Community Status Updates
Kamui → Kai
Mάλλον είμαι υπερβολικά νομοταγής για να νιώσω ένα τέτοιο συναίσθημα, αλλά σε καταλαβαίνω.
Καλή και η παρομίωση με τις γυναίκες.
Με διαφθείρεις και θα γίνω πιο αντιφεμινιστής. (οχι απο ρατσιστική πλευρά, αλλά με ενοχλεί το οτι πολλές γυναίκες αρκούνται στο να είναι γυναίκες για να έχουν ρόλο στον κόσμο και έχουν τις τάσεις που περιγράφεις)
Dec 13 2011 00:25
Kamen Tantei Zura → Kai
Αη μαρή που δεν σε κάνω και proud.
[spoiler]
Δες τι ωραία που ακούγεται.
[/spoiler]
Dec 13 2011 00:20
Kai → Kamui
Οι γάτες είναι σχεδόν τόσο μνησίκακες, εκδικητικές και μουλωχτές όσο και οι γυναίκες. Πας να τις χαϊδέψεις και όταν δεν θέλουν σε γρατζουνάνε, όταν θέλουν όμως αυτές έρχονται και τρίβονται. Κατά τα άλλα, ούτε παίζουν, ούτε τίποτα. Μάλλον πέτυχες μία από τις λιγοστές εξαιρέσεις στον κανόνα. Actually, τώρα που το σκέφτομαι, σχεδόν αντιπαθώ τις γάτες.
Ε, μα, έπρεπε να το δεις. Κοίταζε με κάτι μάτια και έτρεμε, ήταν σαν να σου έλεγε "Είμαι τόσο χαριτωμένο, ξέρω ότι θέλεις να με κλέψεις".
Dec 13 2011 00:17
Kamui → Kai
Μη νομίζεις, και εγώ δεν είχα ποτέ καμιά ιδιαίτερη επαφή με τις γάτες, αλλά η συγκεκριμένη με κέρδισε κανονικά.Συνήθως αυτές που κάθονται και αράζουν όλη την ώρα είναι πιο badass, αλλά βαριέσαι να τις βλέπεις.Αυτήν όμως δε τη βαριέσαι ποτέ.
Έχει πλάκα να την κοιτάς στα μάτια και να προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό της και γιατί τρέχει συνεχώς προς το μέρος σου και τρίβεται πάνω σου.
Μ' αρεσει αυτός ο αυθορμητισμός στο "κλέψω".
Dec 13 2011 00:08
Kai → Kamui
Μπα, δεν νομίζω ότι ήταν φοβερό spoiler οπότε μην ανησυχείς. Ίσως είναι και από τα spoiler που μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον για να δεις μια σειρά.
I'm not a cat loving person, but they are ok I guess. Εγώ από την άλλη σήμερα είδα ένα πολύ χαριτωμένο κουτάβι, ήθελα να το κλέψω.
Dec 13 2011 00:03
Kamui → Kai
Φοβήθηκα πως το vm θα ήταν απο mod για διαμαρτυρία περι spoiler, αλλά επειδή το pill scene αν δεν κάνω λάθος το δείχνει 6-7 επεισόδιο οπότε δεν έδειξα και τίποτα που δε θα περίμενε κανείς.
Εξάλλου αν δεν δώσω development φοβάμαι πως θα κρυώσει το rp και θα επαναλαμβάνομαι.
Περι της γάτας, αυτή τη στιγμή συνηδειτοποίησα πως η γάτα του φροντηστηρίου μου με έχει καταγρατσουνίσει, οπότε ελπίζω να τη βρίσκεις λογική αυτή τη γατομανία μου την τελευταία εβδομάδα στο παιχνίδι.Αυτή η γάτα πάντως πρέπει να γίνει διάσημη, δε νομίζω πως είναι πολλές αυτές που με το που σε δουν σκαρφαλώνουν πάνω σου και παίζουν μαζί σου με χαρά.
Η χαρά που παίρνω παίζοντας με μια γάτα με κάνει να ξεχνάω τοις νυχιές, τις τρύπες στο τζιν και τα μασιμένα κορδόνια των παπουτσιών μου, όλα είναι στο παιχνίδι.^^
Dec 12 2011 23:24
Lord Leon → Kai
ρε συ, τώρα το πρόσεξα στο "πέφτει η νυχτα":
[QUOTE]
[COLOR=Green]Jack Simon ([COLOR=Red]Dark[/COLOR]er_than_[COLOR=Red]Black[/COLOR])[/COLOR][/QUOTE]
XD
δεν τα κανες κοπυπαστα, καθόσουν και τα γραφες όλα ένα ένα;
Dec 12 2011 23:17
Kai → Kamui
:hahaha: Ναι κι ένα από τα ωραία του παιχνιδιού. Πέρα από το παιχνίδι, το rp και τις εξελίξεις, φαντάζομαι τον Κόμη να τα βάζει με μια γάτα και δεν μπορώ, γελάω. XD
Dec 12 2011 23:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πρόσθεσε και το "Kanojo wo Mamoru 51 no Houhou" να καμαρώνει κι άλλο ο sensei. Εκείνος μου γνώρισε τον κύριο Furuya. Άπαιχτος τύπος.
Dec 12 2011 15:13
Fallen_Mpougatsa → Kai
A, δε ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, απλώς κάτι να περάσει την ώρα του. Πάω να τσεκάρω κι εγώ κανένα. ^^
Dec 12 2011 15:12
Kai → Kenny
Though Yamikagishi was not your work,
[spoiler]
είμαι κακός άνθρωπος, I know
[/spoiler] I bow to my sensei for the rest of them, πάω να προσθέσω κι άλλο ένα κομμάτι του έργου σου γιατί το ξέχασα να καμαρώνεις κι άλλο.
Dec 12 2011 15:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για διάφορα γούστα, αν και δεν ξέρω τι ζητάει
Kibengakuha Yotsuya Senpai no Kaidan
Pretty Face
Seizon -LifE-
Confession
Yamikagishi
Genkaku Picasso
Doubt
G Senjou Heaven's Door
Goth
Αν ήξερα τι ζητάει πάνω/κάτω ίσως να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο.
Dec 12 2011 15:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed