Community Status Updates
Kai → Jcenawl
[QUOTE=Jcenawl;535850]Την ποια? :P Βαριές κουβέντες...![/QUOTE]
Ειρωνικά το είπα :ρ
Oct 11 2011 08:16
Kai
[CENTER][YOUTUBE]smTbtqR4fbs[/YOUTUBE][/CENTER]
[CENTER]:hypno: Θέλεις να δεις αυτό το [I]επικό[/I] βίντεο, γι' αυτό το [I]επικό[/I] άνιμε, που είναι γεμάτο [I]επικούς [/I]χαρακτήρες
και τα συναφή και να λατρέψεις την [I]επικότητά[/I] του.[/CENTER]
Oct 10 2011 18:05
Kai → Fallen_Mpougatsa
Θα σου στείλω σε pm το τηλ σε περίπτωση που σε βολεύει καλύτερα με pm. Άλλαξε μαγαζί αλλά λόγω επιχείρησης λογικά θα κράτησε τον αριθμό.
Λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα πάω αν δε σε βλεύει με τηλ. τελικά γιατί έτσι κι αλλιώς σήμερα είναι κλειστά.
Oct 10 2011 10:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: Ψηστήρι τέλειωσε! Όποτε θες ή μπορείς πάνε κλείσε ένα ρανταβού για τον κύριο για την Πέμπτη απ'τις 11-1, όποτε δεν έχει. Αν βαριέσαι αν θες δώσε μου κανα τηλέφωνο να το κάνω γω. Αν όχι και πει να διαλέξεις εσύ ώρα πες του 12 νταν! xD
Oct 10 2011 10:39
Kai → Anelis
[QUOTE]Μπήξε κ άλλο το μαχαίρι στην πληγή κακούργα.. Δεν είναι αστείο, εντάξει;!!!!
[/QUOTE]
:himitsu: Έλα τώρα, ψάξε την αγάπη τον αγάπη για τη σειρά και τον έρωτά σου για την Ohana στα βάθη της καρδιάς σου. You know you can do it.
Oct 10 2011 07:39
Kai → Kamui
:kakaka: Oh well, θα προσπαθήσω ν' αναποκριθώ τις προσδοκίες που μπορεί να έχεις και ίσως κάποια μέρα πάρω τη θέση.
Βασικά, όπως έχω πει ξανά και ίσως καταντά κουραστικό, αυτό που με απωθούσε ήταν το hype που έπεσε εξαρχής. Για την ώρα βέβαια δεν μπορώ να πω ότι τη θεωρώ την κορυφαία της χρονιάς μιας και δεν έχουμε δει ακόμα τέλος και φέτος είχαμε και καλές σειρές, αλλά σίγουρα τη θεωρώ καλή. Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία, κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κυλά αρκετά ευχάριστα αν σκεφτείς ότι το άρχισα αρχά χθες το βράδυ και συνέχισα ακάθεκτα. Το 11 που πριν λίγο τελείωσα έμεινε σε καλό σημείο, οπότε βλέπω σε κανά 2 ωρίτσες να φτάνω και up to date.
Oct 09 2011 17:32
Kamui → Kai
Κι εγώ δεν πολυψινόμουνα στην αρχή αλλά απο 1-2 επεισόδια και μετά δε μπορεί να μην κολλήσεις.
Το mawaru είναι απο τις φετινές σειρές που θα μείνουν γενικά, και δε διανοείται να μην το δει κάποιος τώρα.
Πάντως αν θες μπορώ να σε κάνω και head retainer άμα το επειδιώξεις αρκετά.
Ξέρεις, με πολυορκούν πολλοί αλλά ακόμα ψάχνω αυτό το "κάτι".
Oct 09 2011 17:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Xaxa, αυτόν τον μήνα δεν παίζει, αλλά τον επόμενο θα το σκεφτώ.
Oct 09 2011 16:58
Kai → Hanzo
Έτσι, για να ψηθείς και για το παιχνίδι φαντάζομαι πως σε κρατάει μια χαρά μέχρι τώρα και σε βλέπω στο τέλος να βλέπεις το Shin ongoing.
Yup, μια χαρά βλέπεται. 1-2 σκηνές μου φανήκαν λίγο βαρετές αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, έχουμε δει και χειρότερα, και δεν σταματά να είναι ενδιαφέρον. Πιθανόν να έχω φτάσει και up-to-date όταν μπω msn, οπότε θα έχω να πω και περισσότερα. Παραδόξως σ' αυτή τη σειρ'α για την ώρα μ' αρέσαν χαρακτήρες που δεν περίμενα ότι θα μ' αρέσουν και το αντίθετο.
Oct 09 2011 16:50
Hanzo → Kai
Eγω παλι ψηθηκα απειρα για Prince of tennis form the strongest team για ps2. χD
Με εντυπωσιασε το γεγονος οτι εχει σχεδον τους παντες ως playable chars,με τεχνικες και φωνες/ατακες απ τη σειρα.Jp only δυστηχως αλλα θελω να με περιμενει με το που γυρισω Αθηνα.
Xαιρομαι που το mawaru βλεπεται εξισου ευχαριστα και με μαζεμενα επ.Αν και η αναμονη καθε βδομαδα αξιζει θεωρω.
Παω για εξερευνηση φαγαδικων τωρα,μπες μετα μσν να μου πεις αναλυτικες εντυπωσεις.
Oct 09 2011 16:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^ Αν έρθεις τελικά -έλα...έλα...έλα :hypno:- πες μου αν είναι να πάμε μαζί!
Oct 09 2011 16:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι κι επειδή κι ο μπαμπάς μου είναι περίεργος, σε καταλαβαίνω. Θα σε πω μάλλον την Τρίτη το πρωί ή το βράδυ της Δευτέρας.
Α, μην ανησυχείς, δεν έχει εγγραφές και τέτοια. Αν θες πας κι αν θες όχι. Απλώς δίνεις κι ένα email για να πληροφορήσε για τυχόν αλλαγές κλπ. ^^
Oct 09 2011 16:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed