Community Status Updates
Kai → Sakura!!!
:kakaka: Don't worry, δεν έχω θέμα. Συμβαίνει συχνά. My ninja skills are awesome.
Oct 14 2011 22:06
Sakura!!! → Kai
Ωχ! ναι χαχα κοίτα ρε και το είχα διαβάσει κάπου ότι σε ανέφεραν με θηλυκό άρθρο αλλά το είχα ξεχάσει!!! ΕΕΕ όντος με ξεγέλασες και μένα xD
Oct 14 2011 21:06
Fallen_Mpougatsa → Kai
[S]Ω? Για τι ακριβώς να με πρήξεις? Έχεις κάτι καινούργιο στο μυαλό σου που νομίζεις ότι πρέπει να δω? Για πε' για πε'...[/S] Για το Kaiji έτσι? xD
[SIZE="1"]Και ναι, τώρα έχεις κάθε δικαίωμα να με πρήζεις εφόσον μόλις σε έδωσα το ελεύθερο...[/SIZE]
Αλήθεια, με την ιστορία σου τι γίνεται?
Oct 14 2011 19:59
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Εγώ μωρέ τελειώνω τη δεύτερη, εσύ πότε θα δώσεις μια ευκαιρία στην πρώτη; Επειδή όμως κάνω κι εγώ μια προσπάθεια να γίνω καλός άνθρωπος αυτές τις μέρες, δε θα μπω στα μεγάλα μέσα του πρηξίματος που τόσο καλά κατέχω και θα σ' αφήσω στην ησυχία σου.
Oct 14 2011 19:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χμ, τελειώνεις το Kaiji, μπράβο!
Να σε πω την αλήθεια, το θυμήθηκα και λέω, τι γουρούνι που είμαι ούτε που την ρώτησα. Έχει ξεκινήσει σαν μια προσπάθεια να είμαι διακριτική και καλά και κατέληξε...
Oct 14 2011 19:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
Xoχοχο, καλό αυτό. Τουλάχιστον δε γύρισες με νεύρα.
Σπίτι, ετοιμάζομαι να τελειώσω το Kaiji. Είμαι και σε καλά επεισόδια, μου έχουν μείνει και τέσσερα...
XD Ποιες επισκέψεις; Έμεινες στο προηγούμενο Σαβ/κο μού φαίνεται.
Oct 14 2011 19:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, thanks για τη συμπαράσταση, ειλικρινά! ^^ Πήγα μόλις ξαναήρθα και εντάξει μια χαρά. Οι γνωστές κακιούλε περιορίστηκαν στο minimum κι ευτυχώς ήμαστε μόνο εγώ κι ο αδερφός μου. Συ τι λέει? Σπίτι? Οι επισκέψεις που έλεγες?
Oct 14 2011 19:27
Kai → Sakura!!!
:kakaka: Πολλοί διαφωνούν βέβαια, αλλά είμαι θηλυκού γένους. Kakaka, σας ξεγελάω όλους.
Oct 14 2011 19:03
Kai
[CENTER][YOUTUBE]smTbtqR4fbs[/YOUTUBE][/CENTER]
[CENTER]:hypno: Θέλεις να δεις αυτό το [I]επικό[/I] βίντεο, γι' αυτό το [I]επικό[/I] άνιμε, που είναι γεμάτο [I]επικούς [/I]χαρακτήρες
και τα συναφή και να λατρέψεις την [I]επικότητά[/I] του.[/CENTER]
Oct 14 2011 17:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα. Μια χαρά σε φαντάζομαι. Με μαύρους κύκλους, να σέρνεις τα πόδια. Φίνα! Να το επαναλάβεις και αύριο. XD
Πάντως κουράγια με την επίσκεψη. Στην τελική πες πως είσαι κουρασμένη και πάρε έναν υπνάκο όσο θα είσαι εκεί.
Oct 14 2011 17:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σ'ευχαριστώ~!
Ρε συ, είμαι ξύπνια από χθες το πρωί και κοιμήθηκα μόνο δυο-τρεις ώρες στο πήγαινέλα...Νυστάζω και πεινούσα -μόλις φάγαμε, ναααααι!- και πρέπει να πάω και στη γιαγιά μου. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό...
Oct 14 2011 17:31
Kai → Shura
Yuuup. Κάνουμε combo και ευτυχώς έχουμε σχετικά κοινό γούστο. Το fanart του Takasugi ήταν ήδη πολύ καλό, αλλά μ' άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα. Και δεν την παινεύω κι εύκολα είναι η αλήθεια :kakaka:
Χάρηκα κι εγώ!!
:hehehe: Είδα έγραψες και στο SKET Dance. Νiiiiice...
Oct 13 2011 14:39
Shura → Kai
Χαχαχα! Είναι όντως πολύυυυυυυυυυ τέλεια!!!! Δεν ήξερα ότι είχες και εσύ σχέση με Anime/Manga. Ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα! Κώστας εδώ :P
Oct 13 2011 14:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed