Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

KaiKenny

Απογοήτευση και λίγα λες. Μια μίξη κακού χιούμορ με forced fanservice ήτανε, καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε μέσα. Θα προτιμούσα κάτι σε απλό date αλλά anyway, ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ότι πικράθηκε φάνηκε και στην τελευταία σελίδα XD Πάλι καλά που το Nisekoi φαίνεται να κρατάει καλά για την ώρα.
Φεβ 27 2012 18:29
Φωτογραφία

KennyKai

Απογοήτευση το finale του KnKnH, αλλά από την άλλη φάνηκε σαν να έχασε την όρεξη για ένα ουσιαστικό τέλος, με τόσο πρόωρο τσεκούρωμα (είναι και η πρώτη φορά που του κόβουν σειρά τόσο νωρίς). Oh well, πάμε γι' άλλα.
Φεβ 27 2012 16:11
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Όχι, που δεν θα το είχες.
Φεβ 27 2012 15:36
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

To'χω ήδη στη wishlist.
Φεβ 27 2012 15:35
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Κοίτα εδώ [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=64842]Baka-Updates Manga - Youkai Apato no Yuuga na Nichijou[/url]
Φεβ 27 2012 15:16
Φωτογραφία

Mike The Great → Kai

Ε,ναι.Ολα και ολα εχει 26 επισοδια.Και ο χαρκτηρας του φυσικα παιζει ρολο που δεν μπορει να το παιξει γυναικα,αλλα και η συμπεριφορα του προς το φαγητο.Στην αρχη του αρκ που ξυπναει και πειναει του δινουν 2 τυποι φαγητο.Αρχιζει και τρωει σαν Gokudo,και τον κοιτανε οι αλλοι καλα καλα.Και λεει ο Gokudo,εεε πεινουσα πολυ. Οπως επισης εχει πλακα τωρα και το τζινι.Ειναι στο σωμα του Πριγκιπα Μιγιαρι,Νιγιαρι θα σε γελασω πως τον λενε κανονικα και τον πρσελκυουν 2 γυναικες.Του λενε θελεις να ερθεις μαζι μας να μας κανεις παρεα?Λεει ο αλλος οχι.Του λενε θα εχουμε φαγητο και ποτο.Λεει το τζινι ποτο?Ερχομαι αμεσως.
Φεβ 27 2012 00:11
Φωτογραφία

Kai → Mike The Great

Είναι από τα καλύτερα της σειράς σίγουρα, αν όχι το καλύτερο. Χαχαχα, λίγο δύσκολο να περάσει για γυναίκα με τέτοιον χαρακτήρα που έχει. Βλέπω πως σιγά-σιγά πλησιάζεις και στο τέλος ^-^
Φεβ 26 2012 23:58
Φωτογραφία

Mike The Great → Kai

Καλησπερα Kai.Εσιος εχω φτασει στο 18ο επισοδιο.Στο αρκ οπου ο ενας εχει μπει στο σωμα του αλλου.Το καλυτερο αρκ μεχρι τωρα.Ολα μπορουσα να φανταστω,αλλα ο Gokudo να μπει στο σωμα της Rebek δεν το ειχα φανταστει.Παρα πολυ πλακα.Προσπαθει να το παιξει γυναικα αλλα δεν μπορει τις περισσοτερες φορες.
Φεβ 26 2012 23:44
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Φήμες.
Φεβ 26 2012 15:14
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Το γέλιο κάνει καλό!
Φεβ 26 2012 15:05
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Γράφεις για Furudate, Horikoshi και Aimoto μέσα σε thread για Naruto/Bleach/OP. Μη με κάνεις να γελάω! :hahaha:
Φεβ 26 2012 14:35
Φωτογραφία

Kai → DoB

Επειδή κάτι έχει πρωταγωνιστικό τρίο που βοηθάει άλλους, έχει τα σοβαρά και τα κωμικά του, που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα να έχεις κοινούς fans με το Gintama αλλά από την δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα συγκρίνουμε τελείως, έχει και άλλα πράγματα που τα κάνει να διαφέρουν αρκετά, κυρίως το στυλ του χιούμορ του. Δεν ξέρω αν φταίει ότι τα λατρεύω και τα δυο αλλά δεν θα ήθελα ποτέ το ένα να προσπαθήσει να γίνει το άλλο, το SKET μ' αρέσει όπως είναι. Το Gintama είναι καταπληκτική κωμική σειρά (και δραματική και δράσεις όταν θέλει) αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι νόημα έχει να συγκρίνουμε τα πάντα με αυτό.
Φεβ 26 2012 08:57
Φωτογραφία

DoB → Kai

... έλα μου ντε. Δίκιο έχεις. Απλά επειδή είμαι πολύ μεγάλη fan Gintama (είναι το αγαπημένο μου anime) δεν αντέχω να μου το συγκρίνουν με το SKET Dance που είναι τόσο πιο μέτριο. Δηλαδή ιδέα μου είναι, επειδή εγώ έχω θεοποιήσει το Gintama, ή υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο που δεν παίζει καν σύγκριση ούτως ή αλλως;
Φεβ 26 2012 00:03
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

*wiggle eyeborws* I see what you did there...
Φεβ 25 2012 18:14
Φωτογραφία

KennyKai

Μα αυτό λέω κι εγώ! Ότι προβάλλει την εξοντωτική εργασία και την αυταπάρνηση σαν πανάκεια για κάθε λογής πρόβλημα. Και στην Ιαπωνία η υπεραπασχόληση είναι ήδη τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι νέοι ιάπωνες αυτή τη στιγμή είναι άλλο ένα manga το οποίο προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της υπεραπασχόλησης. Για την γελοιότητα της «"ρομαντικής σχέσης"» (το βάζω σε διπλό ζευγάρι εισαγωγικών, γιατί ένα δεν φτάνει) μεταξύ Miho-Mashiro, τα έχουμε ξαναπει. The whole thing is "[URL="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y7o8FbGCR9U#t=57s"]nothing more than a bad joke, and not even a very good one[/URL]". :P
Φεβ 25 2012 17:07