Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, όταν έχεις το ναι σίγουρο πες μου για να ξέρω να σου κλείσω αν είναι. Μην το κλείσω και μετά χρειάζεται ακύρωση, δεν τα πάω καλά μ' αυτά. Όντως έτσι ακούγεται πιο ενδιαφέρον. Οι εγγραφές μόνο γι' αυτόν τον μήνα είναι;
Οκτ 09 2011 16:13
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 Ναι ήμουν τρελά ενθουσιασμένη, ειδικά μετά το μήνυμα ότι δε θα έχει DnD στο οποίο ήσουν και μάρτυρας αν ενθυμίσε αγαπητή. ^^ Arigato ne~! Mόλις πείσω και στο σίγουρα τον father είμαι έτοιμη και σε λέω το ναι -ή το όχι, φτου φτου φτου μακρυά από μας-. Ναι, κατά τις 11, 12 δε με χαλάει. 3-6 κ 6-9 έχω μαθημα την Πέμπτη -και μετά 9κ30 Ιαπωνικά, οh how nice-. Κοίτα, έτσι όπως μας το είπε η κυρία που θα κάνει το μάθημα θα είναι πολύ πρακτικά όλα: μας είπε θα μας δίνει μια λέξη, εμείς θα γράφουμε ότι μας έρθει στο κεφάλι -ποίημα, άρθρο, κείμενο- και την επόμενη φορά θα τα διαβάζουμε/συζητάμε κλπ και γενικότερα μ'ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσσα προσέγγιση, non?
Οκτ 09 2011 15:37
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Axaxa, ωραία βλέπω την κοιτούσες με ενθουσιασμό από την αρχή την ιδέα και δεν μπορούσες να περιμένεις να πας. Μπορώ να πάω, λογικά την Τρίτη να σου κλείσω, αλλά πες μου πρώτα τι ώρα ακριβώς σε βολεύει XD ΄Λογικά μετά τις 10κ30 φαντάζομαι. Απόγευμα υποθέτω πως έχει μάθημα. Χμμμ... Ενδιαφέρουσα πρόταση μεν, αλλά θα το σκεφτώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρω ενδιαφέρον μιας και πιστεύω ότι σε κάτι τέτοιο διδάσκουν τα τυπικά και τα προφανή και τελικά ή το έχεις ή δεν το έχεις μάλλον.
Οκτ 09 2011 15:29
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι το φαντάζομαι...αλλά να σε πω τώρα...βαρέθηκα κι εγώ έτσι? Είναι και ο καιρός τρέλα με κορδέλα -κι εδώ να σημειώσω ότι και φυσικά ο καιρός θα είναι να μην πω τι εφόσον είχα πει ότι θα βγω απ'την Παρασκευή xD- oπότε βαριέμαι ακόμα περισσότερο. Oh, ninja'd! Ha ha, έτσι, γιατί να πας στο προφίλ όταν μπορείς να κάνεις λανθασμένες εικασίες που δε σε χαλάνε την εντύπωση? xD Επίσης, ψηστήρι is working! Καλώ εχόντων των πραγμάτων Πέμπτη πρωί μάλλον λέω να σας έρθω απο κει για τον καταπληκτικό κωμμωτή σας...Κοινώς αν όλα πάνε καλά, επειδή δε λέει να έρχομαι απο κει μόνο και μόνο για να κλείσω το ραντεβού, μπορείς Τρίτη Τετάρτη να πας από κει και ναμε κλείσεις ραντεβού με τον κωμμωτή? Θα σε πω αύριο μεθαύριο για σίγουρα βέβαια αλλά λέω τώρα... Α ναι! Στο Σχολείο 12 κάνουν κάθε Τρίτη σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στις 8κ30 και λέω να πάω κι εγώ. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα μαθήματα, μεθαύριο θα γίνει το πρώτο, ενδιαφέρεσαι? Και ναι, είναι κάτι σαν να λέμε για να γράφεις λογοτεχνικά.
Οκτ 09 2011 15:21
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Hello, Great General. Κάνατε brotherly combo με τον Hanzo και άρχισα του Πιγκουίνους, οπότε ήρθα να πω ευχαριστώ μιας και μου άρεσε αρκετά μέχρι στιγμής. :kakaka:
Οκτ 09 2011 15:21
Φωτογραφία

Kai → Hanzo

Ok, έφτασα στο 9 ήδη από χθες και πρέπει να ομολογήσω ότι φεύγει πολύ ευχάριστα η σειρά. Δεν μπορώ να πω ότι γέλασα πάρα πολύ στις κωμικές στιγμές αλλά δεν παύει να παραμένει πολύ ενδιαφέρον, οπότε ευχαριστώ για το ψήσιμο να το αρχίσω. Θα πάω να ευχαριστήσω και τον Great General μιας και έβαλε πρώτος το λιθαράκι γι' αυτό.
Οκτ 09 2011 15:17
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Ω, το ξέχασα, πες και την αδερφή σου -αν και δεν το κόβω να ρχεται λόγω μαθημάτων κλπ-: σήμερα έχουμε έναν "anime cafe" και λέω να πάω. Θε ρθετε? Ελπίζω δηλαδή να μιλήσουμε και για anime, ξες πως είναι οπότε σε καταλαβαίνω ανδ ε θες να ρθεις απλώς σε λέω.[/QUOTE] :hahaha: Lol, no thanks. Αν πας και τελικά μιλήσουν για άνιμε ώστε να δικαιολογήσουν τον τίτλο [B]Anime[/B] Cafe, τα οποία δεν είναι Naruto, Bleach, One Piece, Soul Eater, Death Note, Elfen Lied ή Hellsing πιθανόν την επόμενη φορά να μην είμαι τόσο σνομπ και να μπω στον κόπο να το σκεφτώ΄λίγο περισσότερο πριν απαντήσω. Όσο για το pm, σε πρόλαβε το ίδιο το προφίλ στην πληροφόρηση πριν κάτι μέρες. Χοχοχο, you didn't see that coming.
Οκτ 09 2011 15:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, το ξέχασα, πες και την αδερφή σου -αν και δεν το κόβω να ρχεται λόγω μαθημάτων κλπ-: σήμερα έχουμε έναν "anime cafe" και λέω να πάω. Θε ρθετε? Ελπίζω δηλαδή να μιλήσουμε και για anime, ξες πως είναι οπότε σε καταλαβαίνω ανδ ε θες να ρθεις απλώς σε λέω.
Οκτ 09 2011 13:41
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aχ, το ξέχασα! Κι έλεγα τι άλλο ήταν που με είχε διαφύγει...:sigh2:
Οκτ 09 2011 12:47
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Υποθέτω ότι το Angel Beats που είδαμε σου άρεσε τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αναφέρεις από τη συγκίνηση και όχι ότι απλά το έχεις διαγράψει από τη μνήμη σου.
Οκτ 09 2011 12:35
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

T^T My memory is not what it used to be~!
Οκτ 09 2011 00:52
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Oh, come on. Welldone the Pussyhand. Πώς μπόρεσες να ξεχάσεις αυτό το όνομα κι αυτή την περιγραφή;
Οκτ 08 2011 23:32
Φωτογραφία

Napster → Kai

Όντως άναψα πολλές στο Kaiji και όσες μου έμειναν τις χρησιμοποίησα για το RuroKen (γι' αυτό μαζί με το anime θα βγει και η live action, you know, extra λαμπάδα). ;) xD Σίγουρα θα το απολάυσεις περισσότερο απ' ότι εμείς που το έχουμε παίξει μιας και το mystery που έχουν τα Persona είναι απο τα καλύτερα σε J-RPG.
Οκτ 07 2011 22:46
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Εμ, κι εσύ τις άναψες όλες στο Kaiji και είχαμε και αρνητικά αποτελέσμα και δες τι γίνεται τώρα. Το Ρ4 του πεταματού το είχες; Πέρα από την πλάκα, ευτυχώς δεν έχω ιδέα από το παιχνίδι και ίσως έτσι το απολαύσω περισσότερο.
Οκτ 07 2011 22:05
Φωτογραφία

Napster → Kai

Χαίρομαι που σου άρεσε. Βέβαια εγώ ήθελα να γίνουν ακριβώς αυτά που έγιναν στο παιχνίδι αλλά τέσπα, χρειαζόταν μια extra λαμπάδα εδώ. No prob. :)
Οκτ 07 2011 21:40