Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Θα με στοιχειώνει για πάντα...:dazed: Αλήθεια, να σε ρωτήσω: αυτό το cool κολπάκι που κάνεις με τα links και δε συ βγαίνει όλο το μακρυνάρι αλλά αυτό που γράφεις/θέλεις να γράψεις εσύ πώς το κάνεις?
Oct 20 2011 01:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μεχ... Τα τρία πρώτα έχω δει μόνο, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Σχεδόν δεν τα θυμάμαι. Θα τον πληρώνεις μια ζωή τον θάνατο της Λουκριτίας, να το θυμάσαι.
Oct 20 2011 01:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ohoho! Ψήσιμο από κει που δεν το περιμένεις! Έτσι! Κι αν αρχίσεις να το βλέπεις ή δεις ένα δύο επισόδεια απλώς μην σκέφτεσαι ποιος μπορεί να μ'άρεσε -τώρα θα το σκέφτεσαι έτσι? xD-. Wh-what? Για όλους τους χαρακτήρες που σκοτώνω στα fanfics? Μα είναι-...:nanteee: το ήξερα ότι έπρεπε να αφήσω τη θεία Λουκριτία ζωντανή [S]-δηλαδή όχι-[/S]...Σνιφφφφφφφφφ...
Oct 20 2011 01:12
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μεχ... Τώρα θα με κάνεις να θέλω να το δω ενώ έχω βάλει στόχο να δω άλλο αυτές τις μέρες. Damn you. Έτσι πάρ' το απόφαση ότι οι mangaka θα παίρνουν έμμεσα εκδίκηση για όλους τους χαρακτήρες που σκοτώνεις στα fanfics σου. Muahahaha.
Oct 20 2011 01:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . .αρχίζω κι εγώ να φοβάμαι για τη Varia -OK OK κυρίως για τον Xanxus, tsundere time is over οπότε το παραδέχομαι-. Πάλι καλά που το Βeelzebub δεν είναι manga να πεθαίνουν χαρακτήρες αλλιώς κανείς δε ξέρει που θα μπορούσε να ήταν τώρα ο Toujou αντί προπονήσεως... Τ^Τ Μαρία=forever killing. Waaaaaah! Παρόλαυτα αν έβλεπες νεύρο όταν τον είδα να πεθαίνει΄ πλέον δε στεναχωρίεμαι όπως θα πρεπε, κάνω λίστες, και-zetsuboushitaaa!
Oct 20 2011 01:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, nice. Από εδώ και πέρα θα κοιτάζω να μην έχουμε τον ίδιο αγαπημένο. Πάλι καλά που ο Gokudera είναι για την ώρα σώος και αβλαβής.
Oct 20 2011 00:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A ναι, ξέχασα να σου κλαφτώ: why everyone I love dies? Why? Why? Why????? Αυτό το μικρό ξέσπασμα λοιπόν προήλθε αφού είδα [B]και[/B] το Fate/Stay night΄ ο τίτλος μου σαν favourite character killer παραμένει χωρίς πρόκληση...
Oct 20 2011 00:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα! Σοβαρά? Πάλι καλά, αφού δεν είμαι η μόνη...
Oct 20 2011 00:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Don't worry, διαφωνήσαμε και μεταξύ μας σ' ένα thread. Μάλλον δεν είναι τυχαίο.
Oct 20 2011 00:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE=Blacker_than dark]λοιπον δυο κυκλους σουπερνατουραλ εχω δει και [B]ο ντιν στο λαιμο μου καθεται[/B] καθολου δεν τον χωνευω, τον σαμ ετσι κι ετσι..[/QUOTE] Mα δε μπορεί πια:! Σε όλα, μα σε όλα διαφωνούμε! Ένα κοινό γούστο δεν παίζει να χουμε με τον εν λόγω κύριο! xD
Oct 20 2011 00:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...Χμ...Point made!
Oct 19 2011 20:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σιγά μωρέ, αφού είναι ongoing σβήνεις ένα κατεβάζεις άλλο. Μια φορά τη βδομάδα κόπος.
Oct 19 2011 20:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Yeap yeap! To σκέφτομαι δηλαδή γιατί πού χόρος? xD Aλλά αν κάνω ναι!
Oct 19 2011 20:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τόσο πολύ; Θα πιάσεις και το prequel δλδ τώρα που είναι και φρέσκο;
Oct 19 2011 20:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χμ...να σε πω, μου άρεσε αρκετά. Αρκετά αρκετά. Ένα εννιά του βάζω! You are right, let me rephrase that: trolling of this kind is fun! ^^
Oct 19 2011 20:14