Community Status Updates
Dorothy → Kai
:kill4u: Μη μου στεναχωριέσαι, θα στοιχειώνω το site μέχρι ένας από μας να ενδώσει.
Mar 01 2011 12:56
Kai → Napster
:hahaha: [URL]http://www.mangareader.net/zetsuen-no-tempest/9/2[/URL]
Μας βγάλαν και το 9, πήραν φόρα τελευταία.
Mar 01 2011 10:28
Kai → Dorothy
Oooυ, τι μπλε είναι αυτό;
Και να σε βλέπουμε να κυκλοφορείς, έτσι; :hahaha:
Mar 01 2011 00:03
Kai → Night Wizard Seal
No need too, εγώ ευχαριστώ που είχα και κάτι καλό να διαβάζω, ειδικά στους τελευταίους γύρους και μπράβο σου που έπαιζες για να παίξεις. Το είχες άνετα με τον Kusuriuri, άξιζε ένας επικήδειος λόγος. Μακάρι το πνεύμα να μπορούσε να μας επισκέπτεται και στους επόμενους γύρους.
Feb 28 2011 20:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
Εχεχεχε τα πνεύματά μας πάντα θα παρακολοθούν την υπόθεση...
Feb 26 2011 17:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άσε, και είμαστε αρχή ακόμα. Δλδ όταν πέσουν τα πιο βαριά τι θα γίνεται. Την Παρασκευή πάλι έκανα ιδιαίτερα, μόνο εγώ πάτησα στο μάθημα. XD Δε με χάλασε. Είπε μάλιστα ο καθηγητής πως αν είμαστε 1-2 κάθε φορά, καλύτερα, θα δούμε και περισσότερα πράγματα. Ό,τι να'ναι.
Καλά, για την ώρα δεν παίζει να το πάρω απόφαση, το πολύ-πολύ αν μου τη δώσει αύριο, οπότε αν το πάρω τελικά απόφαση τελευταία στιγμή, θα σε εδώ εκεί το πιο πιθανόν.
Βλέπω ότι τα [I]πνεύματά[/I] σας και από τον άλλον κόσμο παρακολουθούν κανονικότατα την πορεία της υπόθεσης.
Feb 26 2011 17:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ρε συ, το είδα το μήνυμα απλώς επειδή τράβηξα ένα format στο laptop δε μπορώ να μπω στο hotmail (αρνείται πεισματικά να με αφήσει να απαντήσω) σε στέλνω από δω.
Άχρηστοι κι αυτοί, όλα πάνω σου τ'αφήνουν, είναι και πτυχιακή δε ντρέπονται! Ε, σε καταλαβαίνω γενικότερα, και καλά κάνεις! Πάντως εγώ θα πάω κι αύριο αν είναι έλα κι εσύ! ^^ Αν είναι να ρθεις τελικά πες με ε!
Feb 26 2011 15:53
Kai → Jorg
Εγώ από την άλλη δεν ήξερα τι να σχολιάσω κι αν θα έπρεπε να σχολιάσω. Από τη μια, οκ, δεν περίμενα να το γυρίσει έτσι, ότι ο Cozart έζησε, από την άλλη χαλάστηκα που για άλλη μια φορά, στην πραγματικότητα όλα πήγαν καλά. Πλέον ο Daemon είναι ο μόνος που βγάζει λίγο μαφία εκεί μέρα.
Τώρα για τον Yamamoto μιας και το ανέφερες αυτή η μπερδεμένη προσωπικότητα μου φαίνεται λίγο fail, μιας και είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που τον έχουμ συνηθίσει. Αλλά επειδή είδαμε ότι έβαλε ο Byakuran το χεράκι του για να γίνει καλά, ελπίζω να έβαλε το χεράκι του και πουθενά αλλού μπας και γυρίσουν λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να μην χάσει ο Daemon από τον Yamamoto και μόνο ή να μας το γυρίσει πάλι κάπως.
Feb 25 2011 14:53
Jorg → Kai
Πραγματικά όυτε εγώ το περίμενα. Η φάτσα, δε, του Daemon όταν ανακάλυψε ότι ο Cozart ήταν ζωντανός, priceless! Για τον yamamoto δεν ξέρω τι να πω... από τη μια γελάει για αυτά που έγιναν και από την άλλη είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Daemon... double personality? XD
Πάντως φαίνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να δω πως θα καταλήξει.
Feb 25 2011 14:50
Kai → Jorg
Πώς σου φάνηκε εσένα το καινούργιο; Δεν το περίμενα καθόλου να το γυρίσει έτσι όλο το θέμα με αυτά που γίνανε στο παρελθόν.
Feb 24 2011 22:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed