Community Status Updates
Napster → Kai
o.O τωρα αρχισες και τα western-style βιντεακια?
Τρελο γελιο εριξα ειδικα εκει στο τελος. xD
May 02 2011 21:02
Kai → Napster
Πόσο καιρό είπαμε ότι έχεις να δεις εφιάλτες από καμμένα βιντεάκια; Άντε, ένα απλό γιατί ξεσυνήθισες :kakaka:
[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Gq5eeAZk7gk&feature=related[/YOUTUBE][/CENTER]
May 02 2011 19:59
Kai → Vagelio
LoL! O Sky High είναι epic ρε συ! Δηλαδή, μόνο και που τον ακούς να μιλάει σου έρχεται να σκάσεις στα γέλια XD και ειδικά όταν λέει την catchphrase! [I]Να σε βλέπω συχνά στο thread[/I]
~(>.<)~
Ε, ναι. Όσο νά 'ναι είναι σήμα κατατεθέν τόσα χρόνια, μας ήρθε ξαφνικό.
:hahaha: Κοίτα, ο Bread, φοβερό, καταπληκτικό παιδί, γεμίζει τα πρωινά τα μεσημεριανά και τα βραδινά μας, αλλά και ο Break, που ήταν η "πηγή" όλου αυτού δε θα σε απογοητεύσει. Παιδί από σπίτι.
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλός χαρακτήρας. Άρχισα το manga μετά από προτροπή του Jorg, και καλά έκανε γιατί είδα πού σταματάει το anime και θα τα έπαιζα, και το ξεκοκκάλιασα. Πολύ ενδιαφέρον, καλή πλοκή και πολλοί και καλοί χαρακτήρες, δεν ξεχνάει κανέναν. Έχει δηλαδή πολλά στοιχεία για να το αγαπήσες. Βέβαια ο Jam δεν παίζει να μην τα έχει πει αυτά αλλά +1 και από εμένα!!
May 02 2011 19:02
Vagelio → Kai
Arigato, soshite arigato~!:ureshii: Kαι ο jorg έμεινε άναυδος με την νέα μου αλλαγή. Βασικά κι εγώ νιώθω λίγο περίεργα με το καινούργιο άβαταρ, είχα μάθει στην neko-chan μου και τώρα με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που βλέπω τον βουτυρόπυργο (όχι ότι με χαλάει).:kakaka:
Μην του βάζεις ιδέες... αν μετατραπεί σε μερέντα δεν θα ταιριάζουμε πολύ Τ^Τ.
Άσχετο, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο bread για τον οποίον συζητούσατε? Καλό παιδί?
May 02 2011 17:12
Jorg → Kai
Ναι σωστό, δεν το σκέφτηκα. :hihi2:
Ναι βλακεία μου. Κρίμα στη μερέντα. :P
May 02 2011 13:50
Kai → Jorg
Ναι, αλλά τότε δε θα ήσουν Jorg The Jam, I like this one better :hahaha:
:hahaha: Τι μου ανοίγεις την όρεξη τώρα και είχα ξεχάσει ότι έχουμε μερέντα στο ντουλάπι, άντε να κρατηθείς!
May 02 2011 13:23
Jorg → Kai
Όχι ρε συ! Δεν σκέφτηκα να πω μερέντα στην αρχή, να συνεχιστεί όλο αυτό μόνο που αντί για μαρμελάδα να είναι μερέντα... μου αρέσει και περισσότερο. XD
May 02 2011 13:17
Kai → Vagelio
:hahaha: Πέρα του shock της αλλαγής άβαταρ (Γκρεμίστηκε ο φούρνος και bread has troubles to connect us), lol το νέο Avatar+Signature+About Me combo και το combo με τον Jorg.
:hahaha: Τώρα μας λείπει το μέλι και η μερέντα.
May 02 2011 00:16
Jorg → Kai
Άσε και εγώ. Που τα βρήκα και τα έβαλα. :hahaha:
Δεν έχω χρόνο για παρασκευή, τρώω μαρμελάδα.
Και στο occupation, έβαλα μαρμεδοπωλητής, αλλά το άλλαξα γιατί δεν έχω χρόνο, τρώω μαρμελάδα. XD
May 01 2011 21:50
Kai → Jorg
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Μπα σε καλό σου! Μιλάμε πέθανα στο γέλιο σήμερα. Ειδικά στο "Δεν έχω χρόνο, τρώω μαρμελάδα"[I][B]!!! [/B][/I]
[B][/B]
Στα ενδιαφέρονται να μπει και "παρασκευή μαρμελάδας" παρακαλώ.
Jorg The Jam + Jam Ava/Sig + Jam About Me = pure epicness[B][I]![/I][/B]
May 01 2011 21:43
Jorg → Kai
Σοβαρά, έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω μαρμελάδα. XD
Άλλαξα και λίγο το set-up στο about me, παραήταν μονότονο.
May 01 2011 21:39
Kai → Jorg
:hahaha: Μπορώ να πω ότι προτιμώ το ροδάκινο στο άβαταρ, αλλά και η φράουλα δε μας χαλάει για να μας ανοίξει την όρεξη. 'Cuz bread connects us with jam and jam is awesome XD
May 01 2011 21:29
Jorg → Kai
Βασικά για αυτήν το έβαλα, επειδή μου το ζήτησε. XD Παραείναι άκυρο το σετ για να βαθμολογηθεί κιόλας. :hahaha:
May 01 2011 21:22
Kai → Jorg
:hahaha: Ρε συ, είναι epic! Με πρόλαβε και η μικρή στο 'βαθμολόγα τον γείτονα' :if:
Έχε χάρη που είναι λίγο μπέρδεμα το θέμα για να μπει HOF XD
May 01 2011 21:21
Jorg → Kai
Άντε μπράβο! Τόση ώρα το είχα βάλλει και περίμενα απάντηση. :hahaha:
Thanks my dear.XD
May 01 2011 21:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed