Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Kai

To RoT ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το διαβασεις, απλα πρεπει να εχεις την ορεξη να ασχολιθεις.Τα πρωτα volumes ειναι τα πιο δυσκολα, αλλα επειτα οσο ψαχνεις καθε χαρακτηρα στο internet, και καταλαβεις ποιοι ειναι βασικοι και ποιοι οχι, τα πραγματα θα αρχισουν να ξεδυαλινουν. Παντως ομολογω πως εχουν υπαρξει φορες που μεχρι και εγω εχω μπερδευτει αρκετα. Απλα, αμα το σκεφτεις πολλα περισσοτερα manga θελουν λιγο ψαξιμο για να καταλαβεις τι παιζει, οποτε δε νομιζω πως το συγκεκριμενο ειναι τοσο ειδικη περιπτωση. Good luck.^^ (η πλακα ειναι οτι μονη σου μου ειπες πως δε θελεις να το συνεχισεις, αλλα εγω σε εγραψα και συνεχισα το ψησιμο) Παντως το vinland saga ειναι πολυ πιο straightforward, χωρις να χανει το plot του. Εκει δε θα εχεις τετοιο προβλημα.
May 17 2011 14:11
Photo

Kai → Kamui

To συγκεκριμένο το ανέφερα επειδή είναι το εντελώς αντίθετο του κανόνα. Ο πρωταγωνιστής είναι normal και οι κοπέλες γύρω του pervert. Το έχω στα υπόψιν, αλλά άρχισα αρκετά τελευταία και δεν βλέπω να το αρχίζω σύντομα (ongoing είναι έτσι;), μάλλον το καλοκαίρι μιας και ψάχνω να δω τι απόθεμα θα πάρω μαζί μου. Όσο για το RoT, πρέπει να ομολογήσω πως το κόβω κάπως δύσκολο να το ξαναπιάσω για τους λόγους που είχα αναφέρει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
May 17 2011 13:08
Photo

Kamui → Kai

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, οπως και σε ολα τα κλισε. And thanks for the recomendation. Tελικα παντως αξιζει να διαβασεις vinland saga. Give it a try, και μετα ψησου να ξαναπροσπαθησεις μια το RoT.
May 17 2011 13:01
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE]137.There are only perverted men.Women are always the victims of sexual harassment. [/QUOTE] Watch Seitokai Yakuindomo, it will change your mind.
May 17 2011 12:57
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JSzvYYkcmuQ&feature=related[/youtube] :hahaha:
May 16 2011 17:25
Photo

KaiKenny

In Spynny-sensei we trust with faith we follow :hero: :kakaka: Κανόνας για sprying #1: Πάντα θύμιζε στα θύματά σου πως καραδοκείς να μην παίρνουν αέρα.
May 16 2011 15:28
Photo

KennyKai

Πώς και έβγαλες το appear offline; Αποφάσισες να ακολουθήσεις τα βήματά μου; :kakaka: Εύγε τέκνον μου... έτσι... το σωστό spying γίνεται όταν ξέρουν πως είσαι εδώ. :hehehe:
May 16 2011 15:10
Photo

KaiKenny

[QUOTE]Πέρασε 1 εβδομάδα [B]και 1 nanosecond[/B][/QUOTE] :hahaha: Έλιωσα! Θυμώνεις με την αγνή λαχτάρα του anime fan να [s]κάνει ανούσιο post[/s] δει το νέο επεισόδιο; Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω ώρες-ώρες.
May 16 2011 07:12
Photo

KennyKai

Θυμάσαι εκείνο το VM με τα πιο συνηθισμένα (και πέρα για πέρα ανούσια) posts στα anime/manga threads; Σου έχω ένα ακόμα, απορώ πως μας είχε ξεφύγει τόσο καιρό. "Πέρασε 1 εβδομάδα και 1 nanosecond από το προηγούμενο επεισόδιο/chapter... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ/CHAPTER ΜΟΥ ΟΕΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ;" Μα τα χίλια πληκτρολόγια, κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο post, θέλω να σκοτώσω άνθρωπο.
May 16 2011 01:05
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: [QUOTE][B]Με σκότωσες![/[/B]QUOTE] Well... [s]Just as planned[/s] Everything went according to my keikaku, δεν ήταν τυχαίο. :kakaka: Πλέον οι δυνάμεις μου έχουν εξελιχθεί τόσο που σκοτώνω σε πνευματικό επίπεδο με δόλια μέσα. :tensai: Go me.
May 15 2011 21:35
Photo

Jorg → Kai

[quote]Ανήδεοι και αθώοι, γράφονται σε ένα φαινομενικά απλό και νόμιμο forum, αλλά δεν ξέρουν την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και τα σατανικά σχέδια που κρύβονται από πίσω.[/quote] :hahaha: Ρε δεν παίζει! Με σκότωσες! XD
May 15 2011 21:23
Photo

Nozomu → Kai

Εχει πιο πολυ πλακα ετσι... :hahaha::hahaha:
May 15 2011 17:31
Photo

Kai → Nozomu

Friendship χτισμένη πάνω σε συναγωνισμό για το ποιος είναι ο χειρότερος. Me likes :hahaha:
May 15 2011 16:27
Photo

Nozomu → Kai

Ελπιζω μονο να μην συμβει το αντιθετο!! Να μετανιωσεις εσυ που πατησα το κουμπακι! :hehehe::kakaka::kill4u::hahaha:
May 15 2011 15:52
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: Ναι έβγαλε την κοτσίδα και δες πως έγινε. Ναι όντως θα ήταν ωραίο, αλλά βλέπεις η Amano δεν έχει χώρο παρά μόνο για bishounen. XD Yup, pray to the hahaha god!
May 15 2011 01:09