Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:sadist: Στο Ρύσιο.
Οκτ 17 2011 09:49
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, τι τύψεις να χεις? Πλάκα κάνεις! Χμ, εκτός Θεσσαλονίκης ή στην άλλη άκρη?
Οκτ 17 2011 09:38
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι που είναι λίγο αόριστη η θέση προς στο παρόν γιατί δεν έχω μιλήσει ακόμα με την εργοδότρια (ναι, με μέσο είναι η δουλειά αλλά δε νιώθω τύψεις ούτε στο ελάχιστο). Απ' όσο ξέρω είναι πάνω σε υπολογιστή, υποθέτω ότι θα είναι διαχείριση βάσης δεδομένων αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως αυτό δε με χαλάει ιδιαίτερα, θα προσαρμοστώ. Στο κάτω-κάτω για αρχή 2μηνη σύμβαση θα έχω, να με δουν και να τους δω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι θα είναι μακριά και για πρώτη δορά στη ζωή μου σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα όταν θα έχω την ευκαιρία.
Οκτ 17 2011 09:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

:D Να σκέφτεσαι θετικά και να χεις αυτοπεποίθηση! Ξέρω ότι αν είναι θέμα ικανοτήτων το χεις! ^^
Οκτ 17 2011 09:24
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω.
Οκτ 17 2011 08:52
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Mακάρι να σε βγει η δουλειά!
Οκτ 16 2011 22:10
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ίσως είναι επειδή τα είδα μαζεμένα. Αν περίμενα 1-1 τη βδομάδα δεν αποκλείω ότι μάλλον θα μου φαινότανε κι εμένα έτσι. Παρόλα αυτά ο τρόπος που κατάφερε να το ξεκάνει ήταν αρκετά πετυχημένος θα έλεγα. Θα ξαναπώ βέβαια ότι δεν έφτανε σε τίποτα αυτά που είδαμε στην πρώτη σαιζόν. Χαχα, τόσο πολύ; Την πρώτη και τη δεύτερη του manga δεν τις κοίταξα καθόλου. Άνοιξα την τρίτη γιατί μόλις είχε κάνει update. Καλά το πρώτο κεφάλαιο ήταν επικό ως εκεί που διάβασα. Ο Kaiji σε "ραντεβού" XD Ε, μα φυσικά, εννοείται! Απλά δεν θέλω να το παραδεχτώ έτσι εύκολα. Θεός είναι ένας και δεν τον αλλάζει τίποτα. Κρίμα που δεν μπορώ να βρω πόστερ του να γεμίσω όλο το δωμάτιο να τον βλέπει το μάτι μου όπου και να γυρίσει να τον χορτάσω. Δεν μπορώ έτσι.
Οκτ 16 2011 17:57
Φωτογραφία

Napster → Kai

Tόσο πολύ σου άρεσε το Bog? Εγώ να σου πω την αλήθεια το βαρέθηκα γρήγορα. ~_~ Μιας και είπες για manga, είδα ότι άρχισε ένα group να το μεταφράζει και άρχισα την πρώτη season του Kaiji (manga). Όμαγκαντ...έχει πάρα πολλούς διαλόγους, συνέχεια μιλάνε και είναι λες και διαβάζω novel. :/ Ναι, για το extra το έλεγαν και στα επεισόδια του anime. Αλλά σίγουρα δεν θα το δεις για το extra, απλά δεν μπορείς να αντισταθείς στον [I]θεό[/I].:kill4u:
Οκτ 16 2011 17:46
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Περιμένω να δω αν θα κλείσει μια δουλειά, οπότε αν τελικά γίνει σπάνια δε θα προτιμώ να αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο που θα έχω είναι η αλήθεια. Έτσι δεν θα μπω στη διαδικασία για την ώρα.
Οκτ 16 2011 13:35
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Goodmorning~!!!! Well, καλό μεσημέρι αλλά λεπτομέρειες! Λοιπόν, σκεφτόμαστε για RP στο group τελικά και οι: junpei, aXxXeL, Nozomu κι εγώ μέχρι τώρα ψηνόμαστε. Εσύ τι λες? Πέρνα απ'το γκρουπ να δεις κίολας ^^! Πες και τη αδερφή σου να μας επισκεφθεί!
Οκτ 16 2011 11:35
Φωτογραφία

Kai → Jcenawl

:riiight: Πολύ ωραία, χαίρομαι! Καλή συνέχεια με το κατέβασμα.
Οκτ 16 2011 07:26
Φωτογραφία

Jcenawl → Kai

Τούμπανο το JDownloader τελικά!! Είναι τόσο βολικό που το αγάπησα!Thanks ^^ !!
Οκτ 16 2011 02:17
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ο Kaiji και να κλαίει; Ασύνδετα πράγματα. Αυτά που ρέουν είναι κύματα ανδρίλας, τεστοστερόνης και θάρρους. Ναι, οκ, δεν έπιανε με τίποτα την πρώτη σαιζόν. Δηλαδή σκέψου, παίζανε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί στην ουσία και παρόλα αυτά ήταν τόσο επικό. Το ίδιο και η γέφυρα, το ίδιο και οι λοτοί. Όντως το δεύτερο έχανε πολύ και το πρώτο κομμάτι δε μου άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία, αλλά πωρώθηκα με το The Bog στο τέλος. Εκτός αφού πέθανα στο γέλιο σε μερικές παρομοιώσεις. Εκεί που πετάχτηκε μια ορδή από αθάνατα στρατιωτάκια Kaiji, έκανα pause και ξαναείδα τη σκηνή. Αν και λίγο που τσέκαρα το manga η 3η σαιζόν φαίνεται περισσότερο στο πνεύμα της δεύτερης αλλά δεν χάνω την ελπίζω ότι μπορεί στη συνέχεια να έχει και τίποτα καλύτερο. Να σου πω την αλήθεια, ψήθηκα άσχημα να δω και τις ταινίες επειδή στη δεύτερη απ' όσο είδα θα έχει και έξτρα γραμμένο από τον Fukomoto (συμπαθητικότατος κύριος).
Οκτ 15 2011 21:47
Φωτογραφία

Napster → Kai

Wow, pic με τον Kaiji να κλαίει. Σπάνιο! Κατάλαβα ότι δεν τον θεώρεις moe απο άποψη σχεδίου. :P Στη 2η season απλά ήθελα να δω περισσότερα παιχνίδια, τα βαριόμουν όταν έπαιζαν το ίδιο παιχνίδι για 10 επεισόδια. Απλά καταντούσε κουραστικό. Αλλά δε μπορώ να πω, είχε και αυτό ωραίο OST και καλούς χαρακτήρες. Άντε να δούμε και την Live Action να γουστάρουμε.:hero:
Οκτ 15 2011 17:53
Φωτογραφία

Kai → Sakura!!!

I shall will! Nice! I'm za zombie now!
Οκτ 15 2011 14:58