Community Status Updates
Kai → Vagelio
:gotit: Κατ' αρχήν χρόνια πολλά! Μου είπε η Vage ότι έχεις γεννέθλια. Πολύχρονη και να τα εκατοστήσεις! Να μη σου πω τα και με ένα καλό παλικάρι, θα τα ακούσεις από άλλους, είναι κλασσικά πράγματα.
:hihi2: Μη νομίζεις, κι εγώ δε θα είχα A/C μέσα στο δωμάτιο, απλά όταν χωρίσαμε τα δωμάτια στο σπίτι με τη μικρή πήγα εκεί που ήταν το πρώη καθιστικό και έμεινε και το A/C μέσα. Είναι και μικρό δροσίζει πιο εύκολα, τους κελινω την πόρτα μερικές φορές και δεν μπορεί να δροσίσει εύκολα με το υπόλοιπο σπίτι :kakaka:
Βασικά μόνο ένα επεισόδιο έίχα πετύχει. Πήγα να το κατεβάσω, βλέπω μια άσχετη ομάδα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε στην αρχή έμεινα, λέει "Τι στο καλό λένε;". Αλλά ήταν θεϊκοί οι υπότιτλοι. Ένα σου λέω: είχαν βάλει τον Hijikata να έχει κόλλημα με τα μαλλιά του και να λέει ότι έχει τα πιο όμορφα μαλλιά απ' όλους. Αχ, έπρεπε να το είχα φυλάξει κάπου να σου έστειλνα τους υπότιτλους, το έχασα με το format.
Κοίτα, πιστεύω ότι τ' αγόρια γενικά δεν έχουν πρόβλημα γιατί δεν τους πολυενδιαφέρει αν είναι τελεώς ρηχή μία χαρακτήρας ή όχι. Αντίθετα για τα κορίτσια που δεν έχουν τέτοιον χαρακτήρα κι έτσι δεν μπορούν να ταυτιστούν μαζί της αποτελεί ένα πολύ κακό δείγμα (για ορισμένες). Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τα αγόρια με τους αρσενικούς χαρακτήρες, οπότε λογικά έμειναν στην δράση. Τώρα ποια δράση θα μου πεις αφού μόνο στο τέλος πήρε μπρος. :wet2:
Είναι βέβαια να πετύχεις και καλή περιγραφή κι όχι καμιά ηλίθια. Μου κάνει εντύπωση που με ρωτάνε καμιά φορά γιατί βάζω υψηλές βαθμολογίες. Μα όταν βλέπεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σου αρέσουν πόσο χαμηλή βαθμολογία θα μπορέσεις να βάλεις;
Ναι, βλέπουν ότι θα έχει δράση και τους διαφεύγει ότι είναι από yaoi. Είναι μέχρι να πάθουν το 1ο σοκ. :hehehe: Φαντάζομαι πόσο το ευχαριστιέστε εσείς που είσαστε αρκετά χωμένες σ' αυτά και το ακούτε συνέχεια.
Η Celty είναι θεά! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες τέτοιες, ή παρόμοιες με άλλες που είναι στην κατηγορία της έστω. Και δέρνει και έχει και φάση. Και το CeltyxShinra το λατρεύω, γίνεται πολύ γλυκιά :kawaii: Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι τρομεροί και οι φωνές που έχουν επιλεχθεί τους κάνουν ακόμη καλύτερους. Μέχρι και ο πατέρας τους Shinra, έριξα τρελό γέλιο όταν εμφανίστηκε! Αν το anime είχε κάποιες etxra σκηνές θα ήταν άπαιχτο!
Shizu-chan ftw, μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια δύναμη να πετάω τέτοια πράγματα για εκτόνωση :kakaka:
Aug 11 2010 13:38
Vagelio → Kai
Ευχαριστω, πιστευω πως εχω αρκετες πιθανοτητες:if:
Ναι, και σε 'μας ειναι καπως καλυτερα απο αλλες μερες, αλλα και παλι, τινω να βγαζω εντονα τον hikikkomori self μου στο σπιτι με αποτελεσμα να κλεινω την πορτα και το δωματιο μου να γινεται φουρνος :hot:. Μακαρι να ειναι ενα A/C στο bedroom T^T
Lol, μην μου πεις πως εχει και abriged version, θα τρελαθω :kakaka: (οχι πως δεν του αξιζει). Η πρωταγωνηστρια ειναι μακραν η χειροτερη χαρακτηρας σε shoujo που εχω δει, σου εκγυομαι πως θα την μισησεις θανασιμα. Δεν της εχουν βαλει καθολου προσωπικοτητα, και για να καταλαβεις για τι φρικτο πραγμα μιλαμε, ειναι χειροτερη ακομα και απο την inoue orihime στο bleach.
Οσο για την επομενη σεζον την περιμενω κι εγω για να παρω τη δοση μου απο bishies. Ααχ, okita-kuuuu~un :blingeye2:
Κι εγω παρατηρησα εντονα την παρουσια του αντρικου κοινου στο αυγκεκριμενο ανιμε. Πιστευω πως εγινε λογο της εντυπωσιακης και ξεχωριστης εικονας που ειχαν βαλει πανω απο την περιληψη η οποια πραγματικα εκλεβε τα βλεματα (οχι μονο το κουκλι, αλλα και το γενικο artwork). Και οπως ειναι γνωστον, η εικονα ειναι δυνατοτερη απο το κειμενο...
Αυτο που με ξαφνιασε περισσοτερο βεβαια ειναι πως και τα δυο αγορια που το σχολιασαν του εβαλαν ιδια βαθμολογια με την δικια μου, I mean, εγω του εβαλα εξαρακι για τα λαχταριστα bishounen αντε και για τα γραφικα, τι του βρηκαν οι αλλοι (το ξερω, δεν ειμαι για ρομαντζο XDDD).
Ξερω τι εννοεις, παντα μια περιληψη χρειαζεται μαζι με δυο τρια βασικα tags κατα την γνωμη μου για να ξερεις τι να προτιμησεις και τι να αποφυγεις, κι εγω δεν μπορω χωρις περιληψη, γουρουνι στο σακι να παρω;
Togainu no chi???? Τι μου λες και με πορωνεις πρωινιατικα :awww:, το περιμενω με ανυπομονησια ακομα κι αν το adaption του βγει πατατα. Ειχα παιξει, το lamento ενα αλλο novel του εκδοτικου οικου που εβγαλε το togainu no chi και ακομα και με τα φρικτα translation tools που ειχα κατεβαζει (δεν υπηρχε στα αγγλικα damnit >_<) το λατρεψα. Βασικα ακομα ευχομαι να βγαλουν και το αλλο σε ανιμε γιατι ειχε πολυ ωραιους γατους *drools*.
Σοβαρα ενδιαφερονται και τα αγορια γι' αυτο; Πω πω, τι τα περιμενει, ξερω ακριβως για ποιο πραγμα σου μιλουσε η vage-chan, και αμα μιλαμε για αγορια που λες yaoi και σε ρωτανε "τι ειναι αυτο;" αστα να πανε, kukukuku:hehehe: (τουλαχιστον θα μαθουν να διαβαζουν τις περιληψεις XD
Εγω απο durarara δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα σε μανγκα και ανιμε, και τα δυο μου φαινονται τελεια. Δεν λεω, στο μανγκα εχει κρατησει τις κορυφαιες σκηνες, και εχει γινει καλυτερη δουλεια με τον shizuo (και σε αναπτυξη/εκφραση χαρακτηρα και σε σχεδιασμο) αλλα και το ανιμε εχει την χαρη του (τελειο ανιμεσιον, αριστη μουσικη και voice acting).
O αγαπημενος μου χαρακτηρας; Δυσκολα μου βαζεις...
