Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Botsun

Δεν κάνει τίποτα. Πίστεψέ με, το καταευχαριστήθηκα κι εγώ. :kakaka: Νωρίς-νωρίς δηλαδή. Μια χαρά!
Δεκ 07 2011 14:00
Φωτογραφία

Botsun → Kai

Είναι τέλειοοοοοο !!! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ ! Στο πέμπτο κεφάλαιο εμφανίζεται κι ήδη από την πρώτη στιγμή δίνει στον Gon,να καταλάβει πως οι Hunters δεν είναι σαν τους προσκόπους...
Δεκ 07 2011 13:50
Φωτογραφία

Kai → Botsun

Έτοιμο το σετ, Botsun. Μ' άρεσε το fanart που βρήκα και γενικότερα το ευχαριστήθηκα. [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Ava-14.jpg[/IMG] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Hisoka-1.png[/IMG] [/spoiler] Πάρε και το fanart να το έχεις σκέτο γιατί είναι πολύ ωραίο. Εγώ ήθελα να το βάλω στην επιφάνεια εργασίας παρόλο που δεν ξέρω τον χαρακτήρα αλλά ήταν πιο άσπρο και από αυτό που έχω τώρα και με χτυπούσε στα μάτια :sigh2: [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/849305.jpg[/IMG] [/spoiler] Btw, σε ποιο κεφάλαιο εμφανίζεται αυτός ο χαρακτήρας. Είμαι βέβαια ακόμα στο δύο αλλά αν εμφανίζεται σύντομα θα έχω κι ένα motive να το συνεχίσω σε πιο γρήγορους ρυθμούς.
Δεκ 07 2011 13:28
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Και όχι μόνο αυτό. Ξέρει και πότε περνάς από εκείνο το σημείο. Πρέπει ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς.
Δεκ 07 2011 10:46
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD Good then! Someone out there hates anime and my playlist... *looks around*
Δεκ 07 2011 10:06
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αν σε βολεύουν και τα δυο, it's fine by me.
Δεκ 07 2011 10:03
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Why can't it be both?
Δεκ 07 2011 09:53
Φωτογραφία

KaiKenny

Το προϊόν δεν έχει περάσει ακόμα από τις απαραίτητες διαδικασίες πριν την αποστολή. Μπορώ ν' ακούσω τις προσφορές σας και να επιλέξω αυτή που με συμφέρει καλύτερα. [spoiler] Μείνετε ήσυχοι, η γνώμη της Zura δε θα ληφθεί υπ' όψιν. [/spoiler]
Δεκ 07 2011 02:17
Φωτογραφία

KennyKai

Στα πόσα φτάνει το bid για τη Zura btw; Καλύτερα να τη σώσω από τα νυχάκια της Ειρήνης. :hihi2:
Δεκ 07 2011 02:07
Φωτογραφία

KaiKenny

Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, όταν μπορείς και έχεις διάθεση, τότε απαντάς. Λογικό είναι.
Δεκ 07 2011 02:04
Φωτογραφία

iristellaKai

Ε εντάξει αφού έχει και τα δικά της manga... Κατοχυρώθηκε!!!! (και κάπου εδώ πετάγεται η Zura και αναφωνεί "Με θέλουν όλοι για τα manga μου ;-;)
Δεκ 07 2011 02:03
Φωτογραφία

Kaiiristella

XD Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ λίγο δύσκολο να σε προλάβει ο από πάνω και να μην το δεις, δεν θα συμφωνήσω έτσι για το καλό. Με τον axel στο thread του Reborn! καταφέρνουμε συνεχώς να ninja'ρουμε ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο και κανένας δεν καταφέρνει να μην το δει. Αλλά οκ, ίσως και να τύχει, δεν το αποκλείω. Ειδικά αν είσαι φουριόζος εκείνη την ώρα. Δεχόμαστε πληρωμές ΚΑΙ με paypal!!! Το πακέτο little sister περιλαμβάνει το δικό της αρκουδάκι, τα δικά της manga, κινητό για την βρίσκετε εύκολα όταν την χάνεται και έναν οδηγό αντιμετώπισης κυκλοθυμιών, ξαφνικών κρίσεων αγάπης (τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο απώτερος σκοπός τους ΔΕΝ καλύπτονται). [size=1]Δεν δεχόμαστε επιστροφές.[/size]
Δεκ 07 2011 02:00
Φωτογραφία

KennyKai

Ναι, αρκεί αυτός που βάζει την εικόνα να ξέρει τους χαρακτήρες που περιέχει, και να αναλαμβάνει τον έλεγχο των απαντήσεων. Sorry for the late reply, αλλά έχει γίνει χαμός με το η νύχτα πέφτει thread.
Δεκ 07 2011 01:53
Φωτογραφία

iristellaKai

Mα αυτό εξηγώ ότι ουσιαστικά η κοπέλα βρέθηκε και αυτή σε ανάλογη θέση. Όσο πόσταρε της βγήκε άλλο post από πάνω που της άλλαξε όλη την στρατηγική. Θα μπορούσε κάλλιστα και αυτή να μην το έχει δει.Διαμαρτυρήθηκε γιατί πόσταρε ο ακριβώς από πάνω της σαν τον ninja? ΧD Γι αυτό λέω ότι ανθρώπινα είναι όλα. :) Κατανόηση και καλή καρδιά. Για την αδερφή σου ενδιαφέρομαι. Θα την έχω να μου ζωγραφίζει και να παίζουμε Lol. Θα την φροντίζω θα την προσέχω, μόνο όταν θα φεύγω θα την κλειδώνω στο υπόγειο ΧD. /ΛΑΜΨΗ villain no666
Δεκ 07 2011 01:51