Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Jorg → Kai

:hahaha: [size=1](για να μην ξεχνιόμαστε)[/size] Ρε δεν παίζει! Με πέρνει το πρωί ο φίλος μου τηλέφωνο, ενώ κοιμόμουν, και μου λέει ότι δεν μπορεί να κατεβεί σήμερα! XD Δεν ξέρω αν θα κατεβώ, αλλά όπως και να' χει... two more to go! XD Ε ναι ρε, αν δεν κάνεις και λίγο χαβαλέ πως θα αντέξεις εδώ μέσα. Θα νιώθεις αποξενωμένος. Τουλάχιστον το δικό σου ποστ ήταν αστείο, δεν ήταν εντελώς ponintless όπως τα περισσότερα εδώ. Καλά εμένα όλο και αυξάνεται η manga-want-to-read list μου. Δόξα το Θεό, θα έχω κάτι να ασχολούμαι για πολύυυυυυυυ καιρό. XD
Μάι 21 2011 10:46
Φωτογραφία

Kai → Vampire Princess

Καλημέρα! Λοιπόν... [I](ευτυχώς δεν το ξέχασα στο τέλος)[/I] [url=http://differentclouds.livejournal.com/4581.html]Volume 1-2[/url] [url=http://anni-fiesta.livejournal.com/44771.html#cutid1]Volume 3+[/url]||[url=http://anni-fiesta.livejournal.com/2010/01/25/]Verbose[/url] Δυστυχώς λείπουν αρκετά κομμάτια, αλλά από το τίποτα... :hot:
Μάι 21 2011 09:59
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:hahaha: Δεν μπορείς να πεις, ρώτησα και νταν στη μέρα χωρίς να κοιτάξω πρώτα, από 21 σε 21. Μακάρι. Είχα βρει πολλά μαζεμένα και τώρα μου κακοφαίνεται βλέπεις. Α, ωραία, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αποιδειχθεί ότι φέρνω γρουσουζιά, nice. Αυτό το forum ΔΕ σε εμπνέει να κάνεις μόνο σοβαρά posts από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ισχύει πως In Rome, do as the Romans do to have more fun.
Μάι 21 2011 00:18
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Ε... δεν γίνεται μόνο σοβαρά posts. XD Ναι σώθηκες τώρα. :hahaha: Στο mangareader είχε στις 21 τελευταίο update (Πέμπτη) οπότε να περιμένεις αναλόγως (μπορεί να μεταφραστεί [s]αύριο[/s] σήμερα, μπορεί και μέχρι την επόμενη Πέμπτη). :P Έχω στις 2 μάθημα (υποτείθεται πρέπει να πάω διαβασμένος) και μετά λογικά θα κατεβώ κέντρο. Τώρα, αμα με πιάσει αδιάβαστος ο καθηγητής, αμά δεν μπορούν να κατεβούν οι φίλοι μου ή άμα γίνει κάτι κακό κατά τη διάρκεια της βόλτας, θα δείξει. :hahaha:
Μάι 21 2011 00:06
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:unlucky: Μιας κι εσύ ξέρεις, με την ευκαιρία, το Pandora Hearts περίπου ποια μέρα του μήνα βγάζει chapter; Και για να μην ξεχνιόμαστε :hahaha: (<-) το προηγούμενο vm στάλθηκε στις 00:00 ΧD ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που σου "μίλησε" το Σάββατο, αν είναι γκαντέμικη η μέρα, δε θα φταίω εγώ :kakaka:
Μάι 20 2011 23:56
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Thanks :hahaha: αν εξαιρέσουμε ότι το heart θα έπρεπε να είναι heart's αλλά έχασα το αρχείο του photoshop και θα χρειαστούν αλχημείες για την διόρθωση. Όσο για το post, καταλαβαίνω ότι η persona μου πρέπει να είναι πολύ σπαστικιά, but I had to do it! XD
Μάι 20 2011 23:00
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Θεϊκό set και post στο Sket Dance thread! :hihi2:
Μάι 20 2011 14:03
Φωτογραφία

Napster → Kai

Πω...μονο αυτο μας ελειπε. xD Μπας και εχω αλλες 2-3 εταιριες και δεν το ξερω? Δεν γινεται καθε μερα να ανακοινωνονται τετοια anime. >.< xD *(Ποιο αραγε θα ειναι το επομενο anime?) Ναι, τωρα αυτο κανω, καθε 1 λεπτο save.
Μάι 18 2011 19:21
Φωτογραφία

Kai → Napster

ΧD Μέχρι και τo Blood Lad θα βγάλει anime [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-18/blood-lad-vampire-manga-anime-adaptation-listed]here[/url]. Δε μας λυπούντε; Ναι, όντως βλακεία όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Γι' αυτό καλύτερα save από την αρχή και πού συχνά Ctrl+S και τελειώνει η υπόθεση, από το να χρειαστεί να ξανακάνεις όλη τη δουλειά από την αρχή, καλύτερα να έχεις όλη την ώρα εκεί το νου σου.
Μάι 18 2011 12:37
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αχα...I see. Και το fail της υποθεσης ποιο ειναι? Το αρχισα επειδη μου αρεσε το εξωφυλλο που ειχε στο MAL. xD Και ακομα πιο σπαστικο οταν δεν ξερεις ποιο ειναι το προβλημα για να το διορθωσεις. xD Ασε, ασε μην μου τα θυμιζεις αυτα! Θυμαμαι που εκανα render πριν κατι βδομαδες μια anime pic και μολις πηγα να το κανω save...ΜΠΑΜ, κρασαρε...~_~
Μάι 17 2011 20:24
Φωτογραφία

Kai → Napster

Δε νομίζω να σου το είχα πει, είχα δει ότι το διαβάζεις κι εσύ μια φορά που κοιτούσα τη λίστα σου γι' αυτό ρώτησα για την λαμπάδα :ρ Τσε, είναι πολύ σπαστικό όταν κρασάρει και δεν έχεις σώσει τίποτα. Ακόμα πια σπαστικό είναι τό γεγονός ότι κατά 75% ων περιπτώσεων αποφασίζει να κρασάρει όταν δεν έχεις σώσει τίποτα. Έλεος δηλαδή. Βασικά, όταν είχα το CS3 γινόταν πολύ πιο συχνά με το CS5 είναι πολύ σπάνιο.
Μάι 17 2011 20:02
Φωτογραφία

Napster → Kai

Να δουμε ποτε θα προλαβουμε να τα δουμε ολα αυτα. Με το ζορι βλεπω τα anime της Ανοιξιατικης season. ;p Δεν ηξερα οτι διαβαζες και 'συ το Boku Wa Tomodachi ή μαλλον μπορει να μου το ειχες πει αλλα δεν το θυμομουν. Το Boku wa Tomodachi οντως αρχισε δυναμικα, μετα εγινε λιγακι βαρετο αλλα στα 2-3 τελευταια chapter πιστευω πως εγινε πολυ καλυτερο. Υ.Γ. Σκεφτομαι να αλλαξω και setακι αλλα για καποιο λογο κρασαρει το photoshop. >.<
Μάι 17 2011 19:52
Φωτογραφία

Kai → Napster

Xaxa, κοίτα να δεις. Ναι. Βασικ΄το 2011 μάλλον θα είναι από τις καλύτερες χρονιές από την Άνοικη και μόνο δηλαδή, φαντάσου τι έχει ν' ανακοινωθεί ακόμα για το Φθινόπωρο. Το καλοκαίρι πάντα είναι χλιαρό, αλλά και πάλι ίσως να είναι πολύ καλύτερο από άλλα. Το Tomodachi άρχισε πολύ πιο δυναμικά κατά τη γνώμη μου. Εκείνο το chapter που παίζανε το dating sim παίζει να είναι από τα καλύτερα ως τώρα. Ελπίζω να ξαναπάρει τα πάνω του. Αδιάφορη σαν σειρά πάντως δε θα είναι.
Μάι 17 2011 19:10
Φωτογραφία

Napster → Kai

Χμμμ, οχι, δεν αναψα καμια λαμπαδα για το Boku wa Tomodachi [B]αλλα[/B] οταν το ειχα αρχισει, ηθελα να βγει σε anime. Τι εγινε? Ολα αυτη τη χρονια βγαινουν/ανακοινωνονται? ο.Ο Thanks for the news.
Μάι 17 2011 19:04
Φωτογραφία

Kai → Napster

Και γι' [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-17/boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-light-novels-gets-tv-anime]αυτό[/url] εσύ άναψες λαμπάδα;
Μάι 17 2011 18:31