Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Συγχαρητήρια. Πόσο του βάζεις λοιπόν; Είχε το Xfactor που έψαχνες;
Trolling is not always fun. But being sarcastic towards hapless fanboys is.
Oct 19 2011 20:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Εγώ ένα έχω να πω: trolling is fun my firend and I'm happy we're doing it together! :mafia: Επίσης ναααααααααααι! Μόλις το τελείωσα! Ω ναι!
Oct 19 2011 20:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, νομίζω πως τώρα κιόλας πρέπει να πας να βρεις το fansub group(αν υπάρχει ακόμα) ή τους rippers και να τους ζητήσεις αμέσως τα ρέστα.
Oct 19 2011 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε, άσε! Αντ'αυτού πήρα μια half-baked ατάκα μόνο και μόνο για να βγάζει τι? Νόημα! Πφφφφ...
Loooooooooooooool; ναι ναι! Ευλογητός ο Θεός ημών...
Oct 19 2011 19:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα, ε όχι. Χωρίς την ατάκα; Πλάκα-πλάκα η έκδοση που αραχνιάζει στο ράφι μου πρέπει να είναι παλιά σχετικά, αλλά δεν ξέρω αν την έχει. Πάντως φαντάσου, μετά από τόσα χρόνια φτάνεις στο τέλος.
Vx2 Έλεος, ο Ευλογητός. Στοιχειώνει τις παιδικές μου αναμνήσεις μέχρι και σήμερα.
Oct 19 2011 19:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τελειωνω το Fate/Stay Night τώρα και να είμαι στο 23 επισόδειο και λέει ο Shirou"People should die if they are badly injured"...και συνειδητοποίησα ότι είναι η ατάκα "People die if they are killed" που την έγραψαν έστι γιατί είναι νεότερη η έκδοση! XD Πάντως μέσα στο anime βγάζει περισσότερ νόημα!
Oct 19 2011 19:19
Napster → Kai
Άνα μπράβο. Αλλά πρώτα ας βγάλουν eng. subs και μετά βλέπουμε και τις special editions. xD
Πάλι καλά δηλαδή που δεν βλέπω anime βασισμένα σε comics. :D
Εντάξει, μην νιώθεις άσχημα. :P Και 'γω όταν κατέβασα την πρώτη ταινία, έκανα 2 μήνες για να την δω γιατί δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε αλλά τελικά είναι στις top 5 j-movies μου τώρα. Αχχχ πρέπει να συνεχίσω και το manga του κάπoτε. :/
Oct 18 2011 02:00
Kai → Napster
Αααχχχ.... Άτιμη κοινωνία. Δεν θα πάρει Limited Edition/OVA και 2 ταινίες; Τότε όλοι θα κλαίνε που δεν αναγνώριζαν την αξία του.
[url=http://myanimelist.net/character/39556/Kikyo__Mikage]This one[/url]. Δεν είναι τελειώμένο bishonen, αλλά σε σχέση με τους άλλου χαρακτήρες....
Μεεεχ... Αμάν. Πλάκα-πλάκα τις ταινίες του Crows ακόμα να τις δω. Τις κατέβασα στο pc και ήταν πολύ μεγάλες να τις περάσω στον εξωτερικό για να τις δω... και ναι μέχρι τώρα που μιλάμε δεν είχα σκεφτεί να τις σπάσω σε zip XD Έχω το fail στο αίμα μου. Οπότε θα τις τιμήσω σύντομα μάλλον... επιτέλους...
Oct 17 2011 20:35
Napster → Kai
Yeap, ένα απο αυτά είναι και το manly-θρυλικό anime Sengoku Paradise με τους badass characters.
Bishonen...bishonen...bishonen...Μα ποιό είναι το bishonen? xD
Αχχ το Examurai. Δυστηχώς μέχρι το 6ο επεισόδιο έχει μεταφραστεί. Δεν υπάρχουν subzzzz! ~_~ Ωραίο είναι, θυμίζει Samurai Champloo (βάλε + sci-fi μέσα), έχει τους cool characters και αρκετούς μάλιστα και ωραίες μάχες. Βέβαια είναι ο ίδιος manga-ka που έχει κάνει το Crows (Zero), μπορεί να δοκιμάσω το manga.
Oct 17 2011 20:23
Kai → Napster
Aκόμα χειρότερα για εσένα δηλαδή.
