Community Status Updates
Kai → Dorothy
:hahaha: Ναι, και το κεφάλαια που θα εμφανιστουν όλοι μαζί θα λέγεται "The attack of the clones".
:kakaka: Ας ήταν κανονικό μωρό και σιγά μην επιζούσε εκεί μέσα.
Feb 15 2012 21:41
Dorothy → Kai
Το πιο άκυρο απ' όλα είναι πως αν είναι κορίτσι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ στη Varia. :hahaha: Πάντως ο Xanxus πολύ ωραία του ξηγήθηκε, δεν το περίμενα. Περίμενα να τον/την πυροβολήσει με το που τον/την έβλεπε.
Οικογένεια Hibari? FUCK NO.:oo:
Feb 15 2012 21:39
Kai → Dorothy
Έλα-έλα. Τα fangirls να είναι καλά. Μετά θα έρθει ο μπαμπάς, ο θείος και το υπολοιπο σόι του Hibari - όλοι ίδιοι και θα πάθουν αμόκ τα fangirls.
:hahaha: Ας μας βγει ο Mammon γυναίκα και θα έχουμε να λέμε για την χαρά του Xanxus μόλις είδε TYL form και τον Bel που την έχει από κοντά. Πλάκα θα έχει.
Feb 15 2012 21:33
Dorothy → Kai
Μα δεν άντεξα. ΓΙΑΤΙ ρε Αmano, γιατίιιιι. Απλά άσε τον Xanxus να τον τελειώσει, ρε γαμώτο. Ο Fon πάντως είναι λίγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλός, ή μου φαίνεται? Έχει κάτι με αυτό το look η Amano? :hahaha:
Feb 15 2012 21:30
Kai → Dorothy
:hahaha: Ήρθες να σχολιάσεις την δυναμική αμαζόνα που έσωσε τον χτυπημένο, ε;
Feb 15 2012 21:17
Kai → Botsun
Δεν πειράζει, Botsun. Σε συγχωρούμε γιατί είσαι ο Botsun και σε έχουμε συνηθίσει.
Feb 15 2012 21:15
OdyMonaxos → Kai
Εμένα τα αδέρφια μου κάποτε με είχαν βγάλει KO σε 3 μέρες. Πάνε και χρόνια που έχω να τα δω όμως, παίζει να έχουν ηρεμήσει
Feb 15 2012 18:11
Kai → OdyMonaxos
Για την ώρα πιστεύω πως αφού άντεξα την αδερφή μου στην παιδική της ηλικία πριν καταφέρει και στρώσει, μπορώ ν' αντέξω τα πάντα.
Feb 15 2012 18:09
Kai → Trivia Spitting Monster
Ναι, το έχει ακόμα το μελό αν και όχι τόσο όσο το είχε στην αρχή. Πάντως η δύναμη της φιλίας δεν βοήθησε και πολύ ως τώρα και για την ώρα τραβάνε χωριστούς δρόμους. Και ναι, ο διευθυντής της Ακαδημίας βγήκε από το γραφείο του και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους γονείς του Kaito που δεν τις περίμενε κανένας, ήταν τόσο πρωτότυπες που κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν τις έβλεπα. Αν τολμήσεις και δεις τα επόμενα επεισόδια, θα πάθεις το ίδιο σίγουρα.
Ποιος την πιάνει την ΕΡΤ τώρα, μην λέμε ό,τι θέλουμε. Οι Ιάπωνες δεν έχουν καμιά ελπίδα μπροστά της.
Feb 15 2012 18:08
OdyMonaxos → Kai
Σωστή. Θα γλιτώσω και το εισιτήριο για το S Bahn για να την πάω και στο Dachau έτσι.
Άντε, αν τα λατρεύεις, σου αφήνω τα 2 απ' τα 3 αδερφάκια μου. Αποχαιρέτα την ψυχική σου υγεία.
Feb 15 2012 17:48
Trivia Spitting Monster → Kai
Ε, μα πια, το καημένο! (Τι, ακόμα χάλια είναι; Jesus, αγοράκι μου! Ούτε ο Naruto δεν έκανε έτσι όταν ο Sasuke το γύρισε τελείως!... Στη Σκοτεινή Πλευρά εννοώ! Τι νόμισες;). Αλλά έχουμε Gyammon, ε; [URL="http://www.youtube.com/watch?v=76RrdwElnTU"]Αλληλούια[/URL]! Είναι ο πιο υποφερτός από την κομπανία. Α, ρε Γιαπωνέζοι, δεν μπορείτε να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να κάνετε Εκπαιδευτική Τηλεόραση; Δείτε το λαμπρό παράδειγμα της ΕΡΤ: προγράμματα τόσο παλιομοδίτικα και αποκρουστικά, που ούτε ο παππούς μου δε θα 'θελε να τα βλέπει!
Τι τρομερές αποκαλύψεις;! Η μαμά του προτιμούσε το τάβλι ή το manjong;! Ο μπαμπάς του γούσταρε τους λαβύρινθους ή τα μαγικά τετράγωνα;! Δείχνει flashback στην Puzzle Academy που γνωρίστηκαν;! Απαιτώ να μάθω!
Αμάν, αμαναμάν! Λες η Δύναμη της Φιλίας να μην μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό;! Δεν είναι δυνατόν! Είναι το σπουδαιότερο φάρμακο που υπάρχει!! Σοβαρά τώρα, εφόσον η δεύτερη σεζόν είναι γκαραντί, δεν υπονοείται πως θα έχουν ξεπαστρέψει τους κακούς αυτής για να πάνε στην επόμενη πίστ-εννοώ, σεζόν; Α, πάει το φοβερό σασπένς!
Feb 15 2012 17:47
Kai → OdyMonaxos
:hahaha: Μην είσαι τόσο βαστικός. Πού ξέρεις; Αυτουνού μπορεί να του άρεσε.
Yup. Και τα παιδάκια και τις ιστορίες μ' αυτά.
Feb 15 2012 17:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed