο μάθημα πολέμου,πήρα 8 σ'αυτό και 4 στο άλλο. :canthelp: Άβυσσος η ψυχή του διορθωτή -αλλά και του φοιτητή, η δική μου σ'αυτήν την περίπτωση-. Αλλά ευτυχώς τον καθηγητή που δεν πέρασα τον πάω γενικότερα πολύ οπότε δε βαριέμαι να ξαναδιαβάζω το μάθημά του.
Feb 14 2012 12:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πώς τα πήγες;
Feb 14 2012 12:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Bγήκε η βαθμολογία σε δεύτερο μάθημα, είμαι συγκλονισμένη! :if:
Feb 14 2012 12:42
Photo

KaiKenny

Thank you ^-^
Feb 13 2012 22:49
Photo

KennyKai

Πρέπει να σου δώσω extra props για τα DL/RO κουμπάκια που κάθεσαι και φτιάχνεις για το κάθε manga thread. It's a nice touch. ^^
Feb 13 2012 22:47
Photo

KennyKai

Ε μα με τίτλο album "Χτύπα κι άλλο", πως να μη σκεφτώ μαζοχιστικές καταστάσεις. :P
Feb 13 2012 21:56
Photo

OdyMonaxos → Kai

Όπως τα λες. Δεν είναι τραγικά, αλλά δεν το λες και κοντά στο Αυστριακό. Ίσως τ' αρχίσω κάποια στιγμή.
Feb 13 2012 21:56
Photo

KaiKenny

[QUOTE]Καινούργιο screenshot, βλέπω. Keep 'em coming. Το συγκεκριμένο προδίδει και μια ελαφριά ηδονή, ή με γελούν τα μάτια μου;[/QUOTE] :hahaha: Οκ, γέλασα με το τελευταίο σχόλιο και όχι.
Feb 13 2012 21:50
Photo

Kai → OdyMonaxos

Αν κατάλαβα τι εννοείς... όχι, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά πάρε ένα δείγμα να κρίνεις και μόνος σου [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/Wolfsmund_V01_028.png[/IMG] [/spoiler]
Feb 13 2012 21:48
Photo

OdyMonaxos → Kai

:P Είναι πολύ ιαπωνοπρεπές το μάνγκα σαν αισθητική ή μπορώ να το αρχίσω χωρίς να γκρινιάξω που βλέπω Αυστριακούς α λά Ιαπωνία;
Feb 13 2012 21:39