Community Status Updates
OdyMonaxos → Kai
Από γυναίκα;; Dachau και γρήγορα!!!! Εξαλείψτε το κακό του φεμινιστικού κινήματος!!!
Τα λατρεύεις τα μικρά παιδάκια, ε; Τουλάχιστον τις ιστορίες μ' αυτά.
Feb 15 2012 17:41
Kai → Trivia Spitting Monster
Παραδόξως στα επεισόδια 17(από τη μέση και μετά)-19, και μετά από φοβερές κάτι φοβερές αποκαλύψεις για το παρελθόν του Kaito, καλυτέρευσε κάπως. Προφανώς δεν εννοώ από άποψη σεναρίου, μην γελάς, αλλά ήταν πολύ πιο διασκεδαστικά. Φυσικά για να γίνει αυτό έπρεπε να φύγει από το spotlight oKaito, που στα τελευταία επεισόδια είχε πιο κακόμοιρο ύφος και από τον Βασιλάκη Καϊλα, και να πάρει για λίγο τη θέση του ο Gyammon που όσο να'ναι έχει πολύ διαφορετική δυναμικότητα ως χαρακτήρας. Τον είδαμε να παίζει σε δύο puzzles και ήταν και τα δυο πολύ καλά. Βέβαια είχανε στυλ παιχνιδιού και τα δύο.
Επίσης (κάτσε στην καρέκλα σου και πάρε βαθιές ανάσες, έρχονται συνταραχτικά νέα) κάτι έπαθε το βραχιόλι του (δεν σου λέω τι γιατί είναι φοβερό spoiler και στοίχημα πως δεν μπορείς να το μαντέψεις). Δυστυχώς δεν είχε εγγύηση απ' όσο ξέρουμε και τώρα μας πνίγει η αγωνία για την τύχη και το μέλλον του πρωταγωνιστή.
Feb 15 2012 17:28
Trivia Spitting Monster → Kai
Α, έχω παίξει λίγο, στο Δημοτικό. Όχι με μπαστούνι, αλλά τους κανόνες τους ξέρω, τους βασικούς τουλάχιστον.
Σύμφωνα με τo AnimeList, έχω δει και το 15ο. Να υποθέσω πως έχω χάσει τρομερά πράγματα, ε; Πάντως, την αναγωγή του Rook σε Johan Liebert του φτωχού την είδα!
Feb 15 2012 17:09
Θα ντροπάρεις το Phi Brain λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της πρώτης σαιζόν; Πώς θ' αντέξει η καρδιά σου τέτοιο πράγμα;
Μην το φοβάσαι το baseball με το oofuri και το λέω από προσωπική εμπειρία. Πριν το αρχίσω δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω ούτε τα βασικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί αρκετά πράγματα εξηγούνται μέσα. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να ψάξεις λίγο περισσότερο επειδή σ' απορροφά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να σου διαφύγουν κάποια πράγματα. Αν έχει ενημερωθεί ήδη για τους βασικούς κανόνες δηλαδή, θα είναι ακόμη καλύτερα.
Feb 15 2012 17:05
Ναι, αλλά ποιος περιμένει μέχρι τότε; Σου λέω, μόλις αποφασίσω να drop-άρω κανα-δυο φθινοπωρινά anime (Phi-Brain, go get the axe!) ή προλάβει και τελειώσει κανένα άλλο (μάλλον το Another, αλλά ενδέχεται να τελειώσω το Moribito πιο πριν), μάλλον θα πέσω με τα μούτρα στο αγαπητό (αν και σύνθετο) μπέιζμπολ! Πότε θα παίξω κι εγώ μπάλα;
Feb 15 2012 16:54
Πάντως, μιας και η σχολή πάντα μπαίνει ανάμεσα στους fans και τα anime που περιμένουν στην ουρά για να τα δουν, η σειρά ενδείκνυται για καλοκαιράκι.
Feb 15 2012 16:48
Βρε, με την καμία, αλλά καθίστε φρόνιμα! Μπήκα σε μια απ' τις λίγες πανεπιστημιακές σχολές που απαιτούν πραγματικό διάβασμα! Δεν μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μπροστά απ' το ρημάδι! (Αστειεύομαι, φυσικά! Και για τα δύο!)
Feb 15 2012 16:43
[QUOTE](Δεν μπορεί, πάντως, όλοι αυτοί που με πρήζουν να δω το Big Windup να κάνουν λάθος!)[/QUOTE]
Οι γνωστοί άγνωστοι που σου το πρότειναν είναι πιο ειδικοί στο θέμα αλλά πρόσθεσε ακόμα έναν ανάμεσά τους. :ρ
Δες το. Δεν θα χάσεις.
Feb 15 2012 16:35
Jorg → Kai
I'll copy FAI.
[QUOTE=Kai;564140]Oh, please
> Οι fans σκοτώνουν την Azuki
> Ο Mashiro μέσα στην θλίψη του γυρίζει σελίδα
> Otaku αρχίζουν να δολοφονούνται με διάφορα μέσα (note: Τα εγκλήματα είναι "τέλεια")
> Όλη η αστυνομία ψάχνει τον ένοχο, προσλαμβάνουν τον πιο έξυπνο ντετέκτιβ της χώρας να τον βρει
> Χρόνια αργότερα καταφέρνουν να πιάσουν έναν τελείως αλλαγμένο Mashiro και τον κλείνουν στην φυλακή
> Τον επισκέπτεται ο Takagi και ο Mashiro του διηγείται όλη του τη ζωή μέχρι την ώρα της σύλληψης
> O Takagi γράφει Seinen based on a true story
> Success[/QUOTE]
Εντάξει, απλά έλιωσα. :hahaha:
Feb 14 2012 20:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai;564140]Oh, please
> Οι fans σκοτώνουν την Azuki
> Ο Mashiro μέσα στην θλίψη του γυρίζει σελίδα
> Otaku αρχίζουν να δολοφονούνται με διάφορα μέσα (note: Τα εγκλήματα είναι "τέλεια")
> Όλη η αστυνομία ψάχνει τον ένοχο, προσλαμβάνουν τον πιο έξυπνο ντετέκτιβ της χώρας να τον βρει
> Χρόνια αργότερα καταφέρνουν να πιάσουν έναν τελείως αλλαγμένο Mashiro και τον κλείνουν στην φυλακή
> Τον επισκέπτεται ο Takagi και ο Mashiro του διηγείται όλη του τη ζωή μέχρι την ώρα της σύλληψης
> O Takagi γράφει Seinen based on a true story
> Success[/QUOTE]
Thank you...for making my day.
Feb 14 2012 19:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^" Κάτι είναι κι αυτό.
Ξες, τώρα ακόμα είμαι σε φάση crack pairing οπότε κι εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά αυτές που της έδωσα το θεώρησα αμαρτία να μην τις ξέρει ενώ αγαπάει το συγκεκριμένο ζευγάρι τόσο. Είναι οι καλύτερες που έχω βρει: γραμματική φοβερή, format της ιστορίας καλό, δεν κουράζουν, καλή πλοκή...
Τι σου λέω τώρα κι εσένα θα με πεις. Βαριέμαι, όχι τίποτα άλλο...
Feb 14 2012 16:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως περισσότερη εντύπωση μου έκανε ότι μπήκες στον κόπο να τη βοηθήσεις παρά ότι διάβασες το review που είχε γράψει για άλλη ιστορία. ^^'' Όσο να'ναι το τελευταίο βοηθάει για να δεις τι πιστεύει ο καθένας για την ιστορία που διαβάζεις, οπότε πιστεύω ότι το κάνουν αρκετοί. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτείς κάτω από καμιά πέτρα. Don't worry.
Feb 14 2012 16:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed