Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kalimera~! Mia xara eimai, mono o laimos einai akoma kapws alla milaw teleia. The fun begins again! :kakaka: To pliktrologio mou ta xei paiksei kai de grafei Ellinika parepomptontws!
Δεκ 15 2011 11:52
Φωτογραφία

KaiKenny

Ok, δεν είχα διαβάσει κάτι τέτοιο ως τώρα οπότε προσπαθώ να σκεφτώ τις πιθανότητες. Το πιο λογικό θα ήταν να κοπεί το magico ή το ST&RS αυτή τη στιγμή. Η Aimoto έβγαλε one-shot και πιθανόν να το δούμε serialized σύντομα, οπότε μια σειρά σίγουρα θα πάρει πόδι. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να έχω δει το Magico να τα πηγαίνει πολύ καλά για τα standar της Shounen Jump (ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις) για να μην κοπεί αντίθετα με άλλες σειρές όπως το Nurarihyon και το Kuroko No Basket που μπορεί να πιάνουν πάτο στα rankings αλλά πουλάνε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή πιο λογικό θα μου φαινόταν αν ο ίδιος ο Katou ήθελε να το τελειώσει εκεί που έφτασε, αλλά ούτε κι εμένα θα μου κάνει εντύπωση αν τελειώσει στο σημείο που είναι. Έχουμε ήδη και δυο δοκιμασμένα one-shots, δεν αποκλείω να έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσουμε 2-3 σειρές και να δούμε αυτά στη θέση τους. Άσχετο, το Kurogane δεν λέει να πέσει και πολύ στα rankings. Ίσως το ξαναπιάσω από περιέργεια να δω τι γίνεται και τα πάει καλά. Να δούμε αν θα πιάσει και το Pakki καμιά ομάδα.
Δεκ 15 2011 11:50
Φωτογραφία

KennyKai

Παίζει να μας trollάρει ο editor των RH, αλλά λέει ότι το επόμενο κεφάλαιο είναι το τελευταίο. The sad thing is, I can imagine it ending next chapter.
Δεκ 15 2011 11:33
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα. Πώς είσαι σήμερα;
Δεκ 15 2011 11:18
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

:himitsu: E, Είμαι φοβερά φιλοσοφημένο άτομο, πώς να το κάνουμε; Πέρα από την πλάκα, αποδέχομαι ότι μπορεί να τους ενοχλεί ορισμένους να βλέπουν συζητήσεις μεγάλης έκτασης ή να θεωρούν χαζή την ανάλυση κάποιων πραγμάτων αλλά από εκεί και πέρα είμαι τις άποψης ότι αν κάτι δε σε ενδιαφέρει μπορείς απλά να σταματήσεις να δίνεις σημασία και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Τα threads υπάρχουν για σχολιασμό και είναι λογικό διαβάζοντας ή βλέποντας τη δουλειά κάποιου να θέλεις να σχολιάσεις σημεία που σου έκαναν εντύπωση, σημεία που είχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα ή να φτάνεις μέχρι και σε φιλοσοφικές συζητήσεις έχοντας ως βάση τις κινήσεις ενός χαρακτήρα. Ειδικά δουλείες όπως τις Mizuhiro προσφέρονται για τέτοιες συζητήσεις γιατί μπορεί να μην έχω διαβάσει όλες τις δουλειές τις αλλά σε ορισμένες που έχω διαβάσει οι χαρακτήρες της γενικότερα ψάχνονται. Στο Afterschool Nightmare που είναι και λίγο πιο αλληγορικά τα πράγματα σε ορισμένα θέματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο εκτεταμένες αναλύσεις. Εγώ πάντως το χάρηκα γενικότερα. Ελπίζω να σε πετύχω και σε άλλα threads (^-^)
Δεκ 15 2011 11:14
Φωτογραφία

Elizabeth → Kai

Ευχαριστώ Kai :) Όχι δεν με έκανες να νιώσω άσχημα απλώς σκέφτηκα ότι "Ωχ μάλλον το παράκανα για να μου το λένε". Πάντως επειδή κάποιοι, που προφανώς δεν μπορούν να εκτιμήσουν τέτοιου είδους συζητήσεις, άρα δείχνει και το ποιόν τους, σου λένε να "το κόψεις" δεν είναι λόγος να ξενερώσεις, γράψ'τον στα παλιά σου τα παπούτσια εκτός κι αν νομίζεις πως έχει όντως δίκιο, που πολύ αμφιβάλω, γιατί εγώ ευχαριστήθηκα πολύ τη συμμετοχή σου στη συζήτηση γιατί δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σε πιο φιλοσοφικό επίπεδο. Edit: Δεν κάνει τίποτα :byejg9:
Δεκ 15 2011 10:20
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην τα μικρύνεις καθόλου τα posts σου. Γενικότερα, σε rl συζητήσεις κυρίως, παραπονιόμαστε που δε γίνονται συζητήσεις μέσα στα threads. Ούτε συγγνώμη να ζητάς. Κατ' αρχήν ο κύριος λόγος που μπήκα να γράψω στο thread για πρώτη φορά ήταν γιατί γινόταν συζήτηση και μου άρεσε. Δυστυχώς δεν αρέσει σε όλους και τελευταία αρχίσαμε να ψιλοαντιδράμε σε τέτοια σχόλια του τύπου "κόψτε το" (ναι, έχω πρόσφατο παράδειγμα). Θες δε θες όμως, ξενερώνεις λίγο. Γενικότερα δεν το είπα για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα ούτε για να μειώσεις το μέγεθος των post σου με λίγα λόγια. Βασικά, συνέχισε έτσι. Ίσως να μάθουν κι άλλοι να κάνουν συζητήσεις μέσα σε threads και να μην γράφουν "ουάου, φοβερό κεφάλαιο, τα έσπασε" μόνο. Edit: Thanks for the add.
Δεκ 15 2011 08:46
Φωτογραφία

Elizabeth → Kai

Μα νομίζω ότι κάνουμε πολύ ωραία συζήτηση και δεν ενοχλάμε κανένανα lol. Γιατί να θέλει κανείς να το "κόψουμε"; Εντάξει, όντως η ανάλυση είναι εκτεταμένη αλλά ζήτησα εξαρχής συγγνώμη γι'αυτό. Πάντως ευχαριστώ που μου το είπες γιατί αλλιώς δεν θα το ήξερα. Από 'δω και 'μπρος τα πόστ μου θα είναι μικρότερα εκτός κι αν είναι ειδική περίπτωση.Οκ;
Δεκ 15 2011 08:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω ευχαριστώ ευχαριστώ! Ναι αν συνεχίσει ετσί μπορεί...Θα δω. Πεινάω και δε βοηθάει οπότε μόλις φάω θα ξέρω για σίγουρα :kakaka: Επίσης, ότι να ναι, έχω λιώσει στον mentalist!
Δεκ 14 2011 21:57
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μάλιστα. Ελπίζω να σου περάσει το βράδυ κι αν δεις πως δε γίνεται τίποτα πάρα κι ένα χάπι, τι να γίνει.
Δεκ 14 2011 21:53
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Εγώ κλαίγομαι οπότε καλά κάνεις και λες κάτι κι εσύ! xD Η φωνή μου είναι σχεδόν καλά -αν κι τον λαιμό μου τον νιώθω σαν γυαλόχαρτο όταν καταπίνω- αλλά ο πονοκέφαλος χάλιαεπειδή ζαλίζομαι αμα σηκωθώ. Αλλά πυρετός nada.
Δεκ 14 2011 21:37
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Και αυτό! Βασικά εσύ είσαι και άρρωστη... εγώ κάθομαι και απλά λέω "τι να κάνω τώρα"; Αλήθεια, σε πέρασε καθόλου;
Δεκ 14 2011 21:30
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kι εγώ, υπερβολικά...Πότε θα ρθει το Σάββατο? Να φύγει ο πονοκέφαλος να ρθουν και τα γλυκά!
Δεκ 14 2011 21:25
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:uhh: Βαριέμαι και μάλιστα πολύ...
Δεκ 14 2011 21:18
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αυτό είναι το χειρότερο. Δε θα ξεχάσω που μια φίλη μου είχε πάρει τρία depon για ένα πονοκέφαλο. Την κοιτούσα κάπως έτσι: :oo:
Δεκ 14 2011 12:51