Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω? Σε δελεάζω με το απίθανο φοβερό rp μου? Οχο χο χο! Και τώρα δεν είμαι in character απλώς είμαι ψώνιο τώρα! Να σε πω, το πρόσεξα κι εγώ γιατί όπως είπα όντας ο χαρακτήρας τέτοιος κι επειδή δε με αρέσει να βρίσκομαι προ εκπλήξεως είπα να καταγράφω τις ψήφους απ'την αρχή οπότε και ήξερα το σποτέλεσμα και ποιοι ψήφισαν. Poor Hei, αλλά τι να κάνεις. Αλλά κι αυτοί αν δεν ήθελαν να παίξουν τι δήλωσαν συμμετοχή? Πάντως καλό rp κάνει η Kanzaki Nao-chan κι απ'όσο OP έχεω διαβάσει/δει και ο Rorona Zoro είνα πολύ in character. Τον άλλον που κάνει ο Hanzo πάλι ούτε τον ξέρω αλλά μου φαίνεται πως το χει! XD
Feb 16 2011 01:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, έχει άτομα που παίζουν πολύ καλά, έχει και άλλα που είναι σε εντελώς αντίθετοι κατάσταση. Καλά αθώοι, δολοφόνοι, επιθεωρητές... θέλουμε δε θέλουμε όλοι μας θα βγούμε από τη μέση κάποια στιγμή. Εκτός κι αν είμαστε από αυτούς που θα βγουν αργότερα. καλά, 8α είμαστε -2 από κανόνες του παιχνιδιού, αλλά και -2 άτομα που δεν παίξανε τον πρώτο γύρο, οπότε θα πάμε -4 άτομα αυτόματα. Τι να πεις. Πάντως συνέχισε έτσι και θα πειστώ να συνεχίσω το noblesse XD Μου άρεσαν επίσης 1-2 χαρακτήρες που δεν ξέρω, πρέπει να τους τσεκάρω.
Feb 16 2011 00:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho ho ho ho! Δε βλέπεις τις φώτο τις καλές που η μαύρη σκοτεινή αύρα τον περικυκλώνει κι αρχλιζει να καταστρέφει τους πάντες γύρω του! Μιλάμε για [B]πολλά[/B] Level ups! Κι εκτός του ψώνιου είναι και πιο ομιλιτικός από μένα όταν με πιάνει! Πολύ ωραίος ρε συ ο πρώτος γύρος αλλά πως στεναζωρέθηκα που έφυγε ο αθώοςαΑΑΑΑΑ κανείς δε μ'ακούει -να ένα ακόμα κοινό με τον Frankenstein (βέβαια αυτόν δεν τον ακούνε όταν φλυαρεί κι εμένα γενικότερα αλλά δεν πειράζει!) =3 Αλλά το παίζουν πολλοί καλά έτσι? ^^ Ε χε χε, η συνάδελφος βαρεμένη σε ευγνωμωνεί! Και ναι, είναι ακριβώς έτσι,τα χώνεις σιγά σιγά τα υπόλοιπα...
Feb 16 2011 00:26
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

It's ok. Οι συνάδελφοι βαρεμένοι σε κατανοούν, στην τελική, μου τα λες κι από κοντά. Απλά ξέρω ότι εκείνη την ώρα, λες/γράφεις τα πρώτα 4 ας πούμε και μετά παλεύεις για να δεις πώς θα χώσεις όλα όσα σου αρέσουν στην 10. XD Πώς σου φάνηκε ο πρώτος γύρος btw; Ο κύριος από κάτω τώρα που τον βλέπω έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του ως Kusuriuri. (^^)b Έλεος ο Frankenstein, τον θυμάμαι ως ένα συμπαθητικότατο ψώνιο, αλλά υποθέτω ότι αργότερα κάνει όλο και περισσότερα lvl ups. XD
Feb 16 2011 00:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα, δεν πειράζει καλέ σιγά! Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω κι αυτό ναι...Ε, μόλις ξεβαρεθώ! XD
Feb 15 2011 23:55
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

E, ναι βρε. Ποιανού άλλου; Κοιτούσα το thread σήμερα και λέω. Έλεος, τη Μαρία ποτέ δεν την έχω ρωτήσει.
Feb 15 2011 21:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα! Δεν πειράζει! Το δικό μου TOP10 έτσι?
Feb 15 2011 21:28
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Θέλω να δω κάποια στιγμή το TOP10 σε anime&manga γιατί παρατήρησα πως ποτέ δεν το έχω ρωτήσει, αίσχος. :blingeye2: <- Shameless puppy eyes
Feb 15 2011 21:04
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Έλα, δεν ξέρω αν θα σ' αρέσει, δες την. [URL]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/f16.jpg[/URL] Πέρασα την ώρα μου πάντως.
Feb 15 2011 16:04
Photo

Kai → Vampire Princess

Α, μάλιστα-μάλιστα! Καλά ειδικά με τα similar που έχει στο youtube από δίπλα, αρχίζεις από το ένα και καταλήγεις σε ένα τελείως άσχετο. Ναι-ναι. ΥΣ. Καλά σήμερα είμαι λίγο πέρα βρέχει. Απαντάω στο προφίλ μου. XD
Feb 13 2011 15:45
Photo

Vampire Princess → Kai

Χαχαχα...εντελώς!!! Ξεκίνησα από Naruto, έπειτα Bleach και κατέληξα Final Fantasy 7...lol Λες για το Role playing game?
Feb 13 2011 15:17
Photo

Kai → Vampire Princess

Καλά τα AMVs είναι κάψιμο, ειδικά όταν είναι καλά σε τραγούδι που σου αρέσει. Γενικά η για κάποια συγκεκριμένη σειρά; Εγώ πάλι διαβάζω εδώ στο παιχνίδι τι γίνεται γιατί βαριέμαι να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια.
Feb 13 2011 15:12
Photo

Vampire Princess → Kai

Άσε...AMVs...:tensai: You?
Feb 13 2011 15:07