Δεν σου φτάνουν ήδη αυτά που βλέπεις δηλαδή XD Θέλεις κια άλλα. Φαντάζομαι ένα από αυτά που περιμένεις είναι το έπος Sengoku Paradise που δε θέλει κανείς να μοιραστεί μαζί μας. Βγαίνουνε τέτοιες σειρές κι εμείς μένουμε σε άλλες του πεταματού.
Χαχαχα, δεν είχα δει ποτέ την εικόνα του. Πετυχημένη πάντως. Το θεϊκό είναι που μέσα στους ελάχιστους χαρακτήρες που έχει χαρίσει τη φωνή του, έχει κι ένα bishonen. Kανένας δεν ξεφεύγει τελικά.
Ναι! Το Examurai Sengoku. Διάβασα που λες την υπόθεση στο MAL αλλά δεν μου λέει και πολλά. Είναι καλό πάνω-κάτω; Τι παίζει; Είδα πως είναι και σχετικά μικρά τα επεισόδια.
Oct 17 2011 19:34
Napster → Kai
Yeap, ένταση, αγωνία όλα! Άσε που έχω υψοφοβία. :P
Και 'γω άρχισα περισσότερα anime απ' όσα είχα υπολογίσει. Άσε που ακόμα δεν έχω βρει eng. subs για άλλα 2 anime που άρχισαν αυτή τη season.
Πάντως πολύ τζογαδόρος ο seiyuu του Kaiji.
Δύσκολα μου βάζεις τώρα. Χμμμ...anime έτσι? Το Capeta? Onigamiden? Examurai Sengoku?
Oct 17 2011 18:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Exactly! :thatsit: Και δε μπορείς να πεις, το χω βγάλει και φιρμάνι στην υπογραφή -θα το βαζα κάτω από το username αλλά είπα να αφήσω το Pestoallagenovese Sun G.- ε ε ε ε?
Αχα! Ναι καταλαβαίνω, καταλαβαίνω τώρα, φοβάται ότι οι άλλοι αμέσωε θα φοβηθούν τον ανταγωνισμό και θα λακίζουν με το που τον βλέπουν.
Το τσίρκο το τσίρκο, λατρεύω το τσίρκο~! *ατάκα από τα ζουζούνια, αναμνήσει~ς!*
Oct 17 2011 17:17
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Ε, husbando είναι αυτό όπως να το κάνουμε. Αν δεν βάλεις αμέσως "φορεσιά" με τον husbando σου με ποιον θα βάλεις;
:hero: To fabulous attire υπάρχει για να μην ξεχειλίζει manliness, κατάλαβες;
Ο Checker-face σαν ιδιοκτήτης του Τσίρκου όφειλε να είναι έτσι.
Oct 17 2011 17:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, Furuichi is always to the point! Ξέρει τι λέει!
Χα χα, το κατάλαβα, έτσι το πα καλέ!
Έλα μωρέ τώρα κι εσύ, μην κάνεις έτσι! Πάντως όσον αφορά το συγκεκριμένο set εγώ πολύ το χάρηκα έτσι που το είδα και γι αυτό το έβαλα κατευθείαν! δεν βλέπεις?
Ωπα, πάσο, δεν υποννόησα κάτι για τη manliness του, απλώς για το fab attire; κι ο checkered-face-sama είναι fab αλλά είναι manly!
xD Δεν ξέρω για το bossu seto πάντως αυτό που λες είναι αλήθεια και κρίμα ειλικρινά.
Oct 17 2011 17:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
But Furuichi is love!!!!! Ι couldn't help it! Και η ατάκα ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη.
Πάντως δεν την χρησιμοποιώ εναντίων σου, όντως έτσι νόμιζα.
Μπα, δεν είχε πολλή δουλειά αν αναφέρεσαι στο redraw. Απλά του έτρωγε λίγο στο πουκάμισο το bubble και έπρεπε να το σώσω κάπως. Η αλήθεια είναι πως δεν το παίδεψα και πολύ (βασικά φαίνεται ότι δεν το παίδεψα σχεδόν καθόλου αν πας πολύ κοντά στην εικόνα).
[spoiler=τι εννοώ]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/16394293_m1.jpg[/IMG]
[/spoiler]
:moeee: Λίγα λόγια για τον Manigoldo. Μπορεί να είναι fabulous λόγω της στολής αλλά είναι fabulous in a very manly way.
:kakaka: Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα υψηλή βαθμολογία γέλασα. Έχω δει καλύτερα sets να παίρνουν χαμηλότερη.
Oct 17 2011 16:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed