Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
tsarefi → Kai
ΌΧΙ άλλα συγκινητικά, καλύτερα να τα αποφύγω αυτό το καιρό.
Τώρα βλέπω το [B]Seirei no Moribito[/B] και μου αρέσει πολύ προς το παρόν (είμαι στο 7ο επεισόδιο)
Νοέ 25 2011 17:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
[spoiler]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0OlbvGvGCEM&feature=related[/youtube]
Μεχ, συγκινήθηκα κάπως. Έλεος. XD
[/spoiler]
Νοέ 25 2011 17:12
Kai → Kamui
Ναι, οκ. Ας μην είναι αρκετά ρεαλιστικό αλλά ως ένα υποφερτό επίπεδο που να μην σου χαλάει τη διασκέδαση. Δηλαδή, οκ, κι εγώ δεν έχω σχέση με όλα, αλλά όταν βλέπεις την άλλη να σε σημαδεύει με το όπλο, ακόμα κι αν δεν είσαι σε ιδανικό πεδίο βολής για να χρησιμοποιήσεις το δικό σου, τι θα κάνεις;
α) Θα προσπαθήσεις να την πυροβολήσεις κι εσύ
β) Θα της πετάξεις το όπλο στο κεφάλι προσπαθώντας να κερδίσεις χρόνο
γ) Θα πεις ήμαρτον
δ) Θα κάνεις την τελευταία σου προσευχή
αλλά σίγουρα δεν θα πεις γιούργια και θα ορμήσεις επάνω της λες και κάνεις σοβαρή επίθεση.
Sasuga, Great General. Φέρεις επάξια τον τίτλο του Spy επίσης.
Δεν περίμενα βέβαια εξαρχής για κάτι απόλυτα τεκμηριωμένο, but thanks for the heads up. Συνήθως μ' αρέσουν έργα εποχής πάντως και περίμενα τουλάχιστον να είναι ευχάριστο. Οπότε χαίρομαι που τα πήγε καλά σε αρκετούς τομείς, σημαίνει πως θα μ' αρέσει αρκετά. (^^)b
Νοέ 24 2011 23:08
Kamui → Kai
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις συνήθως μου λένε "έλα μωρέ, άνιμε είναι, δε χρειάζεται να είναι ρεαλιστικό", αλλά αυτή τη φορά έβγαζε μάτια αυτό.Άνετα επαρκής λόγος για να παρατήσεις μια σειρά.:kakaka:
By the way, είδα πως επιθυμείς να δεις το anonymοus. (ωςαξιότιμο μέλος του group, δε μου ξεφεύγει τίποτα)
Το είδα φυσικά και μου άρεσε πολύ.
Μην περιμένεις να συναντήσεις κανένα απόλυτα τεκμηριωμένο plot, έχει πολλές υπερβολές, (προετιμάσου να χάσεις τη μπάλα με τα flashbacks και τους χαρακτήρες στην αρχή)αλλά τα σκηνικά, οι διάλογοι, και γενικά όλο το artistique κομμάτι με κέρδισε κανονικά.
Go for it, και ναι, είναι ταινία που αξίζει να τη δεις μόνο στον κινηματογράφο.
Νοέ 24 2011 22:03
Kai → Kamui
Just talking to myself
[QUOTE]Πολυβόλα κρατούσαν, γιατί έπρεπε να της ορμήξουν αντί να τη βαρέσουν από μακριά?[/QUOTE]
Σχεδόν το ίδιο πράγμα ρωτούσα κι εγώ φωναχτά όταν το έβλεπα.
Νοέ 24 2011 20:51
Kai → tsarefi
Η δεύτερη season του Clannad σε θέματα συγκίνησης είναι ακόμα καλύτερη. Πρέπει να την αρχίσουμε κάποια στιγμή...
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μπορώ να πω πως μου έκανε εντύπωση που σου άρεσε τόσο το Nyankoi (και χαίρομαι που το ακούω... διαβάζω)! Οι περισσότεροι τη βρίσκουν μέτρια σειρά. Προσωπικά την βρήκα απολαυστική παρόλο που τη χαλάσανε κάπως σε σχέση με το manga (fun fact: Δε συμπαθώ ιδιαίτερα τις γάτες XD). Τι να κάνουν όμως κι εκείνοι μέσα σε 13 επεισόδια;
Πάντως, μιας και ανέφερες ότι σε συγκίνησε το Clannad, αν δεν το έχεις δει ήδη και θελήσεις κάτι συγκινητικό, θα σου πρότεινα να δεις και το Tokyo Magnitude κάποια στιγμή.
Χαχαχα, η αλήθεια είναι πως κάποιες στάσεις κατά καιρούς με κάνουν να αμφιβάλλω κατά πόσο έχουν ως βάση τον αλτρουισμό αλλά παραμένει ένας καλός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου μιας και σε κάνει να ξεχνιέσαι όταν καταπιαστείς μ' αυτό.
Νοέ 24 2011 20:03
tsarefi → Kai
Από τα δικά σας τα project μου άρεσε πολύ το [B]Psychic Detective Yakumo [/B]είχε σωστές δόσεις σοβαρού, ανάλαφρου, μυστηρίου, ωραία πλοκή και το happy end και αυτό μου άρεσε.
Και το Clanaad μου άρεσε πολύ αλλά σε αυτό είχα συγκινηθεί πάρα πολύ, πολύ πρωτότυπο σενάριο.
Το Kimi ni Todoke το 1ο season μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το παρεάκι, πολύ γλυκιά σειρά χωρίς τρελά δράματα. Θα δω οπωσδήποτε και τη 2η season.
To [B]Kiba[/B] ήταν ωραία περιπέτεια καλό στορυ αλλά κάπου στη μέση με κούρασε λίγο θεώρησα ότι έκανε κοιλιά.
Αυτό που λάτρεψα και το είδα 2 φορές ήταν το [COLOR=Magenta][B]Nyankoi! [COLOR=Black]μου άρεσε το χιούμορ του μου αρέσουν οι γάτες (έχω και μια) μου άρεσε το ξέγνοιαστο στυλ του μου άρεσαν οι χαρακτήρες τέλος πάντων μου άρεσε όλο πάρα πολύ.
Έχετε κάνει πολλές δουλειές.
Όλες τις ομάδες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία υποτιτλισμού ανιμέ τους θαυμάζω και τους εκτιμώ και λίγο τους ζηλεύω, έχετε ένα παραγωγικό και αλτρουιστικό χόμπυ, διασκεδάζετε και προσφέρετε χαρά και διασκέδαση και στους άλλους δεν είναι λίγο αυτό.
[/COLOR][/B][/COLOR]
Νοέ 24 2011 17:01
Kai → tsarefi
Μια χαρά είναι οι πηγές σου, πίστεψέ με. Όταν είχαμε αρχίσει να βλέπουμε anime με την αδερφή μου τα βλέπαμε streaming και δεν ξέραμε πού πάνε τα τέσσερα. Αφού τότε δεν καταλαβαίναμε από ongoing και completed και επειδή είχε τύχει να ξεκινήσουμε κάποια ongoing τότε επί μια βδομάδα ψάχναμε να βρούμε ένα επεισόδιο απορώντας γιατί δεν είναι ανεβασμένο. Αργήσαμε λίγο να πάρουμε στροφές και να καταλάβουμε την κατάσταση είναι η αλήθεια.
Το κακό με το bakabt είναι ότι ποτέ τραβούσαν αρκετά από εμένα για να κρατήσω σταθερό το ratio μου, ελπίζω να μη συμβαίνει και σε άλλους. Τώρα για το αγγλικό audio, προσωπικά δεν το αντέχω, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις μια σειρά χωρίς να χρειάζεται να κοιτάς τους υπότιτλους, αυτό είναι σίγουρο. Πάντως, όπως είπες κι εσύ, είναι μεγάλη εξάσκηση. Βοηθάνε πάρα πολύ κι ας μην το καταλαβαίνουμε στην αρχή.
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω γιατί είσαι από τα λίγα άτομα που βλέπω κατά καιρούς να εκφράζουν τη γνώμη τους γι' αυτό που είδαν (και δεν μιλάω μόνο για δικά μας πρόζεκτ). Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για κάποιον που τα μεταφράζει για να τα μοιραστεί με άλλους επειδή του αρέσουν πολύ και όχι να του λένε "ευχαριστώ" και "είσαι τέλειος" πιστεύω. Έτσι πάντα χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες απαντήσεις όπου κι αν είναι. (^^) Εκτός των άλλων μπορούν και οι άλλοι, όπως κι εγώ, να πάρουν μια ιδέα για τη σειρά. Ελπίζω πάντως να σου έχει αρέσει αρκετά ό,τι έχεις δει (^-^)/
Νοέ 23 2011 23:24
tsarefi → Kai
Μέχρι τώρα κατέβαζα από Anime-Greek (direct Download), Anime.Awmn, AnimeClipse, από διάφορα Ελληνικά site που βάζανε ελληνικούς υπότιτλους, και από Demonoid.me, σε όσα είναι torrents προσέχω το ratio μου να είναι αξιοπρεπές πάνω από 1,00 είτε απαιτείται είτε όχι.
Επίσης τώρα τελευταία ανοίγω τα φτερά μου στον αγγλικό ήχο και τους αγγλικούς υπότιτλους, μέχρι τώρα δεν το είχα προσπαθήσει γιατί το επίπεδο των αγγλικών δεν είναι και ότι καλύτερο. Πάντως στα αγγλικά έχω απεριόριστες επιλογές ανιμέ, και με αυτό το τρόπο εξασκώ και τα αγγλικά μου και έτσι έχω διπλό όφελος.
Θα ήθελα να δοκιμάσω και το irc κατέβασμα όπου έχουν δοθεί οδηγίες στο Anime-Greek, απλά προς το παρόν το αναβάλω.
Επίσης να σε ευχαριστήσω για τα ανιμέ που μου έχει προσφέρει ο ομάδα σου οι [B]Εternal Light Subs[/B] :riiight:
Νοέ 23 2011 23:01
Kai → tsarefi
(^-^) Στο bakabt, αν δεν σου είναι ήδη γνωστό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σειρές και προτείνεται για παλιές που δύσκολα να τις βρεις με seeders, οπότε θα σε βοηθήσει αρκετά. Δεν έχει όμως σειρές που έχουν γίνει licensed πρόσφατα. Απαιτείται εγγραφή και κρατάνε ratio βέβαια, αλλά συνήθως κρατάνε release καλής ποιότητας και δε θα χρειάζεται να ψάχνεσαι με τις ομάδες.
[spoiler]
Αν και υπάρχει τρόπος να κατεβάσει κάποιος και χωρίς να είσαι γραμμένος, μέσω ενος search στο google >.<
[/spoiler]
Γενικότερα πάντως στο nyaa.eu και το tokyotosho.info είναι διαθέσιμες πολλές σειρές, ειδικά καινούργιες. Σε συνδυασμό με το anidb κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Νοέ 23 2011 22:05
tsarefi → Kai
Ευχαριστώ για τα links έχω χαθεί λίγο στο πως να βρούμε αυτό που θέλουμε από άλλα funsubbing clubs μόνο τα ελληνικά ξέρω. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα τα μάθω και αυτά.
Νοέ 23 2011 21:39
Kai → tsarefi
Σχετικά με το Chobits.
Αν θες direct, μπορείς να τα βρεις [url=http://www.animetake.com/forums/h264/17855-mu-fs-chobits-blu-ray-dual-audio.html]εδώ[/url]
Κάποια links απαιτούν εγγραφή για να εμφανιστούν.
Αλλά μπορείς να τα βρεις και σε μορφή torrent [url=http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=1_37&filter=0&term=chobits]εδώ[/url]
Μπορεί οι seeders να φαίνονται λίγοι αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έχουν καλές ταχύτητες.
Νοέ 23 2011 11:18
Kai → Kenny
01. Το γύρισε πολύ όμορφα. Ο Kano όταν θέλει μια χαρά τα καταφέρνει αλλά δεν τον αφήνουν.
02. Αχ... Το είδα. Δυο βδομάδες τώρα πάτο. Το χτυπάει και το Nisekoi (το οποίο παρεμπιπτόντως το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό) οπότε να δούμε πώς και αν θα επιβιώσει. Είχα την εντύπωση πως μετρούσαν 8 κεφάλαιο πριν, οπότε thanks που μου το είπες.
03. Η Color Page τα σπάει απλά. Μ' αρέσει πολύ αυτό που βλέπω! Αναρωτιέμαι τι στόρυ θα έχει με το setting που φαίνεται στην εικόνα. Ελπίζω τουλάχιστον αν είναι αρκετά πρωτότυπο να ζήσει.
Νοέ 22 2011 16:51
Kenny → Kai
Μερικά πράγματα στα γρήγορα, γιατί κανονικά τρέχω και δεν φτάνω.
1. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο KnKnH ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ. Απλά. Kano, είσαι ένας μικρός θεούλης. Υποκλίνομαι.
2. Στα πιο πρόσφατα rankings (τα οποία btw είναι 7 chapters πίσω), το KnKnH είναι [B]στον πάτο[/B]. Japan confirmed for soulless nation. Έχω χάσει πάσα ελπίδα πια γι' αυτή τη χώρα.
3. Έρχεται oneshot από τον Murata (Eyeshield 21, DPSC), και έχουμε ήδη το color page.
[IMG]http://s1-05.twitpicproxy.com/photos/large/451172629.png[/IMG]
Νοέ 22 2011 15:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται