Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

That, too...! Also, το hitoribocchi no unmei τώρα το ακούω πρώτη φορά σόβαρα...τι ωραία φωνή που έχει ο άτιμος ο voice actor, χαλαρωτική. Εχθές που το άκουγα στο λεωφορείο παραλίγο να κοιμηθώ!
Μάρ 12 2012 12:51
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αποκαρδιωτικό δεν είναι. Το χαλάει το γεγονός ότι θα έχεις πολύ καλό μέτρο σύγκρισης. Βέβαια είναι και η οπτική γωνία του καθενός. Επειδή δεν άρεσαν κάποια πράγματα σ' εμένα, δεν σημαίνει πως δεν θ' αρέσουν και σ' εσένα.
Μάρ 12 2012 12:39
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι θέλω να το δω είναι η αλήθεια, οπότε ελπίζω να μην είναι πολύ αποκαρδιωτικό όταν το δω κι εγώ. Ε, κι αυτό να είναι τουλάχιστον θα έχει κι άλλες ιστορίες οπότε κι αυτό ν'απαγοητεύσει τότε ελπίζω να ικανοποιήσουν τα άλλα!
Μάρ 12 2012 12:21
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:/ Τελείωσα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Aoi Bungaku που είναι στην ουσία η μεταφορά του "No Longer Human" σε anime. Με απογοήτευσε αρκετά, ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το πρωτότυπο και βλέποντάς το συγκριτικά με το manga του Furuya μόνο χάνει κατά πολύ. Κρίμα και ήλπιζα ότι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν λόγος για να πιστεύω ότι θα επικεντρωθεί σε σημεία, που όχι δεν έπρεπε, αλλά δεν πίστευα ότι έπρεπε να επικεντρωθεί και θα ήταν όπως θα έπρεπε στη συνέχεια. (Αναλυτικότερα από κοντά) Παρόλα αυτά κάποιες σκηνές και εκφράσεις αξίζουν και η ερμηνεία του ηθοποιού για τον Yozo ήταν πολύ καλή, οπότε give it a go όποτε βρεις χρόνο.
Μάρ 12 2012 12:13
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Αρχικά το Aoi Bungaku τελικά και μόλις τελείως το 4ο επεισόδιο. Μ' απογοήτευσε αρκετά η μεταφορά του "No Longer Human". Επικεντρώθηκε υπερβολικά στην διπλή αυτοκτονία ή για να μην λέω υπερβολές ίσως περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Ναι, είχε επηρεάσει πάρα πολύ τον Yozo, υπήρχαν κάποιες αναφορές, αλλά το παρακάνανε στο anime. Η ιδέα της σκιάς του ήταν ναι μεν πολύ καλή, αλλά βασιστήκανε πάρα πολύ πάνω της για να αποδώσουν συναισθήματα ώρες-ώρες. Εκτίμησα τις εκφράσεις των προσώπων, κάποιες σκηνές ήταν αρκετά δυνατές, ο Yozo ερμηνεύτηκε πολύ καλά, αλλά ούτε το βιβλίο, ούτε την μεταφορά από τον Furuya σε manga το φτάνει σε συναισθήματα και εικόνες. (Φαντάσου, στο manga του Furuya τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή). Μου αρέσανε πολύ περισσότερο τα στοιχεία που έδιναν στην αρχή για τη ζωή του Dazai και συνδέονται άμεσα με το βιβλίο. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε ακάθεκτα. Αυτή τη στιγμή είμαι και σε ένα μικρό δίλημμα. Να δω τις ιστορίες με τη σειρά που θέλω ή με τη σειρά που προβλήθηκαν; Ιδού η απορία.
Μάρ 12 2012 11:53
Φωτογραφία

Kai → Dorothy

Να ακούς τον Botsun, ξέρει τι λέει. XD
Μάρ 11 2012 21:08
Φωτογραφία

Dorothy → Kai

Ναιιιιιι!! Μου είπε ο botsun ότι γίνεται να αλλάξω username με ένα απλό μήνυμα στον Kenny, needless to say, ενθουσιάστηκα!
Μάρ 11 2012 21:01
Φωτογραφία

Kai → Dorothy

Lol! Και έλεγα ότι κάτι ήταν διαφορετικό. Εξαφανίστηκαν τα γράμματα πίσω από το username XD
Μάρ 11 2012 20:45
Φωτογραφία

Kai → Trivia Spitting Monster

XD Το Break Blade έκανε δυναμική αρχή βλέπω και κέρδισε μια θέση μέσα στην καρδιά σου.
Μάρ 11 2012 20:44
Φωτογραφία

Dorothy → Kai

....I might just do it. :8):
Μάρ 11 2012 19:37
Φωτογραφία

Kai → Dorothy

:hahaha: Do it, Φαίδων.
Μάρ 11 2012 19:31
Φωτογραφία

Dorothy → Kai

....Με κάνεις να θέλω να δω mecha, το ξέρεις αυτό?!?!?!
Μάρ 11 2012 18:37
Φωτογραφία

Kai → Dorothy

ΧD Από Mobile Gundam Suit 0079
Μάρ 11 2012 18:36
Φωτογραφία

Dorothy → Kai

Ρε συ, το χω απορία, αυτό το "χτυπα κι άλλο" που έχεις, από τι είναι? :hahaha:
Μάρ 11 2012 18:27
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ναι ήταν και τόσα πολλά. Ήταν δύσκολο να εξαφανιστούν.
Μάρ 10 2012 09:54