Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kρεμμυδοιππότης → Kai

Φοβερο το afterschool charisma! Να σου πω ρε πόσα chapter έχει? Μέχρι το 16 βρήκα. Θέλω να πάω σχολείο τώρα για να το συζητήσω με τη καθηγήτρια της έκθεσης
Mar 29 2011 22:59
Photo

Kai → Jorg

Seriously, πολύ παρέα με τον Oda κάνεις. Και σου είπα, κόψε τις βόλτες με το ιδιωτικό jet στην Ιαπωνία, δεν ακούς! Δηλαδή σε επηρεάζει τόσο πολύ που λες τρελά πράγματα, άκκου εκεί, ολόκληρη μάχη και να μη βάλεις τα ιδιωτικά σου μαχητικά jet να πυρπολήσουν τα καράβια του εχθρού για να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα. Πολύ πατροπαράδοτο σε έκανε, δε σε γνώρισα έτσι :if: Πού είναι εκείνες οι μέρες, που ανέβαινες αγέρωχος στο Gundam σου και οδηγούσες τον στόλο σου νικηφόρα προς τον εχθρό και όταν ερχόταν η ώρα για μάχη κοίταζες στα μάτια τον εχθρό και έβγαζες το dying will σου και προστάτευες τους nakama σου :nanteee: ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ;
Mar 29 2011 21:52
Photo

Jorg → Kai

Χρειάζεται ολόκληρη στρατηγική αγαπητή μου, την οποία πραγματοποιούσα από [s]τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου[/s] την Δευτέρα. Μάζεψα nakama με τους οποίους, μετά από [s]έτη[/s] μια μέρα εκπαίδευσης, αποκτήσαμε super δυνάμεις. Έχουμε πληροφορίες ότι ο καπετάνιος έχει μια ομάδα από elite assassins, οι οποίοι, όλως τυχαίως, είναι ακριβώς όσοι οι nakama μου. Η εξέλιξη της μάχης είναι αβέβαιη. [spoiler]Maybe not. Ο gunner μου θα νικήσει τον gunner τους, ο ξιφομάχος θα νικήσει τον ξιφομάχο τους, το κορίτσι της ομάδας μου θα νικήσει το κορίτσι της ομάδας τους κ.ο.κ. Στη συνέχεια θα συναντηθώ face to face με τον καπετάνιο, ο οποίος παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο σκοτείνο και οδεινηρό παρελθόν μου. Οι σκοτείνες προθέσεις του για την κατάκτηση του θαλασσόκοσμου αποκαλύπτονται (παραδόξως, από τον ίδιο) και ακολουθεί ανάλυση των μυστικών ultra special awesome super δυνάμεων του. Όσο κατώτερες και να φαίνονται οι δικές μου, τελικά είναι πολύ ανώτερες από τις δικές του και μετά από μια μάχη 274913837 επεισοδίων καταφέρνω να νικήσω. Πέφτω λιπόθυμος και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι με όλους τους nakama μου πάνω από το κεφάλι μου να με ρωτάνε αν είμαι καλά. Προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά καθώς το κάνω συνειδητοποιώ ότι πονάω (στα πλευρά).... Θα έλεγα και άλλα, αλλά αρκετά σε κούρασα. XD[/spoiler] Μη δίνεις σημασία. Το excitement της εκδρομής. :hahaha:
Mar 29 2011 21:44
Photo

Kai → Kρεμμυδοιππότης

[QUOTE]Άσε που μπορεί να βοηθησει και στην έκθεση αν πέσει κανα θέμα για την κλωνοποίηση[/QUOTE] :hahaha: Αυτό θα πει πρακτική σκέψη!!!! Διάβασέ το, σίγουρα θα βοηθήσει.
Mar 29 2011 21:38
Photo

Kai → Napster

Μα, nice. Οπότε αν είναι να το κλείσουμε ναβρεθούμε εκεί, να γίνει big η παρεά, γιατί αλλιώς δεν ψήνομαι. Yet, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δε θέλω να κανονίζω και να ξεκανονίζω, με πιάνουν οι τύψεις μετά, να πούμε και το Σάββατο το μεσημέρι για σίγουρα σε vm για σίγουρα. Ryohei rulez ρε, είναι τόσο extreme που δεν μπορείς παρά να τον πας to the extreme!!
Mar 29 2011 21:31
Photo

Kai → Jorg

Και άντε, το ιδιωτικό jet ας πάει στα κομμάτια, έρχεσε όποτε θες. Το πλοίο θα το αφήσετε έτσι; Δε θα το καταλάβετε, να πάρετε όμηρο τον καπετάνιο, να σηκώσετε σημαία πειρατική και να γυρίσετε το τιμόνι για Σαλονική. Θα το αφήσετε να πάει στον προορισμό του; Ντροπή και αίσχος δλδ, πρέπει να ζήσετε την περιπέτεια. :hero: Γίνε κι εσύ καπετάνιος Ντρέικ.
Mar 29 2011 21:26
Photo

Napster → Kai

Δε με πρηζεις, don't worry. xD Δε νομιζω να εχω να κανω τιποτα το Σαββατο. Αρα υπαρχει μια πιθανοτητα να παω, αλλα και ΄γω, αμα θα παω και θα ειμαι μονος (βασικα ποτε δεν ειμαι μονος, απλα βαριεμαι να ψαχνω καινουργια ατομα) :P, τοτε αστο. xD Πες μου αμα θα πας, να παμε μαζι αν ειναι. [I]*Απο το προηγουμενο post.[/I] Και εμενα μου αρεσει ο Ryohei, βασικα ειναι απο τους αγαπημενους μου και θα ηθελα η manga-ka του να τον χρησιμοποιει περισσοτερο. >.<
Mar 29 2011 18:13
Photo

Jorg → Kai

Ε, άμα ο άνθρωπος έχει ιδέες. Εννοείτε ότι πιο πολύ αγγαρία θα είναι να πάω πάλι στο πλοίο και να κάνω παρέα με αυτούς τους ξενέρωτους φίλους μου, αλλά έχε χάρη που είμαι καλόκαρδος. Ε λογικό να μην το είχες σκεφτεί νωρίτερα. Δεν έχουν όλοι το πανέξυπνο μυαλό του Γιώργαρου. :hahaha:
Mar 29 2011 14:10
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: I like the idea. Μάλιστα, γιατί να τους κάνεις την χάρη να κάνεις τον κόπο να γυρίσεις στο πλοίο, δεν κατάλαβα. Μπορείς να πας κατευθείαν στον προορισμό του πλοίου με το ιδιωτικό σου jet για να κάτσεις πολύ περισσότερο. Τελικά πράγματι, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' ό,τι νόμιζα. Πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα;
Mar 29 2011 14:02
Photo

Jorg → Kai

Δεν κατάλαβα, που είναι το περίεργο. Όπως είπες, θα έπερνα το ιδιωτικό μου jet και θα πεταγόμουν μια στιγμή. Το [b]μόνο[/b] πρόβλημα είναι οτί εκείνη την μέρα φεύγω για εκδρομή και δεν μπορώ να έρθω. Και πάλι όμως. Το καράβι φεύγει στις 9 οπότε μπορώ να έρθω εγώ στις 8 που είναι το meeting και μετά με το jet να προλάβω το πλοίο και με μια ανεμόσκαλα να κατεβώ... Let me think about it. [spoiler]:hahaha:[/spoiler]
Mar 29 2011 13:55
Photo

Kai → Jorg

Οκ, seriosuly, δεν ξέρεις τι πήγα να κάνω. Ρώτησα τον Napster αν θα πάει στο meeting που θα γίνει το Σάββατο και μετά κάνω μια. 'Α! Να ρωτήσω και τον Jorg αν θα πάει'. Βέβαια κάθώς το έγραφα συνειδητοποίησα ΤΙ έγραφα... Έλα μωρέ, πάρε το ιδιωτικό σου jet και πετάξου μια βόλτα :hahaha:
Mar 29 2011 13:31
Photo

Kai → Napster

Αν και σε πρήζω και είναι νωρίς κιόλας. Θα πας στο meeting το Σάββατο; Όχι τίποτα άλλο, έχει αρχίσει να μη με ψήνει η ιδέα αν δεν είναι κανένας εκεί. *εγωιστικό άτομο εν όψη* So, αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα και είναι να πας, κάνε ένα report να ξέρω :tensai:
Mar 29 2011 13:20
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: It's ok, θα ωριμάσει με 'ω, τι γαμάτο chapter' 'ω, τι κουλ που ήταν ο ταδε χαρακτήρας' για να γίνει πιο fun και μετά θα το ξεσκίσουμε!
Mar 28 2011 22:15
Photo

Jorg → Kai

Afterschool Charisma κατεβαίνει. Thread done. Πρώτο anime/manga related thread για εμένα στο forum. Oh and guess what. Το άνοιξα πριν το αρχίσεις. :hahaha:
Mar 28 2011 22:09
Photo

Kaiiristella

:hahaha: LOL Ήθελα να βγάλω ακόμα 2, αλλά πέσαν οι μπαταρίες. Για κακή σου τύχη ήταν τα μόνα που έχουν βγάλει ΜΟΝΟ 1 chapter ως τώρα. Θα τα αφήσω για άλλη φορά. :tensai: Σκέφτομαι να το επαναλάβω με mix. Προσωπικά δε με χαλάει να βλέπω καθόλου νέα manga threads στο forum, νιώθω πως υπάρχει νόημα που μπαίνω!
Mar 28 2011 21:51