Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kai
"Για να βρούμε γυναίκες σ'αυτό το manga τις κυνηγάνε με την απόχη" xD
Δεκ 15 2011 23:23
Kenny → Kai
Μα ο παλιός editor-in-chief πριν φύγει έδωσε σαφείς οδηγίες στο νέο: "Μην αφήσεις τον Kano να ολοκληρώσει σειρά όπως θέλει αυτός. Έχασε σ' ένα στοίχημα μαζί μου κι αυτή είναι η τιμωρία του.".
Δεκ 15 2011 13:24
Kai → Kenny
Βασικά πριν κάτι μέρες αναρωτιόμασταν πότε είναι η γιορτή σου και το έμαθε από μια καθηγήτριά της, οπότε στην ουσία ούτε εγώ το θυμόμουν. XD
Οι μόνες γιορτές που θυμάμαι btw είναι του Αγίου Νικολάου, του Αγ. Γρηγορίου, του Προφήτη Ηλία και του Σωτήρος και του Αγίου Δημητρίου. Πέντε γιορτές, καλά είμαι. Άντε του χρόνου θα το θυμάμαι όμως. It's a challenge.
Καλά, αν σκεφτούμε πως ο editor-in-chief άλλαξε όχι πάρα πολύ καιρό πριν, τότε πρέπει να τον έχουν πολλοί άχτι τον Kano.
Δεκ 15 2011 13:17
Kenny → Kai
Thanks! Είσαι από τους λίγους που το θυμούνται. ^^
Τώρα για τα υπόλοιπα, τι να πω... ίσως πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι ο editor-in-chief έχει άχτι τον Kano, και δεν θα τον αφήσει να σταυρώσει ολοκληρωμένη ιστορία ποτέ. Μ' έχει κουράσει πια αυτό το περιοδικό.
Δεκ 15 2011 13:09
Kai → Elizabeth
Χαχα, είναι και αυτό, αν και δεν ξέρω αν θα συμμετέχω κάθε φορά.
Ναι, είναι από τα βασικά themes μέσα στο manga αλλά δεν μένει μόνο εκεί κι αυτό είναι το καλό. Thread υπάρχει όμως απ' όσο θυμάμαι (>.<)
Δεκ 15 2011 13:02
Elizabeth → Kai
Ότι θα ξανασυναντηθούμε σε thread είναι σίγουρο, το Kuro Bara Alice έχει ακόμα δρόμο (κι εγώ πάντα γυρίζω στο τόπο του εγκλήματος lol). Διάβασα το plot του Afterschool Nightmare και είναι αρκετα ενδιαφέρον αλλά έχει να κάνει πιο πολύ με την αναζήτηση των σεξουαλικών προτιμήσεων που δεν με αφορά και τόσο, όποτε βρω χρόνο όμως θα το ξεκινήσω και αν υπάρχει thread θα είμαι εκεί οπωσδήποτε. Όποτε see you around!
Δεκ 15 2011 12:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha, ase nai! Otan me rwtise gelasa kai me fwnazei mia "De se eipa na mi milas/gelas? Pws 8a ginei kalutera o laimos?" :canthelp:
Kala sigoura ki egw i8ela na to kanw moni mou -eidika epeidi kserw poso periergi eimai sto tsia-, aplws kses, imoum oli tin wra ksapla logw tou oti zalizomoun kai den elege na sikw8w gi auto...
Δεκ 15 2011 12:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD M' άρεσε η ερώτηση "Από τα ροζ;"
Ε, ο καθένας είναι με τις προτιμήσεις του. Όπως όταν κάνω εγώ στον μπαμπά που του βάζω μια κουταλιά (κοφτή συνήθως) και μου λέει "Δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη/μέλι;" , εγώ από την άλλη το πίνω σκέτο κι αν τύχει και το κάνει εκείνος το παρακάνει γλυκό. Μάλλον είναι δύσκολο να συνεννοηθείς σ' αυτά τα πράγμα. Επίσης λένε πως αν θέλεις να κάνεις κάτι σωστά, κάν' το μόνος σου. :ρ
Δεκ 15 2011 12:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kai twra 8a kanw auto pou koroideue o Kenny...
Loipon. pou les ekana to tsai, epitelous! Kses einai ekeino me ta frouta tou dasous. Ex8es, mou to xe kanei o mpampas. Pw pw, eprepe na soun edw na ton evlepes. "Meta ti kanw?" "Vazeis to nero na vrasei." "Meta?" "To fakelaki." "Ap'ta roz?" xD Vevaia evale polu meli alla den peirazei, itan gluko! Me kanei mia "Poso meli?" "Mia koutalia" to dokimazw... "Mpampa poso meli evales?" "E mia koutalia...alla gemati gemati. Pw pw, san ti mana mou kanw!" xD xD xD to apokorufwma!
Δεκ 15 2011 12:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Pfffffff, ase! Abusive sxesi ap'tin arxi, de ntrepetai! xD
Nai ontws...twra stelnw kati anatomy turtorial gia xeria stin aderfi sou kai meta sikwnomai!
Δεκ 15 2011 12:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αυτές είναι σχέσεις.
XD Ε, είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση.
Δεκ 15 2011 12:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
My laptop love-hates me a lot, apparently.
Aw, euxaristw, euxaristw! Na se pw, panw pou skeftomoun na kanw ligo giati exei ksera8ei kai twra...alla zwgrafizw kai variemai... -_-" Nai kserw, eimai elleeini!
Δεκ 15 2011 12:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άντε ωραία, χαίρομαι. Τσάι τώρα να μαλακώνει.
Ένα-ένα βλέπω στα βγάζει το laptop σου. Πολύ tsun-tsun στο παίζει τελευταία.
Δεκ 15 2011 11:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται