Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Έτσι-έτσι. Αυτό είναι αλήθεια. Θα έρθει κάποτε η στιγμή, Μάριε. Ξέρω πως με θέλετε στο πλευρό σας. Τετοιες ικανότητες ποιος δεν θα τις ήθελε άλλωστε.
Μάρ 13 2012 12:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kι εγώ αυτό θυμήθηκα όταν το έγραφα! xD Γι αυτό σε λέω...Revos are awesome! Έλα κι εσύ μαζί μας...! Εξάλλου εντάξει, εσείς είστε χύμα στο κύμα εμείς είμαστε οργάνωση, λογικό! Αν ο πειρατής ήθελε δερβέναγα πάνω απ'το κεφάλι του έμενε στο νησί του :canthelp:
Μάρ 13 2012 11:57
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Άσε και θυμήθηκα τώρα την φάση με τον χυμό το Σάββατο. Ωωω! Nice! :( Εμείς δεν έχουμε τέτοια. Κάνουμε μόνο ό,τι θέλουμε.
Μάρ 13 2012 11:53
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

...φ, για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται η tsun πλευρά μου, ακόμα και στον Αβραμόπουλο. Τώρα νιώθω γυμνή μπροστά στο εκτυφλωτικό φως της αλήθειας... Επίσης, έκανα post να πάρω την πρώτη μου αποστολή σαν επαναστάτης! ^^
Μάρ 13 2012 11:34
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Lol, έλα τώρα που δεν θέλεις ν' ακούσεις τον Π. Αβραμόπουλο να μιλάει. Δεν θυμάσαι τις προάλλες που μου έλεγες ότι περιμένες όλη σου τη ζωή γι' αυτή τη στιγμή; Μην κάνεις tsun τώρα.
Μάρ 13 2012 11:26
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Mμμ, καταλαβαίνω. Ελπίζω να πετύχει το "κόλπο"! Ναι ρε συ, κι εγώ έτσι το βλέπω. Κι όχι μόνο [B]δεν[/B] είναι κάτι σημαντικό, στην ουσία θέλουν να μας βάλουν να ακούσουμε τον Π. Αβραμόπουλο -όχι τον υπουργό, τον δημόσιο σύμβουλο- να μιλάει. Ε πλάκα με κάνεις?
Μάρ 13 2012 11:12
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μάλλον εκεί θα καταλήξω. Έλεγα να κάνω σούπα με ρύζι ή φιδέ αλλά φιδέ δεν τρώει και δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να τον κάνω να φάει σούπα με ρύζι. Αν δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μπορέσεις να τις καπουλάρεις, καλύτερα για εσένα. Ατυχία και αυτή. Κόβουν τη συνήθεια.
Μάρ 13 2012 11:01
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δύσκολος...πολύ δύσκολος...τραχανά κάντου ίσως του κατέβει πιο εύκολα. Πφφφ, καλά τώρα. Εχθές δεν ήταν που έλεγα ότι τις Τρίτες δεν κάνω απολύτως τίποτα και μένω μέσα? Ε εσύ ήσουν που το έλεγες? Φάε τώρα αυτό έτσι να σ'αρέσει. >.< Κι έλεγα, κάτσε να μην το γρουσουζέψω...το γρουσούζεψα. Τώρα στέλνω μηνύματα στον καθηγητή να δω αν μπορώ να την σκαπουλάρω από κανα παραθυράκι.
Μάρ 13 2012 10:58
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ούτε καν, όσο παράξενο και να φαίνεται. Α, μια χαρά, εκεί που έλεγες θα σηκωθώ και θα κάνω ό,τι θέλω σου κόβουν τη χαρά. Τι άλλο θες;
Μάρ 13 2012 10:54
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, περαστικά του! Δεν τρώει τίποτα με σούπα? Ούτε καν πχ γιουβαρλάκια? Αλλά εγώ καλά...μόνο που σήμερα, που υποτίθεται δεν έχουμε μάθημα, μας βάλανε μια βλακεία για δύο ώρες και πάλι θα κατέβω κάτω και χωρίς λόγο. Αμάν! Πσσσσς, σε νιώθω! Η μαμά όταν φεύγει πιο αργά στη δουλειά, μιλάει στο κινητό στις 8 η ώρα το πρωί λες και είναι δώδεκα. Και πετάγομαι εγώ.
Μάρ 13 2012 10:52
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Yup, τι να πει. Ησυχία. Τον μπαμπά είχαμε άρρωστο από χθες, αλλά σαν να ηρέμησε τώρα. Να δω πώς θα τον κάνω να φάει σούπα ενώ δεν του αρέσει. Εσύ, τι λέει; Κι εγώ πρωινή, ας είναι καλά η μικρή που δεν λυπάται τις πόρτες το πρωί που ξυπνάει. XD
Μάρ 13 2012 10:42
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλημέρες...! Τι λέει? Είδες, πρωινή πρωινή σήμερα, και να φανταστείς έχω ώρα που ξύπνησα! :thatsit:
Μάρ 13 2012 10:21
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΧD Καλημέρα
Μάρ 13 2012 10:19
Φωτογραφία

Kai → Trivia Spitting Monster

Ο Βασιλιάς είναι ο πιο άχρηστος χαρακτήρας της σειράς, η βασίλισσα τουλάχιστον εξυπηρετούσε μια χαρά το fanservice. Δεν ξέρω πώς θα σου φανεί στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς ο Rygart είναι από τα πιο νορμάλ παραδείγματα της κατηγορίας του. Outcast που γίνεται ήρωας και χαίρεται δηλαδή. XD
Μάρ 13 2012 10:05
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Kai

Χα! Όντως! Μέχρι στιγμής το βλέπω για τον Ιάπωνα John Williams (που είναι... γυναίκα!), τον πρωταγωνιστή Rygart (Χριστέ μου, τι όνομα! Κι εγώ που νόμιζα πως με το Lelouch καθαρίσαμε με χαζά ονόματα για πρωταγωνιστές για καμιά δεκαετία!) που μιλάει στο mecha ("Τ' άκουσες; Σε κοροϊδεύουν. Όπως κι εμένα..." Κι όμως, δουλεύει!) και τον Βασιλιά που είναι σαν κομπάρσος απ' το Escaflawne που κατά λάθος μπήκε σε άλλο σετ και συμμετέχει στο γύρισμα άλλης σειράς!
Μάρ 12 2012 19:48