Community Status Updates
Kai → Jorg
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ρε συ, δεν την παλεύεις! Πέθανα στο γέλιο! Πραγματικά όμως.
Bread - connected! :hahaha: Θα το θυμάμαι για πολύ καιρό αυτό!
May 01 2011 21:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω όντως ρε συ μεγάλη ξενέρα...! Αλλά καταλαβαίνω, κι εγώ το χω πάθει αυτό -αν κι όχι εξαιτίας λεωφορείων αλλά ατόμων-.
Χα χα, η δικιά μας η γραμμή είναι για τα κλάμματα κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα! Είναι που είναι, τώρα αποτελειώθηκε! Επίσης, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα το έπαιρνα χαμπάρι μετά το μισάωρο! xD
May 01 2011 21:05
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μεχ, καλά μη νομίζεις. Κι εμείς εκεί που τόσες μέρες ήμασταν 50-50 και εκεί που το 'δε θα πάμε' έγινε θα πάμε και λέμε 'άντε, την Κυριακή θα βγούμε έξω' μας λέει μια ο πατέρας μας 'Μα απεργία θα έχει, 1 λεωφορείο σε κάθε γραμμή μόνο'.
Ε, ξενέρα. Ξαφνικά έγινε 'Δε θα πάμε' ξανά, οπότε καταλαβαίνω. Εδώ στη δικιά σας τη γραμμή είναι που είναι, φαντάσου σήμερα.
May 01 2011 20:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δεν πήγα καθόλου, είχα ξεχάσει για την απεργία μέχρι που με τη θύμισε η αδερφή σου...Παίζει να είχα πάει και να περίμενα εκατό ώρες πριν το θυμηθώ αλλιώς! xD
May 01 2011 20:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD A, μου απάντησες στην αρχή εδώ βλέπω.
Yup, anime.gr.
O.o Δεν πήγες στο meeting τελικά ή γύρισες νωρίς;
May 01 2011 20:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
O ho ho ho!
Mπα, δεν έπαιζε να βγ΄λω δικές μου με το κνητό και σιγά μη θυμόμουν έπαιρνα τν φωτογραφική μου lol.
Καλά, μη νομίζεις ότι κι εγώ μπαίνω, τώρα τελευταία κάπως μπήκα λίγο παραπάνω αλλά κι αυτό για τα βασικά...οπότε μπα...animegr και πάλι animegr αν δε σε βρίσκω!
May 01 2011 20:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
And a new Legend arises! :hahaha:
Ε, είπα μήπως είχες βγάλει και δικιές σου. Don't worry, όποτε βγουν.
Btw, το account στο FB το άνοιξε η Vagge κατά τη δημιουγρεία του group (ELS) και δεν παίζει να μπαίνω, οπότε μη νομίζεις ότι σε γράφω XD
May 01 2011 14:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha! Kenny is dowwwn! xD
Μόλις ο Πάνος τις ανεβάσει θα στις στείλω εννοείται! ^^ είπε ότι θα τις βγάλει τη Δευτέρα (όπως πάντα xD) γιατί περιμένει και το meeting να βγάλει κι άλλες! Χα χα, έτσι πάει. Και δεν ξέρω αν έχει βγάλει κι άλλος κι άλλες...ΚΑλά όλοι κάτι βγάλανε αλλά καταλαβαίνεις.
May 01 2011 14:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Να μου στείλεις φωτό από χθες!
Χα! Χάλασε και το domination του Kenny!
May 01 2011 14:00
Jorg → Kai
Ναι, αφού στο σχολείο με φωνάζουν Γιώργος η μαρμελάδα. :hahaha:
Προφανώς πείνασες. :P
Apr 30 2011 14:13
Kai → Kamen Tantei Zura
Καημένη καμμένη, βρήκε το Beck. Πήγαινε κλάψε στο μπάνιο τώρα :hahaha:
:hahaha: Θα ήθελα να έβλεπα από μια μεριά τον Jorg να γράφει 'Bread anime character' στο google. Ακόμα ποιο θεϊκό θα ήταν να του έβγαινε και σωστό αποτέλεσμα.
Apr 30 2011 11:35
Kai → Jorg
Εσύ η από κάτω, ναι ρε, έχει συνεθεί με τον Ψωμί, τι ζόρι τραβάς δηλαδή; :wet2:
:hahaha: Τώρα το πώς το k έγινε d ενώ δεν είναι κοντά, είναι άλλο θέμα.
But of course! Δεν χρειάζεται καν, το λέμε για να το μάθουν κι άλλοι. :kakaka:
Apr 30 2011 11:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed