Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

Μα ο Kubo είναι τόσο imba ρε που όλοι οι υπόλοιποι mangaka πρώτα τον είδαν και μετά πήραν έμπνευση για τα δικά τους manga. Μάλιατα ακούγεται πως πριν καν εμφανιστεί στη shonen jump παιδάκι ακόμα τον έβλεπαν στους δρόμους να παίζει άλλοι μεγαλύτεροι mangaka και κατέβαζαν ιδέες που τους άλλαζαν τα manga και την ίδια τους τη ζωή ακόμα. Άκου εκεί, που θα πεις εσύ κακιά κουβέντα για τον Kubo. Επιπλέον ο Kubo έχει φτάσει σε Nirvana, κάτι που δεν το κατεφέρνει κανένας έυκολα και έτσι εξηγείται και η έλλειψη background στο Bleach. Θέλει να μας δώσει μια εικόνα των πνευματικών επιπέδων που έφτασε. Γι' αυτό λίγα λόγια για τον Kubo μη σκοτωθούμε. Άκου εκεί. [spoiler]ληγμένα ήταν τα χαπάκια, ναι[/spoiler] :hahaha: Λοιπόν, λέω να βάλω στοίχημα υπέρ του Gintama. Όχι ότι είναι άσχημο το RuroKen αλλά έχω την αίσθηση πως δε θα γίνει. Η season 1 του Gintama ήταν ήδη TOP οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να πάει και η 2η. Αλλά άναψε λαμπάδες και γι' αυτό. Wait-wait. What? Why? Τόσο για πέταμα τον έχουν τον Sanosuke; Προσωπικά τον πάω πολύ, μ' αρέσει ο τρόπος που τα λέει όταν σκέφτεται και αδύναμο δεν τα λες. Τι λες ρε που θα συγκρίνουμε τώρα τον Shishio με τον Εnishi. Οκ, συναισθηματισμοί κλπ αλλά ως εκεί. Ούτε λύπηση μου έβγαλε ούτε τίποτα και σοβαρά τώρα σε κάτι σημεία είναι μπλαμπλα που θα μπορούσε να κοπεί, αλλά είναι το RuroKen και εθελοτυφλούμε of course bc we just don't care.
May 24 2011 18:30
Photo

Jorg → Kai

Ρε έχω κολλήσει με το βίντεο λέμε! Το βλέπω και το ξαναβλέπω συνέχεια! :hahaha: Izaya ownage FTW λέμε!
May 24 2011 17:14
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: [img]http://3.bp.blogspot.com/_5UHIu-IPzAg/TQsRBXq8ACI/AAAAAAAAAAM/yC0_1L1P-Cc/s1600/Eminem+Not+Afraid.jpg[/img]
May 24 2011 15:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας! Θα βγούμε με την Κατερίνα για να περπατήσουμε λίγο στην παραλία, θες να ρθεις? Έλα έλα έλα! Θα χει γέλιο! Χα χα χα, μια χαρά! Lurker, comedycomedycomedy και RebornRebornRebornReborn ώστε αυτό είναι το σχέδιό σου ε? Μουαχαχαχαχαχαχα ποτέ δε θα μαντέψεις το πραγματικό μου σχέδιο. Αλλά δε θέλω να καώ στην κόλαση του Mukuroooooooooooooooooooooooooooooooooo...! Τουλάχιστον όχι χωρίς αυτόν /fangirl mode on.
May 24 2011 14:35
Photo

Napster → Kai

OK, εκανα register, εψαξα λιγακι κιολας, εχει ενδιαφεροντα πραγματα, βρηκα και 1-2 καλες pics για το Rookies, θα το χρησιμοποιω περισσοτερο, thanks. Εμ ναι, αμα το αρχισες, καλα εκανες και δεν τα διαβασεις online. Μα δεν ειναι μονο ο Shinohara που γραφει καλυτερα απο τον Kishimoto, σχεδον ολοι ειναι καλυτεροι απο αυτον. Παντως πιστευω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον αλλον τον super-woah-mangaka, τον θρυλικο....[SPOILER][IMG]http://oi54.tinypic.com/14ni6c4.jpg[/IMG][/SPOILER] (Αχ ποσο μου αρεσει να τους πικαρω~~~):hehehe::kakaka: Το Gintama S2 απο το πρωτο επεισοδιο ειναι #1, τι με λες τωρα? :hihi2: Αφου ενας εκανε και ενα [URL="http://myanimelist.net/forum/?topicid=291168"][B]topic[/B][/URL] γιατι το Gintama ειναι πρωτο αλλα ηρθε στο τελος η θρυλικη απαντηση. Guess from who? Απο εναν RuroKenTard! :kakaka: "Just wait till Rurouni Kenshin new Anime comes out, it'll put this Anime to shame." Ναι ρε! Για το anime που αναψα τοσες λαμπαδες λεει. Woah, [SIZE=3]Woah[/SIZE]! Sanosuke αγαπημενος char? Αυτο και αν ειναι σπανιο. Αγαπημενο arc+38219321 απο μενα. Μπορει οι περισσοτεροι να θεωρουν το Junchuu Arc ως το καλυτερο αλλα για μενα παντα το Kyoto θα ειναι το t3h b3st.
May 24 2011 13:52
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Absolute domination! Your profile is mine now. kufufu, lufufu, nufufufu και mufufufu, ka-ka-ka [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aaE9nkFpg_Y[/youtube]
May 24 2011 12:30
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Και ακόμα δεν έχεις φτάσει στην Varia. :kakaka: Φαντάζομαι τώρα μετανιώνεις που δεν τα διάβαζες τόσο καιρό, αμαρτωλή. Θα καείς in Mukuro's realm of hell. Gokudera-san is the best anyway ΚΑΙ δεν έχεις δει ακόμα το πιο cool gear του :if: Άντε να σε βλέπω να διαβάζεις Reborn! με περισσότερη ζέση, πολύ το άφησες. Ξέρω, μετά το comedy-comedy πλέον θα λέω και Rebornrebornrebornrebornreborn, μέχρι να κάνεις snap κάπως έτσι :roar: κι εγώ να φύγω κάπως έτσι :run: φωνάζοντας "Baka" κι εσύ μετά να πεις :kakaka: "All according to my keikaku". :kakaka: Φάνηκε ότι είσαι υπερκινητικό. Αφού βλέπω που μου γράφεις για Reborn! και λέω "την είχα ρωτήσει;" και πήγα για confirm (με μνήμη που σκίζει πάντα, είχαν περάσει τόοοοσες πολλές ώρες από τότε που έγραψα το vm). Παρόλα αυτά έχω κι εγώ διάθεση για trolling σήμερα, so do not worry. ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ! Δε θέλω να πάω για μάθημα, βλέπω τον καιρό έξω και δεν θέλω! Ζέστη ευτυχώς μέσα στο δωμάτιο μου δεν έχει, είναι σχετικά δροσερό σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι. Έχουν κατεβεί κι οι τέντες μέχρι κάτω, οπότε it's ok for now.
May 24 2011 12:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα!!!!!Ναι, είμαι υπερκινητικό~! :3 Τα διάβασα τα διάβασα! Mukuro-san... xD Το σπαστικό είναι ότι αυτά τα δύο δεν έχουν το conclusion της μάχης και είμαι τόοοσο κοντά να το διαβάσω μέσω του internet! Άσχετο αλλά νομίζω ότι έπρεπε να σου πω εντυπώσεις. Cool ο Gokudera by the way, τον πήγα ακόμα περισσότερο! Εσύ τι λέει κοπελιά? Πώς πάει? Ψηνόμαστε (απ'τη ζέστη πάντα)?
May 24 2011 12:10
Photo

Kai → Napster

Ψάξε pixiv, εκεί σίγουρα θα έχει. Κάνε ένα register και ένα copy-paste το όνομα του manga από το MAL και τελείωσες. Το τελείωσα, ναι. Η βλακεία ήταν πως τα τέσσερα τελευταία τα εχεία παραγγείλει όμα μαζί. Μου έρχεται πρώτα το 25, το διαβάζω, οκ και μετά μου έρχονται μαζί 27-28, το 26 άφαντo. Μου ήρθε μετά από μια βδομάδα και κάτι και είχα σκάσει. Έλεγα "να το χαλάσω τώρα και να διαβάσω το volume online δε λέει". Το ευχαριστήθηκα πάντως που το διάβασα έτσι μέσα σε τόσα χρόνια. Ι have no regrets. :kakaka: Hate me! My opinion won't change, so hate me more. Πιο troll δε θα μπορούσε να το κάνει. Τουλάχιστον, ναι, ήταν κάπως original, δε σου πέφτει και κάθε μέρα κάτι τέτοιο στο κεφάλι. [YOUTUBE]aaE9nkFpg_Y[/YOUTUBE] Ναι, ο Shinohara-sensei πρέπει να έχει ένα θέμα. Πώς γίνεται να έχει τον Kishimoto σε υπόληψη και κίνητρο και να γράφει καλύτερα από αυτόν -για εμένα- είναι άλλο θέμα. Παρόλα αυτά θα δεις πως είναι fan γιατί έχει αρκετά references μέσα στο manga. Watsuki-sensei challenged him κατά κάποιον τρόπο. Σίγουρα τον ξεπέρασε στο πόσο δημοφιλής έγινε η σειρά του, αλλά σε ποιότητα δεν παίζει. Επίσης η αυτοψία θα δείξει. Το RuroKen ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μια χαρά πουλάει, βγάζει παιχνίδια και νέα anime κι ας έχει τελειώσει. Το Naruto μάλλον θα αντικατασταθεί πολύ πιο εύκολα όταν αποφασίσει να τελειώσει με αντίστοιχο shonen τέτοιου still. Gintama pawns all the way, για να βλέπουν μερικοί-μερικοί. Και είναι και καιρό πρώτο, από τα πρώτα-πρώτα επεισόδια κιόλας! :8): Edit: Α, ναι! Aγαπημένο Arc: Kyoto Arc Favourite Character: Sanosouke Favourite villain: Shishio Makoto
May 24 2011 11:46
Photo

Napster → Kai

Domo, και το δικο σου πολυ ωραιο. Αν και ηταν δυσκολο να βρω ωραιες photos για το setακι μου (δεν εβρισκα πουθενα pics, ουτε στο DA ουτε στο google ειχε καμια ωραια) πιστευω πως ειναι αρκετα ωραιο. Ομιτζι, το τελειωσες?:joyful::blush2: 3 1/2 χρονια? Καλα εισαι! xD Πες αγαπημενο αρκ και αγαπημενο χαρακτηρα.:hehehe: Ε οχι και βλακεια το Meteor Striker, μα τον [I]νιντζα [/I]τον Naruto, μην λες τετοια πραγματα.:redcard2: [SPOILER]:kakaka:[/SPOILER] I hate you now, kudos!:sigh2: Επισης ο Watsuki αμα δεν το ξερεις ειναι απο τους πρωτους trollomangakas. :thatsit: Κοιτα εδω τι ειπε για το Naruto ο Watsuki και πες μου αμα δεν τον trollαρει τον Kishimoto. [B]Watsuki[/B]:[SPOILER][I]Naruto started when Rurouni Kenshin ended on the same Jump # issue. You took my place as the "Japanese aura" mangaka, that was nice. When I take a glimpse at your manga, it's so obvious to me. [B]You took my place, and you did more than that. [/B][/I][B](Ελπιζω να εννοει σε διαρκεια και οχι σε ποιοτητα)[/B][I] :P Congratulations for the 10th year.[/I][/SPOILER] Απ' οτι φαινεται και ο mangaka του Sket Dance ειναι wannabe-troll. [B]Kenta Shinohara:[/B] [SPOILER][I]"Kishimoto sensei, Congratulations on the 10th anniversary of 'naruto'! Being heavily impressed by your keeping the thrill steadily for this long, i'm one-sidedly regarding you as my great senior figure and my stimulus. Please keep on showing us your kickass world further and further.[/I][/SPOILER] Αυτο με τον Kishimoto μην το πεις πουθενα γιατι οι Narutards θα παρουν πολυ αερα. :hiding_something: Επισης μπραβο που εβαλες 10 στο RuroKen στο MAL, αντε να ανεβαινει θεσεις γιατι πολυ κατω ειναι. xD Εντομεταξυ, το Gintama S2 ειναι πρωτο στα anime και εχουν βγει μονο 8-10 επεισοδια.:hihi2:
May 24 2011 11:02
Photo

Kai → Napster

Nice seto κατ' αρχήν. :hahaha: Τελείωσα το RuroKen χθες -[I]Ναι, μου πήρε 3 1/2 χρόνια αλλά τα κατάφερα - [/I]και στο τελευταίο volume εκτός από το 1ο chapter του Busou Renkin όπως ήδη γνωρίζεις, είχαν την τρομερή ιδέα να συμπεριλάβουν και το Metero Strike. :hahaha: Omagad τι βλακεία ήταν αυτή! Even Watsuki-sensei can have a bad day -μη-μη πετάς τομάτες-, έπρεπε να τον ακούσουν και να μη δει ποτέ το φως της μέρας. Το βάλαν και μετά το τέλος του Ruroken και φαινόταν ακόμα πιο βλακεία απ' ό,τι ήταν ήδη. Πρέπει να τον είχε χτυπήσει κι εκείνον κάτι στο κεφάλι και το έγραψε. Έχεις δολοφονικές τάσεις; Άρχισαν ν' αναπτύσσονται; Ne? Ne? Ne? :kakaka:
May 24 2011 10:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Oooooossu! Τι λέει; ^^
May 24 2011 10:01
Photo

KaiKenny

:kakaka: Νομίζω παίζει ένα τέλη Ιουνίου. Θα βάλω τη Βάγκε να μου θυμίσει να σε ρωτήσω αν θα πας. (so you won't trust me blindly :kakaka:) . Το Yankee-kun aka Flunk Punk Rumble θυμόμουν ότι είχε βγει επειδή η μικρή έπρηζε τότε τον ιδιοκτήτη του Comic's Cave (αχ, ωραίες εποχές) να της το φέρει, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Δεν πρόλαβε να κάνει αρκετά level up για να τα καταφέρει να τον πείσει. [I]Flunk Punk Rumble, ευφάνταστος τίτλος, δεν μπορείς να πεις.[/I] Δεν μου ήταν γνώριμη σαν εταιρία πάντως, μιας και τσεκάρω συνήθως τι βγάζει τι μόνο για τίτλους που με ενδιαφέρουν, αλλά θα ήθελα να την τσεκάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχω ανοίξει αρκετά μέτωπα όμως και δεν ξέρω κατά πόσο με παίρνει αυτό το διάστημα. [I]Γλυκοκοιτάζω το Aphorism πάντως, οπότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να πω "καλά που μου το έδειξες" ή "γιατί μου το έδειξες"[/I]. Την έκδοση τους Hellsing της Dark Horse την έχω δει στα γρήγορα λόγω της Fallen, μιας και το αγοράζει, αλλά γνώμη δεν έχω. Έχω δει όμως να τη συγκρίνουν αρκετά με την Del Rey, από την οποία ναι μεν δεν έχω δει πάρα πολλές δουλειές, αλλά ότι έχω δει μου φάνηκε οκ ([I]Ναι συμπεριλαμβάνονται 2 volumes του Fairy Tail που είχε πάρει η Βάγκε, μπορώ να πω πως πιο πολύ εντύπωση μου είχε κάνει η δουλειά τους παρά το manga, μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα δουλειά από τα χεράκια τους[/I]), οπότε φαντάζομαι ότι η Chuang Yi θα έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα, μεταφραστικά τουλάχιστον. :hahaha: Καλά, είδες το fail και δεν είπες τίποτα; Καλά που μπήκε στο profile μου στο άσχετο δηλαδή.
May 24 2011 08:58
Photo

KennyKai

Ε εντάξει, όλο και κάποιο meeting θα γίνει, μου το δείχνεις εκεί. Θα κρατάω κι εγώ τα raw manga μου για κόντρα. :kakaka: Όσο για την Chuang Yi, έχει όντως πολλά (καλύτερα να εμπιστεύεσαι το [URL="http://www.mangaupdates.com/publishers.html?id=252"]mangaupdates[/URL] γι' αυτές τις δουλειές, BTW), και απ' όσο ξέρω έχει και άψογη ποιότητα. Για παράδειγμα, η Teachan, που είναι φανατική του Hellsing, έχει πει ότι προτιμά τους τόμους Hellsing της Chuang Yi από τους αντίστοιχους της Dark Horse. Κάτι λέει αυτό, πιστεύω. Πάντως για να πω και την αλήθεια, από σπόντα πρόσεξα το Afterschool Charisma. Αρχικά ασχολήθηκα με την Chuang Yi επειδή είναι ο μοναδικός εκδοτικός οίκος που έχει μεταφράσει το Yankee-kun To Megane-chan στα αγγλικά... αλλά ακόμα κι αυτοί το έχουν on indefinite hold στους 3 τόμους. Fukou da. :unlucky: [size=1]Και ναι, διάβασα την αρχική σου απάντησή στο δικό σου profile αλλά περίμενα να τη μεταφέρεις για να απαντήσω. :kakaka:[/size]
May 23 2011 23:15
Photo

KaiKenny

Από Viz και δεν το μετάνιωσα καθόλου μα καθόλου!![I] Long post loading... με edit γιατί σε λυπήθηκα.[/I] Aπό Chuang Yi είναι πιο φθηνό σίγουρα και η αλήθεια είναι πως όταν τα είδα στο bookdepository, εκτός του ότι μπερδεύτηκα στην αρχή, μου έκανε εντύπωση που υπήρχε από δύο εκδοτικές. Δεν το σκέφτηκα και πολύ με τις τιμές, με τράβηξε πολύ περισσότερο το προσεγμένο logo της Viz και το γεγονός ότι είχε μια μικρή έκπτωση XD [I](καημένο θύμα του marketing, που έπεσες με ένα logo και μια δήθεν έκπτωση, θα πεις).[/I] Παρόλα αυτά έμεινα όταν το έπιασα. Μιας και έχω ξαναπάρει από Viz -[I]αν και μάλλον όποτε βλέπω Viz Signature-Ikki Comix θα ξέρω ότι η έκδοση θα είναι πιο προσεγμένη[/I]-δεν το περίμενα. Είδες το thread, να μην τα αναφέρω όλα. Αλλά Colored pages; Δεν ήξερα καν ότι παίζει κάτι τέτοιο σε αγγλικές εκδόσεις. :kakaka: Θα σου έλεγα να σου το δείξω να πειστείς, αλλά πού να σε δω, so trust me blindly; Και μιας και καθυστέρησα να πατήσω το post message επειδή ξεχάστηκα με το online store της Chuang Yi έριξα μια ματιά και απόρησα. Όχι μόνο που έχει αρκετους τίτλους που δεν ήξερα ότι έχουν γίνει licensed ([I][B]Aphorism[/B][/I], Defence Devil, really? My ANN failed me ή τα μυωπικά μου μάτια χειρετέρευσαν; ) έχουν και πολλούς τίτλους που έχουν γίνει licensed και από άλλες εταιρίες και μάλιστα γνωστούς. Παίζει ότι παίρνει license για Κίνα να το βγάζουν και στα αγγλικά από εδώ και πέρα; Ας αναλάβει τουλάχιστον καμιά από αυτές που ξεμείνανε από tokyopop γιατί με έχει αφήσει σε 2 σειρές με -1 volumes για να ολοκληρωθούν!!!:roar: Παρόλα αυτά στο bd δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα διαθέσιμο από αυτούς πλέον (what happened?) και θα ήθελα κάποιο review για καμιά έκδοσή τους να ξέρω αν είναι οκ οι εκδόσεις τους για να την έχω υπόψιν. [I]-Ναι, οκ, είχα απαντήσει στο δικό μου profile, fail-[/I]
May 23 2011 22:30