Για να δουμε: λατρευω την celty, η οποια ειναι μονος νορμαλ ανθρωπος εκει μεσα (αν εξαιρεσουμε πως δεν ειναι ανθρωπος XD), τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον kida γιατι ειναι uber-kawaii, εχω μια μικρη αδυναμια στον tsunede dotachin που πραγματικα εχει μια απο τις πιο αξιοσεβαστες προσωπικοτητες που εχω δει σε ανιμε, και επισης ο izaya ειναι τρομερο ψυχακι (λιωνω οταν τον βλεπω να τσαλαπαταει κινητα:kawaii:) αλλα ο αγαπημενος μου δεν ειναι αλλος (για μαντεψε) απο το απολυτο GARσονι που εκσεφενδονιζει αυτοματους πωλητες, πινακιδες, φωτεινους συματοδοτες, πορτες αυτοκινητων,ανθρωπους και ακουει στο ονομα heiwajima Shizuo (να το λες και να γεμιζει το στομα σου:kakaka:). [SIZE=4][B]ΙΖΑΑΑΥΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE] :roar:.
Shizu-chan, γιατι το badasness εχει ονομα:joyful:
Aug 11 2010 11:46
Kai → Vagelio
Ω! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Και με την πρωτιά φυσικά. Η σελίδα που μας είχες δείξει για τον διαγωνισμό δεν ήτανε; Μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Να μας το δείξεις και ολόκληρο όταν τελειώσει ο διαγωνισμός! Και με το βραβείο! Αν έχει.
Εδώ ζέστη μεν αλλά όχι τόση όσο άλλες μέρες, έβγαλε λίγη δροσιά τις τελευταίες δύο οπότε δεν παραπονιόμαστε. Βέβαια μέσα στο σπίτι είναι λίγο πιο άσχημα τα πράγματα (το μεσημέρι ειδικά), αλλά ας είναι καλά το A/C.
Πω-πω, φαντάζομαι τι θα παίζει δηλαδή, και να σου πω την αλήθεια την περίμενα πολύ αυτή τη σειρά. Είχα δει μόνο το 1ο επεισόδιο και αυτό με υπότιτλους που το διακωμωδούσαν(δεν μπορώ να πω, το είδα όλο έτσι, έριξα ΤΟ γέλιο xD).
Τώρα για την πρωταγωνίστηρια το περίμενα μιας και προέρχεται από dating sim αλλά όχι και τόσο, δε υα πείραζε αν της βάζανε ένα 10% χαρακτήρα εφόσον ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της διαμορφώνεται από τις παίκτριες στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια αν είναι έσι θα έχει μια δικιά της ξεχωριστεί θέση στο "I dislike this character" στο anime-planet, θα της την κρταήσω από τώρα, [B]ρεζερβέ. [/B]XD Έλεγα να την αρχίσω, τώρα σκέφτομαι να περιμένω και δεύτερη season.
Το θεϊκό ήταν ότι το συγκεκριμένο anime το περιμένανε πάρα πολύ και αγόρια, δεν κέρω γιατί. Δε διαβάζανε περιγραφή; Το ίδιο κάνουν και στο Togainu no chi, το οποίο ναι μεν δεν τον έχω διαβάσει, αλλά από αυτά που μου λέει η αδερφή μου θα πέσει "βαρύ" για τα γούστα τους. :hmmm: Δε διαβάζουν τις περιγραφές άραγε;
Δεν ξέρω, εγώ δε θα μπορούσα ν' αρχίσω κάτι χωρίς να μου κάνει κλικ η υπόθεση πρώτα αφού διαβάσω ολόκληρη την περιγραφή. :hihi2:
Edit: Μόλις είδα το comment στην εικόνα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ; Μπορώ να πω άνετα ότι το προτιμώ από το anime λόγω κάποιων πρόσθετων σκηνών. Αν και με το anime δεν έχω παράπονο, μια χαρά δουλειά και οι seiyuu τέλειοι. Αλήθεια, ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;
Aug 11 2010 07:49
Vagelio → Kai
Καλησπερα kai :hi:. Μια χαρα ειμαι, ευχαριστω ^_^. Πεφτει μπολικος υπνος και τεμπελια τις τελευταιες μερες αλλα το deadline για τον διαγωνισμο πλησιαζει και δεν εχω αρχισει το χρωματισμα :OMG3:. Κατα τ' αλλα ζεστες πολλες εδω... ελπιζω να ειναι καλυτερα πανω στην θεσσαλονικη. Εσυ πως τα πας;
Λες εκεινο το θαψιμο που του εκανα στο animeplanet; Η αληθεια ειναι πως με ξενερωσε παρα πολυ η συγκεκριμενη σειρα, και δεν μετανιωνω την βαθμολογια που του εβαλα (για να δωσω εγω εξαρι σε σειρα με bishounen πρεπει να ειναι απο τις καλες...). Μονο τα γραφικα και το fan service αξιζουν εκει μεσα:unlucky:
Θα πω και τους λογους αναφορικα πιο κατω:
-Πολυς χαμενος χρονος: Δεν γινεται σε μια σειρα δωδεκα επεισοδιων η πλοκη να αρχιζει να παιρνει μπρος απο το ογδοο ενω σε ολα τα προηγουμενα δειχνει τους χαρακτηρες να τρωνε και να μαγιρευουν.
