Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι ρε συ, έχι πολύ πλάκα. Κι ακόμα δεν παίξανε όλοι, πού να πάρουν μέρος και οι υπόλοιποι. XD
Feb 13 2011 13:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα~α! Τι λέει? Καλά ε, δίκιο είχες το παιχνίδι άπαιχτο! Καλά έκανα και διάλεξα τον Frankenstein έχει πολύ γέλιο!
Feb 13 2011 13:21
Jorg → Kai
Βασικά και τώρα υπάρχουν πολλά στη λίστα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αργήσω να τα τσεκάρω λόγο έλλειψης ελεύθερου χρόνου, οπότε είναι out για κάποιο καιρό. XD Ναι άσ᾽ τα. Να δω τι θα κάνω και του χρόνου που δίνω πανελλήνιες... στἐρηση θα πάθω. XD
Αυτό να λέγεται. Εδώ από τον χειμώνα, που ήταν αρκετά fail, άρχησα 4 σειρές. Να δω στην άνοιξη τι θα κάνω...
Feb 12 2011 17:24
Kai → Jorg
XD Και περισσότερο χρόνο να είχες πάω στοίχημα ότι θα ήθελες κι άλλο. Σχολείο, ε;
Yup, δυο μήνες μόνο. Κι αυτή η άτιμη η Άνοιξη είναι γεμάτη καλές σειρές, εκεί είναι που δε θα μένει χρόνος.
Feb 12 2011 17:10
Jorg → Kai
XD Εντάξει όχι και τόσα πολλά. Μάλλον θα πήγαινε καλύτερα: ο ελεύθερος μου χρόνος παραείναι περιορισμένος για να προστεθεί και άλλο στην λίστα.
Καλά από τη μια σελίδα που μου έδωσες, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου αρέσει. Άντε, δύο μήνες έμειναν...
Feb 12 2011 17:05
Kai → Jorg
:hahaha: Να φαναστώ θα περιμένουν καμιά 100αριά στην ουρά.
Πάντως δες το, το κόβω στα γούστα σου, οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Feb 12 2011 16:07
Jorg → Kai
:hahaha: Αυτά είναι! Must για εμένα. Θα έπιανα και το manga, αλλά η λίστα μου παραείναι μεγάλη για να προστεθεί και άλλο. XD
Feb 12 2011 15:50
Kai → Jorg
Και για να μη σε χάσουμε από πελάτη, για να δεις πόσο καμμένος είναι ο κύριος που το γράφει. Έχει βάλει τον εαυτό του σ' ένα chapter του manga και κρίνει και τον ίδιο του τον πρωταγωνιστή και μάλιστα σχετικά στα πρώτα chapters του XD. Έτσι για να πάρεις μια ίδεα.
[URL]http://www.mangafox.com/manga/sket_dance/v03/c024/10.html[/URL]
Feb 12 2011 15:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed