Community Status Updates
Fandom → Kai
Άσε σε όλα έξω έπεσα . Στο μόνο που είχα δίκιο ήταν ότι το σχέδιο μου έμοιαζε πιο πολύ ευρωπαικό/αμερικάνικο και όχι ιαπωνικό .
Mar 02 2012 20:00
Dorothy → Kai
:hahaha: Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μιλάμε για μίση και κακίες φοβερές, απαπα. :P Πάντως κάτι είναι κι αυτό, δεν θα τους πολυδούμε στο arc ξανά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό. Τον τύπο με τη διάφανη πιπίλα τον λένε όντως Bermuda? Εγώ γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι?
Mar 02 2012 19:57
Kai → Fandom
:hahaha: Αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός, να μην πιστέψει κανείς στην σωστή απάντηση.
Mar 02 2012 19:38
Fandom → Kai
Πραγματικά όταν είδα το ποστ του Tragic νόμιζα ότι απλώς έκανε πλάκα και μετά ότι εσύ τη συνέχιζες . Όταν είδα να ποστάρει μετά καινούργια κατάλαβα ότι δεν κάνατε πλάκα xD
Mar 02 2012 19:37
Kai → Fandom
Χαχα, ναι yugioh ήταν, αν δεν ήταν θα το έδινα; XD
Ήταν από μια σκηνή που ένα παιδί διάβαζε ένα Αμερικάνικο κόμικ και θαύμαζε τον ήρωα. Δύο κεφάλαια ασχολήθηκε με αυτό, οπότε λογικό ήταν να το θυμόταν κάποιος που το είχε διαβάσει.
Mar 02 2012 19:30
Fandom → Kai
Τώρα σοβαρά yugioh ήταν ? Εγώ καθόμουν και έψαχνα για κανα supernatural , sci-fi , horror o.O
Mar 02 2012 19:18
Kai → Dorothy
:hahaha: E, δεν είναι και από τις πιο συγκλονιστικές παρουσίες μέσα στο manga.
Mar 02 2012 12:10
Dorothy → Kai
Καλά ρε, τι μίσος είναι αυτό που έχουν όλοι με τους Simon? Μόνο έγω είμαι ούτε κρύο ούτε ζέστη? :hahaha:
Mar 02 2012 11:36
Kai → Kenny
Nevermind, το τσέκαρα στο chrome με το extension που είχε τελικά και κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς... κόψιμο από εδώ και πέρα.
Mar 01 2012 21:18
Kai → Kenny
:/ Καλά τώρα αυτό για τα γούστα είναι κάτι σχετικό αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.
[spoiler]
Οκ, είμαι πολύ χαζή και δεν το βρίσκω ή πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω κάποιο extension στον opera για να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την ενέργεια στο google;
[/spoiler]
Mar 01 2012 21:16
Kenny → Kai
Κι άλλες πολλές φορές δεν είχαν ιδέα, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να δοκιμάσουν, έστω και μια φορά στα τυφλά, έτσι για το γαμώτο. Τώρα τη συγκεκριμένη εικόνα γιατί την έχουν φτύσει όλοι, δεν μπορώ να καταλάβω. :P
[spoiler]Εδώ δεν καταλαβαίνω τι ζητάς. Αποδείξεις ότι το σπάσιμο των εικόνων βοηθάει στο να μην τις βρίσκουν με το Google, ή αποδείξεις ότι κάποιος ή κάποιοι επιβεβαιωμένα χρησιμοποιούν το Google για να βρίσκουν από που είναι οι εικόνες; Αν εννοείς το πρώτο, είναι απλά αποτρεπτικό measure, γιατί τους αφαιρεί την εύκολη λύση του right click -> Save image location -> images.google.com/ -> paste link -> search -> voila. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο απελπισμένος και αποφασισμένος να κλέψει, που πάρει τα κομμάτια, τα ενώσει στο photoshop, αποθηκεύσει την ενωμένη εικόνα στη μέγιστη ποιότητα, και ψάξει μ' αυτήν και βρει το manga στο Google, ντάξ' τι να του πω... τουλάχιστον τον έκανα και κόπιασε. Αν εννοείς το δεύτερο, μπορεί να μην έχω χειροπιαστές αποδείξεις και photographic evidence ότι συγκεκριμένα μέλη έχουν χρησιμοποιήσει το Google για να βρουν εικόνες από τα trivia games, αλλά έχω σαφείς ενδείξεις για ορισμένους. Τους καταλαβαίνω από διάφορα πράγματα. Πρώτον, απαντάνε σε manga που δεν είναι καν του γούστου τους, οπότε κατευθείαν αναρωτιέσαι πως το ξέρανε καν. Δεύτερον, απαντάνε και γρήγορα πριν τους το φάει κάποιος άλλος, οπότε οι υποψίες πολλαπλασιάζονται. Ε, στο τέλος δοκιμάζεις κι εσύ την εικόνα με το Google και διαπιστώνεις του λόγου το αληθές. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.[/spoiler]
Mar 01 2012 20:45
Kai → Kenny
[QUOTE]Ντάξει, ρε παιδιά, το ξέρω ότι το Google Image Search δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα μ' αυτήν την εικόνα (πάντα φροντίζω γι' αυτό ), αλλά δεν είναι αυτός λόγος να μην προσπαθείτε ούτε καν.[/QUOTE]
Η περίπτωση να μην προσπαθούμε επειδή πολύ απλά δεν έχουμε ιδέα από που είναι δεν υπάρχει; :hahaha:
[spoiler]
Το είχες ξαναναφέρει κάποτε αυτό και είχες προτείνει στο "σπάσιμο" των εικόνων στο MPT. Τι στο καλό κάνει πια; Αν όντως βοηθάει, θέλω αποδείξεις διαφορετικά δεν πιστεύω τίποτα.
[/spoiler]
Mar 01 2012 20:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οι μόνοι που ήταν του νησιού ήταν η Mambi και ο Akabane (αυτός εμφανίστηκε τώρα στο μαγαζί) που είναι το boss του νησιού.
Feb 29 2012 23:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Looooooooool; νόμιζα ότι ο Akabane προκάλεσε αυτόν που παντρεύτηκε η Nora.
Also, αυτός που προκάλεσες είναι του νησιού ή μόνη σου τον σκέφτηκες?
Feb 29 2012 23:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed