Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: They won't, I'm the president. Ποιος άλλος θα είχε τόσο ευρηματική και πρακτική ιδέα;
Φεβ 23 2012 21:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σε πείσμα δικό σου θα κάνω αίτηση...κι όταν την κάνω, θα με δεχτούνε!
Φεβ 23 2012 21:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: How naive. Αν δεν καταφέρεις να μπεις στην Π.Ο.Σ.Κ. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σοβαρών Κακών) δεν θα φτάσεις ποτέ στο επίπεδό μας.
Φεβ 23 2012 21:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ώστε έτσι είσαι ε?
Καλά λοιπόν. Όταν μεγαλώσω και γίνω και γω σοβαρή, θα δεις κι εσύ και οι υπόλοιποι τι έχετε να πάθετε.
Φεβ 23 2012 21:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όλοι οι "σοβαροί" κακοί δηλώνουν πως έχουν secret hide-out. Δεν είσαι μία από εμάς, δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα.
Φεβ 23 2012 21:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .Humph! Αν ήξερες για το secret hide out it wouldn't be so secret now would it? Αλλά είναι τόσο secret που ούτε καν εγώ-εε, δηλαδή η μαμά μου ξέρει!
Φεβ 23 2012 21:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
:try: Come at me, bro. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να συναγωνιστείς τα σχέδιά μου για παγκόσμια κυριαρχία.
:tensai: Εσύ δεν έχεις καν secret hide-out.
Φεβ 23 2012 21:15
Kai → Dorothy
Πόσα λέγανε < Τι λέγανε
Όταν είναι πιο διασκεδαστικό να lurkάρεις σε ξένα forums απ' ό,τι να γράφεις στο συγκεκριμένο, ξέρεις ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα.
Φεβ 23 2012 16:03
Kai → Dorothy
Oh, now I get. ΧD Δεν πολυασχολούμαι με το thread πλέον και δεν είχα δει το post σου. Διάβασα μόνο αυτό αλλά μπορώ να φανταστώ τι λέγανε στα προηγούμενα.
Φεβ 23 2012 15:53
Dorothy → Kai
Τώρα που τέλειωσε και η εξεταστική, το ριξα στην ψυχανάλυση. :hahaha:
Φεβ 23 2012 15:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται