Community Status Updates
Napster → Kai
Λες ε?:hahaha: Ρε 'συ, μπας και δουλευω στην Madhouse Studios και δεν το ξερω? Με το που μιλησαμε για την 2η season, μετα απο λιγες μερες ανακοινωθηκε οτι θα βγει season 2. Απλα awesome. Και το ελεγα εδω και πολυ καιρο οτι η ανοιξιατικη season θα ειναι φανταστικη. Τελικα δεν εκανα λαθος. Με λιγα λογια, βγαινει την ανοιξη αν οχι το καλυτερο anime της χρονιας, ενα απο τα καλυτερα. :D
Υ.Γ. Θες κανα αλλο anime να βγει? Αν ειναι να μιλησουμε και να παω να αναψω 2-3 λαμπαδες. :hahaha:
Jan 27 2011 14:08
Kai → Napster
:hahaha: Να δεις που σε παρακολουθούν. Κι εσύ τόσο καιρό δεν τους έταζες τίποτα. Ορίστε οι άνθρωποι με το που το έμαθαν έκαναν κατευθείαν ανακοίνωσει. Η ανοιξιάτικη season θα είναι η καλύτερη, έχουμε να δούμε μπόλικα πράγματα, να δούμε πώς θα τα προλάβουμε!!
Jan 27 2011 12:50
Napster → Kai
Εεε αυτα δε γινονται! xD!:hahaha: Τα καλυτερα news που ακουσα στη ζωη μου. :D Και πριν κατι μερες συζητουσαμε για τις λαμπαδες που θα αναβα για να βγει 2η season. Τυχαιο? :P
Jan 27 2011 11:24
Kai → Napster
Δηλαδή πες μου, πόσες λαμπάδες πήγες και άναψες αφού του συζητήσαμε να ξέρω
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-01-26/kaiji-gambling-manga-gets-2nd-tv-anime-series[/URL]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Jan 27 2011 10:01
Kai → Kenny
:smokingg: Δε θα μας νικήσει ο χρόνος.
:tensai: Φυσικά, έτσι μας βολεύει να λέμε άλλωστε. Άλλωστε άλλο να λες 20 και άλλο 21-22-23, όσο νά 'ναι τα νούμερα από πίσω δίνουν μια αίγλη. :drink:
Jan 25 2011 14:01
Kenny → Kai
Τί να πω κι εγώ που είμαι 23; :if:
Look on the bright side... με τα χρόνια γινόμαστε σοφότεροι. ^^
Jan 25 2011 13:37
Kai → Jorg
Ναι βρε, για τα δικά τους δεδομένα όντως καθυστέρησε, για των IEM όχι. Πού εποχές που το βγάζανε κι εκείνοι σταθερά κάθε Πέμπτη. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αυτή τη βδομάδα.
Κοίτα, δε λέει να τη παίνευε τόσο ο Spade που κάνει τον σχολιαστεί ως τώρα μόνο και χαίρεται και να μας φύγει in one go. Adel γερά. XD Δεν περίμενα ότι θα την υποστήριζα είναι η αλήθεια, αλλά αυτό το σερί νικών του Hibari άρχισε να μου τη δίνει στα νεύρα. Από την άλλη, για τον πιο δυνατό guardian μιλάμε, δε νομίζω να μας κάνει τη χάρη στο τέλος. Αλλά ρε συ, τώρα να φέρει τον Yamamoto για να ξαναχάσει, δεν το κόβω. Δεν πρέπει να χάσει η Vongola σε έναν αγώνα;
Jan 25 2011 01:10
Kai → Night Wizard Seal
Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ' όλα.
:tensai: Η πρώτη ευχή της μέρας. Ελπίζω να μου φέρεις γούρι.
Jan 25 2011 01:02
Night Wizard Seal → Kai
Χρόνια Πολλά Kai-san :) Να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς.
:hbd: :cake: :hbd:
Jan 25 2011 00:51
Jorg → Kai
Bασικά ούτε το mangastream το είχε βγάλει, για αυτό το λέω.
Ναι, όντως. Ναι δεν παίζει να νικηθεί τόσο εύκολα η Adel. Τόσα είπε για αυτή ο Spade, δεν παίζει να βγει τόσο μούφα. Λογικά ο Yamamoto θα είναι μετά (OMG, πόσο καιρό έχουμε να το δούμε;!) αν υποθέσουμε ότι το όλο θέμα Spade-Mukuro παίζει πιο σημαντικό ρόλο στην ισοτρία.
Jan 23 2011 22:25
Kai → Jorg
Μπα, οι IEatManga πάντα το βγάζουν πιο αργά από mangastream, οπότε για τις δικιές τους ταχύτητες ήταν οκ.
Πράγματι, πάντως δε κάθε Arc κάποιος παίζει και τον ρόλο του σχολιαστεί. Μακάρι να κάνει come back γιατί τόσο μονόπλευρο πάλι δε λέει. Να δούμε και ποιος θα πάρει σειρά μετά.
Jan 23 2011 15:49
Jorg → Kai
Άργησε να βγει το 322. Αν δεν το googlερνα δεν θα το έβρισκα.
Τα έσπασε και αυτό το chapter. Εντωμεταξύ, ο Hibari έκανε μια περίεργη γριμάτσα που δεν την περίμενα. XD Ο Spade αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Το μόνο που κάνει είναι να κάθεται έκει πέρα και να σχολιάζει. :hahaha: Άντε να πιάσει και αυτός δουλειά. Καλά θα έχει κανένα άσσο στο μανίκι της η Adel. Δεν γίνεται να είναι τόσο one-sided η μάχη.
Jan 23 2011 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed