Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aαααα, ναι! Ε, κοίτα, σε σχέση με το βαρύ -υπέρβαρο- κλίμα του FTFTDL αυτό μου φάνηκε έτσι in comparison.
Αλλά έλα, εγώ ήδη διαβάζω το ένα gag manga που θα είναι υποχρεωτικό αν κυριέψεις τον κόσμο. Χα. Χα. Χα. Είμαι ένα βήμα μπροστά.
Dec 11 2011 12:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ξέρω ήδη τα είδη, γι' αυτό έτρεξα να το υπερασπιστώ με το που το είδα :bike:
[quote]Ήθελα να κάνω ένα thread για το "A fairy tale for the demon lord" το οποίο ουδεμία σχέση δεν έχει μ'αυτό εδώ, [B]αλλά προτίμησα την χαζή κωμωδία[/B]. Χα![/quote]
Αυτό σχολίαζα βασικά. Άκου εκεί προτίμησες την χαζή κωμωδία για ν' ανοίξεις thread. Όταν θα κατακτήσω και επίσημα τον κόσμο θ' απαγορεύσω κάθε τέτοιου είδους σχόλια και θ' αναγκάσω τους πάντες να διαβάζουν τουλάχιστον ένα gag manga.
Dec 11 2011 11:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μα δεν είδες τα είδη? Είναι -επισήμως- σαδιστική κωμωδία. xD Μετά δεν είναι να απορείς που το βαρακολουθούμε και οι δύο! :kakaka:
Dec 11 2011 11:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Άκου εκεί χαζή κωμωδία το Demon King Is Bored, δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει των genre, μα είναι η επιτομή των καμένων gags.
Dec 11 2011 11:47
Kai → Kenny
:uhh: Το είδα. Και μέχρι και τώρα τίποτα νεότερο.
Ελπίζω να μην το κάνουν επίτηδες για να μας κάνουν να σκάσουμε.
Dec 10 2011 15:52
Kenny → Kai
Τελικά όλο το βράδυ χθες δούλευαν στο KNIM. :deadga6:
Να μην τους πω τώρα που το έχω γραμμένο.
Dec 10 2011 14:57
Kenny → Kai
Το νέο chapter KnKnH βγαίνει από στιγμή σε στιγμή και μ' έχει φάει η αγωνία.
Μπες MSN αν μπορείς. :P
Dec 09 2011 23:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
- Princesses are not the only ones waiting in the castle for her prince to save them. Guys too. > _> Looks at Naoyoshi.
- Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning.
- If you are outnumbered and over powered in a fight people that you havent seen in a year will randomly find you in a forest and help you out.
- If you are on the protagonist's side, going against overwhelming numbers is normal and nothing to be worried about.
Και κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Έχει μερικά πετυχημένα, αλλά έχει και πολλές χαζομάρες.
Dec 09 2011 20:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha, θεέ μου, ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο τύπος τις μισές φορές δε θυμάται ότι έχουμε μάθημα. Επίσης, τσέκαρε αυτό [url=http://forums.mangafox.com/threads/282201-100-Things-we-learned-from-reading-Gamaran/page1]100 things we learnt from Gamaran[/url] επειδή είναι καλό.
Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής:
49. Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning.
Dec 09 2011 19:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ζηλεύετε που δεν μπορείτε να τρολλάρετε με τέτοια φινέτσα, το ξέρω.
Dec 09 2011 19:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mόλις επέστρεψα σπίτι...όχι, πήγα στο μάθημα. Και γύρισα. Μάντεψε: ο καθηγητής έτι μία φορά μας trollαρε λάμποντας δια της απουσίας του. Ω μα τι κλασσάτος κύριος.
Dec 09 2011 19:36
Botsun → Kai
Όλα πια τα ξέρεις ;
Σας έχει φοβηθεί το μάτι μου,εσένα και την FAI! XD
Dec 09 2011 19:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed