Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

...Δεν είδα να μου τις έχουν κοστολογήσει πουθενά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και ιδιαίτερα imba οι δικές μου, οπότε ίσως να μην είναι ακριβές σε σχέση με άλλες. Ο.ο Τι εννοείς; Πότε την απέφυγα; Υποτίθεται ότι τώρα γίνεται στο thread του Akabane και μόνο αφού τελειώσει θα μπορέσω να συνεχίσω την ιστορία, να τελειώσω αυτό το κομμάτι επιτέλους.
Feb 29 2012 23:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ευτυχώς αυτό το χα προσέξει...αλλά δε με σταμάτησε από να βάλω πολλά πράγματα πάνω τους κι εγώ δεν ξέρω πόσο θα κάνουν! Τ^Τ Εσένα πόσο στις κοστολόγισαν? Έκανες σήμερα boss fight εσύ? Αφού δεν ήταν ο Shin που προκάλεσε σε μάχη και μάλιστα την απέφυγες δεσποινίδα!
Feb 29 2012 23:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πφφφ... και σκέψου ότι αυτές τις αμυντικές που σε παιδεύουν τόσο θα πρέπει να τις αγοράσεις πρώτα για να τις χρησιμοποιήσεις μετά. Δεν το είχα προσέξει, σήμερα το έμαθα στο boss fight.
Feb 29 2012 22:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΝΑΙ! Επιτέλους! Είχα αρχίσει να απελπίζομαι...! xD Επίσης, μα τι άτιμες που είναι οι αμυντικές! Τη μία που έγραψα δεν υπάρχει καν οπότε πρέπει να σκεφτώ ξανά τρίτη! Τουλάχιστον η ειδική μου ικανότητα σαν παίχτης δεν έχει πρόβλημα!
Feb 29 2012 22:33
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:p Σου γράψανε στον χαρακτήρα
Feb 29 2012 22:13
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

E, λίγο δύσκολο να ξέρω πώς λειτουργεί η σχολή σου. Αν δεν ξέρουν γενικότερα τι τους γίνεται λίγο δύσκολο να βρεις απάντηση στην ερώτησή σου.
Feb 29 2012 16:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . .what is this "standard" you speak of? Εδώ σε ένα μάθημα που νόμιζα ότι τα πήγα χάλια ήταν η πρώτη φορά που διδάχθηκε ποτέ! Εκείνος που σου έλεγα ότι άλλα μας είπε κι άλλα μας έβαλε, που όλο αργούσε στο μάθημα...
Feb 29 2012 16:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

....Δεν ξέρω. ^^'' Αν ήταν στάνταρ οι απαντήσεις των θεμάτων και ήξερες ότι έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερος ο βαθμός τότε προφανώς είναι θέμα του καθηγητή.
Feb 29 2012 16:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E δεν αντέχω άλλο. Στο μάθημα που πρίμενα να γράψω τέλεια έγραψα 3 και σ'αυτό που λέω με το ζόρι περνάω έγραψα 9? Γιατί? Γιατί!?
Feb 29 2012 15:28
Photo

OdyMonaxos → Kai

Οκ, να 'σαι καλά.
Feb 28 2012 09:02
Photo

Kai → OdyMonaxos

Πότε δεν έχει υγρασία στη Σαλονίκη; Όχι, δεν βρέχει σήμερα.
Feb 28 2012 08:58
Photo

OdyMonaxos → Kai

Στεγνά; Υγρασία; Βροχή; Τουλάχιστον γλιτώνω το χιόνι.
Feb 28 2012 08:46
Photo

Kai → OdyMonaxos

Καλημέρα. Ψύχρα κι αέρα έχουμε εδώ πάνω.
Feb 28 2012 08:43
Photo

OdyMonaxos → Kai

Καλημέρα ρε. Τι καιρό έχετε επάνω;
Feb 28 2012 08:37
Photo

KaiKenny

[QUOTE=Fandom;560146]Αν και εγώ θα προτιμούσα αυτήν με τα αυτάκια .[/QUOTE] [QUOTE=junpei;560164] P.S Κι εγώ την nekomimi,προτιμώ...[/QUOTE] +2 [QUOTE]Δε φτάνει που σου λέμε ένα καλό λόγο για τη Moon Young, [B]tsunderιάζεις κι από πάνω[/B][/QUOTE] :terror2::Crying2::run:
Feb 28 2012 08:30