Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βασικά λέει και στην αρχή από πού είναι (άσχετα που δεν το παίζανε στην τηλεόραση) αλλά τώρα είναι δεν είναι ο Ρουβάς, θα σε γελάσω.
Dec 09 2011 17:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Tι φλωριές είναι αυτές? Δες εδώ το Ελληνικό, άκου τον Ρουβά! (ο οποίος δεν είναι ο Ρουβάς, ή είναι? xD)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OfUkNw6hPzk[/YOUTUBE]
Edit: Why you do this??? Now I'm listenign to Sailor Moon and Dragon Ball ενώ πρέπει να φύγω για τη σχολή!!!
Dec 09 2011 16:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pKofewfeSoY[/youtube]
Dec 09 2011 16:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
"I will travel across the land,
searching far and wide.
Pokemon to understand,
the power that's inside~!"
Dec 09 2011 16:42
Kai → Botsun
Στο 56 είμαι βασικά. Ας είναι καλά το myanimelist γιατί διαφορετικά δεν παίζει να θυμόμουν πού είχα μείνει.
Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν ενδιαφέρον τα πράγματα και να μην τους βαρεθώ στη συνέχεια.
Dec 09 2011 16:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΥΣ. Ξέχασα
Gankustuou (<διόρθωσέ το) is my integrated French translator.
Βαριόμουν να ξαναστείλω pm.
Dec 09 2011 16:04
Botsun → Kai
Δεν ξέρω ακριβώς τι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα,παρα μόνο ότι είσαι στον 7ο τόμο,οπότε θα προσπαθήσω να μην κάνω spoilers.
Τέλος πάντων,βασικό κομμάτι της ιστορίας αποτελεί η φιλία μεταξύ Gon-Killua κι ότι αυτή συνεπάγεται.Κατα καιρούς,θα συναντήσουν νέους χαρακτήρες,όπως άλλοι Hunters ή άτομα που θα τους διδαξουν νέες τεχνικές κτλ.
Βασικά ο Gon,είναι απλώς καλό παιδί που θέλει να βρεί τον ζαβό,αλλά εξίοσου καλό πατέρα του.
Dec 09 2011 15:33
Kai → Botsun
Μα ναι, αυτό ακριβώς. Βέβαια οκ, τι πιο λογικό απ' το να φύγει το ζελέ και το μακιγιάζ με το μπάνιο αλλά οκ, μου ήρθε λίγο απότομα. Τουλάχιστον μένει η φάτσα της νυφίτσας που έχει και δεν τον λες και τελείως bishonen. Ελπίζω βέβαια να τον δούμε με την κλασσική ενδυμασία του στη συνέχεια.
Α, μάλιστα-μάλιστα. Δηλαδή το βασικό team είναι Gon-Killua; Οκ, ο Gon δεν μ' εκνευρίζει σαν πρωταγωνιστής παρόλο που έχει πολλά κλασσικά στοιχεία επάνω του, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας και με τον Killua ούτε κρύο ούτε ζέστη, οπότε ελπίζω τουλάχιστον extra χαρακτήρες σε κάθε Arc.
Dec 09 2011 14:57
Botsun → Kai
Πωωωω,την θυμάμαι....
Πολύ bishonen,χωρίς λόγο! XD
Θεωρώ πως ο Killua,βελτιώνεται αρκετά στα προσεχή arc.Από την άλλη,τον Leorio κι τον Kurapika,μας τους εμφανίζει σε κάθε πρωτάθλημα της ΑΕΚ...
Dec 09 2011 14:28
Kai → Botsun
Οι αλήθεια είναι πως όλοι μού είναι συμπαθείς. Δηλαδή ούτε και με τον Killua έχω πρόβλημα, που όταν εμφανίστηκε πίστευα πως θα τον αντιπαθήσω πολύ στη συνέχεια. Τώρα ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Έχω περισσότερη συμπάθεια στο duo Leorio-Kurapika ως τώρα πάντως.
Η σκηνή με τον Hisoka στο μπάνιο με ξενέρωσε λίγο, γενικότερα είναι οκ.
Βασικά μ' αρέσει το πώς παρουσιάζει τους χαρακτήρες του. Δηλαδή, είναι πράγματα που τα έχεις ξαναδεί, αλλά ως τώρα δεν το παρατραβάει με τα διάφορα στοιχεία που έχει για να σε κουράσει και να πεις "οκ, μας τα είπαν κι άλλοι".
Από την άλλη, έχω διαβάσει GetBackers που είχε μέσα την υπερβολή της υπερβολής και το ευχαριστόμουν κι από πάνω (και μάλιστα πολύ), οπότε τίποτα δεν με τρομάζει πλέον.
ΥΣ. Είναι πάντα ωραίο να πετυχαίνεις παλιούς fans μιας σειράς. Το κακό είναι ότι λίγοι τους πιστεύουν ότι είναι παλιοί.
Dec 09 2011 11:28
Botsun → Kai
Έτσι όπως παρουσιάζει τους ήρωες,είναι δύσκολο να αποκτήσεις.Σε νιώθω....
Μιλάγαμε με τον δάσκαλο στα Ιαπωνικά,για το Hunter και μου λέει:
"Το διαβάζεις κι εσύ ;
Εγώ το διάβαζα όταν ήμουν στο Λύκειο! " XD
Dec 09 2011 11:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed