Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

:hahaha: Η οποία θα σβήσει για σήμερα. Πέσαν οι μπαταρίες και θα με βαρεθούνε κιολας. Σκέφτομαι να το επαναλάβω την άλλη βδομάδα. Είναι μέχρι να μου τελειώσουν τα manga που διαβάζω/δεν κάνουν update 1 φορά στα 2 χρόνια και πιστεύω ότι αξίζουν thread. Κατά τα άλλα, κι ένας να γράψει μέσα, άξιζε το άνοιγμα :ureshii: :himitsu: Πότε θα ανοίξεις thread για Sket Dance είπες;
Mar 28 2011 21:47
Photo

iristellaKai

Αυτό δεν είναι απλά επίθεση καλό μου. Η απόβαση της Νορμανδίας (η slice of life manga έκδοση) στο .aΝiMe//gr είναι. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια. Βάλε εσύ τα slice of life σου, να βάλω εγώ τα fantasy, supernatural horror να ισορροπούμε. XD Βέβαια θα με κάνεις να μην βγώ για κανά δυο τρεις μέρες μέχρι να τα διαβάσω όλα αυτά.
Mar 28 2011 21:45
Photo

KennyKai

Έχεις πάρει φωτιά. :hahaha:
Mar 28 2011 21:40
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: To καλό που στο θέλω να διαβάσεις κάποια αυτά. Τι τα ανοίγω; Άντε να σε βλέπω να πιάνεις τουλάχιστον Afterschool Charisma και Zetsuen no Tempest. Btw; Έχω την εντύπωση ότι το manga του Pandora Hearts δεν έχει manga thread. Διαφορετικά πρέπει να βάλω γυαλιά. Το καλό που σου θέλω, αν δεν έχει να το ανοίξεις όοοταν θα το αρχίσω (ακόμα να τελειώσω με το Gamaran) και θα κοντεύω να φτάσω up-to-date.
Mar 28 2011 21:16
Photo

Jorg → Kai

Just leaving it here. Don't mind me. :) [spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/Screenshot2011-03-28at94525PM.png[/IMG][/spoiler]
Mar 28 2011 21:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

FOREVER ALONE!
Mar 28 2011 20:56
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Πφφφ, θα είσαι για πάντα forever alone, μην ελπίζεις ότι θα αλλάξει.
Mar 28 2011 20:43
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Problem? TROLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Mar 28 2011 20:42
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Καλέ ρε, απ' όλο το forum, εμένα βρήκες να βάλεις στο HoF;
Mar 28 2011 20:40
Photo

Kaiiristella

Είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση ^-^ σήμερα είπα να κάνω μια 'επίθεση' με slice-of-life. :tensai: Αυτά είναι give and take, όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε.
Mar 28 2011 18:55
Photo

iristellaKai

I am so happy to see more people involved with the manga section. *tears* Ασε που έχω πάρει από εσένα και τη Zura ένα σκασμό manga που να δω πότε θα προλάβω να τα διαβάσω...
Mar 28 2011 18:39
Photo

Kai → Napster

Αυτό ακριβώς. Κοίτα πάντως για shonen με αυτή τη θεμοτολία τα πάει μια χαρά. Οκ, η πλοκή-σαν πλοκή δεν με τρελαίνει, δεν ξέρω την πορεία παίρνει στην συνέχεια, αλλα δικαιολογεί απόλυτα τις επανωτές μάχες και τη δύναμη τόσο του πρωταγωνιστή όσο και των αντιπάλων (αφού είναι οι καλύτεροι των καλύτερων στην ουσία) και γι' αυτό δε με ξενερώνει. Ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση εκ μέρους του manga-ka. Ε, ναι, κάπως έτσι, μη σου πω και χειρότερα, τουλάχιστον ο Ryohei μ' αρέσει σαν χαρακτήρας. Αυτός ούτε κρύο-ούτε ζέστη. Τουλάχιστον μωρέ είναι φιλότιμος, λέει 'δεν πρέπει να κάθομαι να περιμένω μόνο προστασία μπλαμπλαμπλα' XD
Mar 28 2011 15:26
Photo

Napster → Kai

Ε ενταξει, εσυ καλα εισαι. Εγω στο 250-300 chap. εμαθα τα ονοματα ολων (σχεδον) των χαρακτηρων απο το Hitman Reborn! Και εμενα μου αρεσουν τετοιοι χαρακτηρες οπως ο Iori, Date κτλ. Ο Shinnojou πιστευω πως εχει την καλυτερη τεχνικη απο ολους τους χαρακτηρες του Gamaran, παντα ηρεμος οταν ειναι στις μαχες+εξυπνος. Χαρακτηρες σαν τον Zenmaru υπαρχουν πολλοι, ειδικα στα παιχνιδια. "Εχω μεγαλο οπλο, σφαζω 100 ατομα με την μια και δεν χρειαζομαι τιποτα, ουτε εξυπναδα ουτε να ειναι cool". :P Ο Naoyoshi ειναι κατι σαν τον Sasagawa του Hitman Reborn, you know, ακομα δεν τον [I]υπολογιζει [/I]για μεγαλα πραγματα ο manga-ka του.
Mar 28 2011 15:10
Photo

Kai → Napster

Καλά, μη νομίζεις, μια από τα ίδια. Αν ένα manga/anime δεν είναι μεγάλο ή δεν το βλέπω ongoing, δε μου μένουν και πολύ τα ονόματα και μετά καταλήγουμε σε περιγραφές 'αυτός/ή με τα τάδε μαλλιά ΄και το τάδε πράγματα επάνω του'. Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε Iori και Shinnojou. Ο 1ος είναι πολύυυυ cool και τέτοις χαρακτήρες τους πάω πολύ, αλλά δεν τον έχουμε δει και ο πολύ. Ο άλλος μ' αρέσει που κάνει πνεύμα και είναι ο 'ήρεμος' τύπος της παρέας χωρίς να είμαι 'σε κοιτάζω-δε μιλάω-το παίζω stoic-και είμαι και πολύ κουλ' και γενικά σαν φιλοσοφία και τεχνική, είναι νωρίς ακόμα, I don't know. Τον Ζenmaru κι εγώ δεν τον έχω πολυχωνέψει ακόμα και δεν ξέρω γιατί. Αντίθετα δεν έχω πρόβλημα με τον Gama και μου κάνει εντύπωση. Ο Naoyoshi πάλι, εκεί που λέω 'οκ είναι' όλο κάτι με ξενερώνει.
Mar 28 2011 10:54
Photo

Napster → Kai

Lol, φαση εχουν. xD Οχ σωστα, εχεις δικιο. :P Μεχ, τζαμπα ξενυχτησα το βραδυ. Δεν ηξερα πως δεν ειχε chap. Χαιρομαι που σ' αρεσε. Ειναι οντως ωραιο manga. Ενταξει εγω τωρα στα τελευταια chaps εμαθα τους χαρακτηρες απ' εξω. [I]Ειδικα στο Reborn! που εχει τοσους (main) χαρακτηρες εκανα κατι μερες για να τους μαθω.[/I] Ο αγαπημενος μου ειναι φυσικα ο Iori Sengoku. Επισης μου αρεσουν και οι Shinnojou & Gama. Τον Zenmaru ακομα να τον συμπαθησω. :P Εσενα ποιος ειναι?
Mar 28 2011 00:10