Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE] [B]Τα δυο σου χέρια[/B][s] συν την Rain[/s][B] θα σε περιμένουν![/B][/QUOTE]
This sounds wrong. XD
Oct 24 2011 19:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
5:18 το πρωί, αϋπνίες βλέπω!
Nαι ναι, σίγουρα. Ειδικά με εκείνο το τερααααάστιο χαμόγελο του σαδιστή!
Πάλι καλά: είδα κάτι couypled αντί για coupled, secutiry αντί για security...:run: ντρέπομαι.
Oct 23 2011 09:53
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χαίρομαι τότε.
Παράξενο θα μου φαινόταν αν έβλεπε κανείς από πάνω του από τον πουθενά έναν τέτοιον και δεν ανατρίχιαζε έστω.
Και 'πφφφ' για τα "ορθογραφικά". Ένα typo πρόσεξα και το σημείωσα γιατί και ορθογραφικό έλεγχο να είναι δε θα το υπογράμιζε. Αντί για e πάτησες a. Αίσχος. Ντροπή σου. Πρέπει να τρέξεις να κρυφτείς.
Oct 23 2011 04:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh, το είδα το αρχείο! Γιατί καλέ να σε σκοτώσω με αυτά που έγραψες? :tensai: Γι αυτό ακριβώς σε θέλω για beta reader! Για να τα προσέχεις και να τα επισημαίνεις! Και παρόλαυτα, ειδικά τον Bel που έγραφα και πολλά γι αυτόν τον φοβόμουν.
Αλλά εκεί στην αρχή...κανονικό troll όμως έτσι? Εγώ θα σκιαζόμουν μια φορά πάντως xD
By the way, συγγνώμη για τα λάθη αλλά το έγραφα στον υπολογιδτή του αδερφού μου όπου στο word έχει πεθάνει ο ορθογραφικός έλεγχος και δε μου βγάζει τίποτα, αν εξαιρέσουμε ότι απλώς με αφήνει να γράφω. Ούτε να διορθώσει αν τα γράψω ανάποδα, τίποτα!
Oct 23 2011 00:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
Οh> You got me curious...
Well, captain obvious, meet your match: I just saw this.
Oct 22 2011 23:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Nope, αλλά μπορεί να θελήσεις να με σκοτώσεις εσύ για τα σχόλια.
You got mail too. Yes, I'm Captain Obvious.
Oct 22 2011 18:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh my God, τι συζήτηση ήταν αυτή με τον από κάτω?:hihi2:
Anyway, you gpt mail...μη με σκοτώσεις ακόμα...:hot:
Oct 22 2011 18:15
Kai → Kamen Tantei Zura
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dahAYwcxiso&feature=channel_video_title[/youtube]
Oct 22 2011 16:42
Kai → Kamui
:hahaha: Ok, λύθηκα κανονικόκατα στα γέλια αν και ήταν προφανές ότι θα κατακτούσα την πρώτη θέση σ' αυτό σε πολλές λίστες. Αποπνέω ήδη τόσο manliness μέσω Internet που δεν χρειάζεται καν να με δουν.
Oct 21 2011 22:23
Kamui → Kai
Thanks, άμα είχε και λίστα "sexiest male forum member", θα σε είχα πρώτο στη λίστα, head retainer.:kakaka:
Oct 21 2011 22:15
Kai → Kamui
Θεϊκά τα comments στο "Top 5 Sexiest Anime Characters", γέλασα δυνατά με όλα.
Also nice taste, I approve.
Oct 21 2011 21:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Lol, σήμερα πέρασα από τον Πέτρο να κλείσω για κούρεμα και με ρώτησε αν έμεινες ευχαριστημένη XD
Oct 21 2011 10:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάω για ύπνο. Αν γράψεις το τελειώσεις σήμερα, στείλτο θα το δω αύριο μόλις γυρίσω απ'τη σχολή! (9-12 Τ^Τ πρωινό ξύπνημαααααα)
Oct 20 2011 23:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed