Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha. Ha. Ha.
Nov 27 2011 10:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Lol, κι εσύ εδώ; Οκ, κάψιμο XD
Nov 27 2011 03:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, είδα τον απάντησες για τον Spa[B][I]mm[/I][/B]er ε? Κι εγώ το σχολίασα αυτό και πάλι θα διαμαρτύρεται! :3 "όλο με διορθώνεται" αχ τον καημένο μωρέ τον τυραννάμε! xD
Nov 26 2011 17:43
Photo

KennyKai

Να σου πω... τα manga πότε να σου τα επιστρέψω; Αν τα θες μέσα στα Χριστούγεννα, πρέπει να σου τα δώσω από πιο πριν. :P
Nov 26 2011 17:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

...ναι έχεις δίκιο. xD Πω πω φαντάζομαι! ΟΚ ΟΚ! ^^
Nov 26 2011 12:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, ναι ρε συ. Σκέψου πως 13 επεισόδια μόνο είναι γύρω στις 4,5 ώρες καθαρές. Yup, αν γίνεται μόνο στο whats up γιατί η wind μόνο όταν θυμάται πιάνει ή στο σπίτι, διαφορετικά παίζει να μην το ακούσω XD
Nov 26 2011 12:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χμ...λες ε? Δεν ξέρω ίσως έχεις δίκιο. Με παραπλάνησε απλώς η ταινία φαίνεται. Τα specials θα ταν ωραία: "η ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ" και το καθένα ένα διαφορετικό κεφάλαιο σε χρονολογική σειρά αλλά από πολλούς χαρακτήρες. Nice...! P.S. O Κώστας τώρα λέει να μας πάει αλλού! xD Στο Village στα Mediterranean λέει αλλά του είπα αν δεν έχει αποφασίσει και δεν έχουμε συνεννοηθεί μέχρι τις 5 τ'απόγευμα θα πάμε μόνες μας. Όχι τίποτα άλλο μια το ένα μια το άλλο. Οπότε να ξες, θα σε πάρω τηλέφωνο πέντε και κάτι για το οριστικό. ΟΚ? ^^
Nov 26 2011 11:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

24 επεισόδια το ένα βιβλίο; XD Τραβηγμένο από τα μαλλιά μού φαίνεται. Τι τραβηγμένο, καραφλό από το τράβηγμα. Ίσως 26 επεισόδια δύο βιβλία μαζί και τα specials στα Blu-ray.... μόνο που θα είναι μικρά. Μια χαρά.
Nov 26 2011 11:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι μωρέ...ξες ε, το φαντάστηκα σε φάση, 24 επισόδεια το κάθε βιβλίο, χωρίς σεζόν, απλώς ongoing μέχρι να τελειώσει και το καλοκαίρι filler σε φάση τι έκαναν και οι άλλοι χαρακτήρες τότε. Κανα special με τον Sirius και Marauders εποχή γενικότερα ή με τον Tom να δούμε τι έκανε μπας και γεμίσουν οι τρύπες του βιβλίου... Τ^Τ τώρα θέλω να το δω πολύ.
Nov 26 2011 11:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:( Ωραία θα ήταν.
Nov 26 2011 10:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[S]:3 Τώρα γύρισα...θα το δω το πρωί! :3[/S] Ήταν πολύ ωραίο...καθόλου έλεος κι εγώ ψιλοσυγκινήθηκα... Πω πω μπορώ να το φανταστώ κιόλας. [QUOTE][SIZE="3"][FONT="Century Gothic"]Eπισόδειο 150: οι αναμνήσεις του Severus Snape.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Nov 26 2011 02:26
Photo

Kai → pc_magas

XD Βασικά, εννοούσα πότε θα κάνει το manga στο οποίο ανήκει ο χαρακτήρας του wallpaper επειδή έχουμε πολύ καιρό να δούμε νέο κεφάλαιο. Σόρυ που δε διευκρίνισα. Δεν περίμενα κάποιος να το εκλάβει έτσι είναι η αλήθεια.
Nov 25 2011 21:12
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E3jlcQ7aLys&feature=related[/youtube] Πώπω, πρέπει να κάτσω να το ξαναδώ κάποια στιγμή. + Από τις λίγες φορές που ο Yoshino κάνει τόσο χοντρή τη φωνή του.
Nov 25 2011 17:26
Photo

Kai → tsarefi

Χαχαχα. Η αλήθεια είναι πως τα συγκινητικά είναι με την ώρα τους. Να πω την αλήθεια κι εδώ δύσκολα τα προτιμώ, είμαι περισσότερο της κωμωδίας. Α, δεν το έχω δει αλλά έχω δει να λένε αρκετά καλά λόγια γι' αυτή τη σειρά. Θα ήθελα να τη δω κι εγώ κάποια στιγμή. (^-^)
Nov 25 2011 17:24