Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Ντροπή σου, να χρωματίζεις τον θάνατο του πατέρα του έτσι που να μη μας κάνεις να το περιμένουμε! [/QUOTE] XD Τι έπρεπε να κάνω, να βάλω spoiler στην περιγραφή; Και τόσο που το έσωσα, πολύ σας ήταν.
Feb 25 2012 12:12
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα. Ναι, είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, μόνο το συνάχι έχει απομείνει. Thanks for asking.
Feb 25 2012 12:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα~! Είσαι καλύτερα?
Feb 25 2012 11:38
Photo

Kai → OdyMonaxos

Ε, βασικά ο χρήστης αυτό σου προσφέρει μέσα σε κάποια άλλα συν, την δυνατότητα αναζήτησης στο site τους.
Feb 25 2012 09:41
Photo

OdyMonaxos → Kai

Πόσο χαζό!!! Μπορείς να τα βρεις από το google και δεν μπορείς να κάνεις search εκεί; Ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό, είμαι και κλασσικό παιδί του filestube rapidshare κτλ κτλ. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Βρε συ, πως σε λένε;
Feb 25 2012 00:31
Photo

Kai → OdyMonaxos

Γράψε στο google "Gokudo-kun bakabt" και επέλεξε το πρώτο αποτέλεσμα που θα βγάλει. Ε, όταν μπεις μέσα πάτα το download και θα κατεβεί κανονικά.
Feb 25 2012 00:19
Photo

OdyMonaxos → Kai

Νόμιζα πως μόνο με λογαριασμό γινόταν. Για εξήγα μία, γιατί ούτε search δεν μ' αφήνει να κάνω.
Feb 25 2012 00:17
Photo

Kai → OdyMonaxos

Βασικά μπορείς να κατεβάσεις και χωρίς λογαριασμό από bakabt αλλά αφού έχεις τους λόγους σου να μην το προτιμήσεις, οκ.
Feb 25 2012 00:08
Photo

OdyMonaxos → Kai

Δεν θέλω να κάνω λογαριασμό. Στη Γερμανία γενικά κυνηγάνε τα torrents. Κυρίως όσους seedάρουν. Δεν πολυβλέπω anime και κυρίως βλέπω streams. Οπότε τώρα που είμαι Ελλάδα θέλω να μαζέψω πράμα, αλλά να μην κινδυνέψω όταν γυρίσω. Διάβολε, ένας γνωστός έφαγε πρόστιμο 200 ευρά!!! Ευχαριστώ για το λινκ.
Feb 24 2012 23:48
Photo

Kai → OdyMonaxos

Στο [url=http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=115582]nyaa[/url] με λίγους seeders. Όταν μπορείς να κατεβάσεις όμως από bakabt γιατί να προτιμήσεις κάτι άλλο;
Feb 24 2012 23:29
Photo

OdyMonaxos → Kai

Κανά λινκ για το Gokudou-kun Manyuuki εκτός bakatbt;
Feb 24 2012 20:47
Photo

redqueen → Kai

pretty much both !!! Yes plz αν δν ειναι κοπος .....¨)
Feb 24 2012 17:33
Photo

Kai → redqueen

Δεν έχεις ιδέα από πού ή πώς να κατεβάζεις; Θες να σου στείλω οδηγίες;
Feb 24 2012 17:01
Photo

redqueen → Kai

χεχε I know what you mean:smokingg: κι εγω ετσι σκεφτομουν ν τ κανω αλλα απλα δν εχω ιδεα xD
Feb 24 2012 16:47
Photo

Kai → redqueen

Κατεβάζω με torrent, λίγα λεπτά και καθάρισες, το βλέπεις όποτε θες. Όσο να'ναι είναι καλύτερη ανάλυση και δεν να κάνει load το επεισόδιο. Ακόμα θυμάμαι τις παλιές βασανιστικές εποχές που εκεί που έβλεπες όμορφα κι ωραία το επεισόδιο έμενε στην μέση και έβγαινε το σήμα "loading..." ή "buffering...".
Feb 24 2012 16:26