-Οι περισσοτεροι χαρατηρες ειναι απλα ρηχα στερεοτυπα (κριμα την ομορφια τους Τ^Τ)
-Η πρωταγωνηστρια ειναι η πιο αχρηστη, κακομοιρα, αξιολυπητη, αδυναμη γλαστρα χωρις αποψη που εχω δει, την μισω μεχρι θανατου (μπορει να ζηλευω το χαρεμι της αλλα ειμαι αντικειμενικη εδω)
-Εχει λιγα soundtracks και οι περισσοτεροι voice actors δεν κανουν ικανοποιητικη δουλεια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω πως θα εχεις κι εσυ κατι παρομοιο να πεις αν δεις τη σειρα (ειδικα για την πρωταγωνιστρια, θα την βριζουμε μαζι :burningbe3:)
Aug 10 2010 23:36
Kai → Vagelio
Γεια! Τι γίνεται; Πώς πάνε οι διακοπές; :D
xD Και για να μη φανώ τελείως random, αυτό που ανέφερες για το Hakouoki ισχύει, τόσο χάλια το πήγανε;
Aug 09 2010 17:46
Kamen Tantei Zura → Kai
οκ thanks. όχι άσε θα το ξεχνάω συνέχεια κτλ κτλ. άσε να το κατεβάσω και να το έχω στον hard drive εκεί να χαίρομαι.
Aug 06 2010 21:57
Kai → Kamen Tantei Zura
Baka-heaven. Αν θες έλα να στα δώσω ρε χαζό. Είχαν φάση τα 2 πρώτα.
Aug 06 2010 04:24
spartankid → Kai
Και εγώ μόλις ειδα το 12 που νόμιζα ότι ήταν και το τελικό σπάστηκα τόσο πολύ στην αρχή δεν φαντάζεσαι λέω όχι ρε γαμώτο τέτοιο τέλος αλλά εντάξει μετά με κράτησε κάπως ευτυχώς ...
Aug 05 2010 03:20
Kai → spartankid
Όντως, σιγά-σιγά φτάνουμε στα μισά του Αυγούστο. Πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι μου φαίνεται μιρκό.
Το manga του Kurosaki δεν το έχω τσεκάρει, πριν λίγες μέρες όμως ολοκλήρωσα τη σειρά. Η υπόθεση ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα όσον αφορά τις απάτες, και πώς εξαπατούσε τους απατεώνες ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά το slice-of-life ώρες-ώρες ήταν λίγο fail xD το ψιλοβαριόμουν, περισσότερο γιατί ήθελα να μπει στην υπόθεση, αλλά μιλάμε για τη σειρά, δεν ξέρω αν είναι και το manga έτσι. Anyway, σκέφτομαι να το τσεκάρω κάποια στιγμή.
To Angel Sanctuary πότε βλέπω να το θάβουν και πότε να το εξυμνούν, οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω οια. :ρ Εδώ και κάτι χρόνια λέω να δω τα OVA να πάρω μια ιδέα αλλά ακόμα. Πάντως αφού σ' αρέσουν τα manga δε χάλασε και ο κόσμος που δεν έχει χρόνο για anime, όλοι ξέρουμε ότι χάνουν απέναντι στα manga.
Άσε, στο 12 του Rainbow ξενέρωσα τελείως, φαινόταν ήδη από την αρχή λόγω του opening, φοβόμουν/ήξερα ότι θα γίνει αλλά δε μ' άρεσε καθόλου ο τρόπος. Τουλάχιστον συνεχίζει να είναι ρεαλιστικό οπότε δεν παραπονιέμαι προς το παρόν. Είδα κάτι κλεφτές σκηνές από τα επόμενα επεισόδια, αν εξαιρέσεις ότι μου τι δίνει λίγο ότι ο Mario είναι αρκετά Sakurago wannabe, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Aug 04 2010 20:06
spartankid → Kai
χμμ με το DGM έχω μείνει λίγο πίσω αλλά θα το συνεχίσω πρόσφατα τελείωσα το dragon head (manga) που μου άρεσε τρελά και έχω ξεκινήσει kurosagi και angel sanctuary έχω ελάχιστο χρόνο και όταν δεν δουλεύω πάνω στα manga διαβάζω αλλά χρόνο για να δώ anime δεν έχω.Έχω αφήσει το rainbow στο 14 πάνω στο καλό οπότε θα το ολοκληρώσω από εσάς.(Τελειώνει και το καλοκαίρι Τ_Τ)
Aug 04 2010 05:41
Kai → spartankid
Υup, ελπίζω να σ' αρέσει. Είναι καλύτερα γιατί δε θα μοιράζεσαι μόνο το πάθος, θα μοιράζεσαι και τη δουλειά xD από πρακτική πλευρά πάντα. Ω και ελληνικό κομμάτι ε; Μπράβο. To ΒgH δεν το έχω τσεκάρει ποτέ, θέλω να δω πάντως το anime γιατί από ένα κομμάτι που είδα φάνηκε να έχει γέλιο. Πάντως καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, οπότε σε περίπτωση που το κλέισεις ενημέρωσε τη Zura, είναι υπεύθυνη και επειδή δεν σκίζω από μνήμη παίζει να ξεχάσω να της το πω μετά.
Θυμάμαι διάβαζες το DGM, το τελείωσες; Άρχισες κάτι άλλο; Anime η manga, δεν έχει σημασία xD
Aug 03 2010 14:19
spartankid → Kai
Βγήκε το clannad omg πάω για κατέβασμα. Ναι η αλήθεια είναι ότι μπήκα και εκεί γίνεται οργανωμένη δουλειά με πιο πολλά άτομα και περνάμε καλά είναι ωραίο να μοιράζεσαι το πάθος σου.Έχω στα σκαριά και καινούργιο project b gata h kei τρελό γέλιο και τα κεφάλαια είναι 5 σέλιδα το κακό είναι ότι έχω έτοιμες 8 μεταφράσεις και το μόνο που με κρατάει να κάνω release είναι ότι έχουν κάποια λίγα ορθογραφικά και μέχρι να βρω άτομο να τσεκάρει τα txts δεν κάνω τπτ.Τα καλά νέα είναι ότι πείσαμε το mangashare να βάλει ελληνική γλώσσα \m/ και σε λίγο καιρό θα μπαίνουν εκεί τα release μας.Όσο για το δικό μου group μάλλον θα το αφήσω αν είναι θα σε ενημερώσω να βγάλεις το affliate :P
Aug 03 2010 09:06
Kai → spartankid
Αυτό είναι, η θετική σκέψη μετράει, καλά είναι να κλαίμε τη μοίρα μας που λένε λίγο για να τα βγάζουμε αλλά μετά η ζωή συνεχίζεται, οπότε move forward και μη χαλιέσαι με τέτοια. :D
Καλούτσικα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε βρει ακόμα τους ρυθμούς μας μετά τις διακοπές, κυρίως γιατίι βαριέμαι κάπως αυτές τις μέρες αλλά είμαστε οκ. Άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει το Clannad, ελπίζω σύντομα να κάνουμε catch-up στο Rainbow και το Durarara πάει μαζί με την ομάδα που ακολουθούμε, οπότε everything goes smooth for now. Tα υπόλοιπα με κλασσικούς αργούς ρυθμούς όπως πάντα :p
Εσύ με το δικό σου πώς πας,; Μπήκες και anathemanga απ' ό,τι είδα, διπλή δουλειά ε;
Aug 03 2010 08:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed