Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

Yup. Σ' εμένα το είχε προτείνει ο Kenny, για να δίνουμε και τα εύσημα. Πολύ καλό.
Jan 14 2012 02:59
Photo

OdyMonaxos → Kai

Είναι πληθυντικός ευγενείας κυρία μου :P Νομίζω πως γίνεστε :P λίγο υπερβολική. Μπορεί να μην κυλάει πάντα ομαλά, αλλά υπό STP το έχει το ενδιαφέρον του. Αγωνία, πισώπλατες, ανατροπές, αποκαλύψεις. Απλά πέσαμε σε πολύ κακούς ρολίστες.
Jan 14 2012 02:59
Photo

Botsun → Kai

[URL="http://myanimelist.net/manga.php?id=28184"]Αυτό[/URL] μου είπες να αρχίσω ;
Jan 14 2012 02:53
Photo

Kai → OdyMonaxos

Μ' αρέσει που μιλάς στον πληθυντικό ενώ μίλησα μόνο για εμένα. Δεν το είπα πάντως γι' αυτό, το είπα από άλλη άποψη. Υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι που γίνεται για το rp για να διασκεδάσεις αλλά μόνο διασκεδαστικό δεν είναι.
Jan 14 2012 02:50
Photo

OdyMonaxos → Kai

Έλα μωρέ, καλή καρδιά κάντε, μπείτε και στο επόμενο, αποκαλύψτε τους φονιάδες, σφάξτε τους αθώους, κάψτε χωριά και βιάστε παρθένες, απολαύστε το. Δεν χρειάζεται να μην κάνετε το κέφι σας επειδή κάποιος σας κατηγόρησε για άλλο παιχνίδι. Δεν μπορείτε να εξαρτάστε από τα κέφια των άλλων.
Jan 14 2012 02:48
Photo

Kai → OdyMonaxos

Δεν διαφωνώ, λογικό είναι να κουράσει αυτούς που δεν αφορά άμεσα. Δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο έτσι κι αλλιώς. Δεν είδα και κανέναν άλλον να μας πιάνει από τον λαιμό άλλωστε. Βασικά θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπάρω μέρος έτσι κι αλλιώς. Αυτό δεν παίζει να γινόταν ούτως ή άλλως, δεν είναι λογικό να μη μιλάς με φίλους ή άτομα που πας για ένα παιχνίδι και μόνο. Καταλαβαίνω με ποια έννοια το λες πάντως.
Jan 14 2012 02:37
Photo

OdyMonaxos → Kai

Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση που βρίσκεστε, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει το ξεμάλλιασμα βρε συ. Πες πως σταματάτε να απαντάτε στις όποιες κατηγορίες. Ούτε οι υπόλοιποι στο φόρουμ θα σας πιάσουμε απ' το λαιμό Ούτε θα σας εμποδίσει κανένας να συμμετέχετε στα επόμενα παιχνίδια Ούτε θα τα σπάσετε με κανά φιλαράκι σας Δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Γι' αυτό και σας παρακαλώ, δεν χρειάζεται να χολοσκάτε για κάτι που δεν κάνατε, πόσο μάλλον όσο δεν θα έχει καμία συνέπεια. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ, φαντάζομαι.
Jan 14 2012 02:00
Photo

Kai → OdyMonaxos

[QUOTE]Zura, Kai, μην ασχολείστε. Αν είναι αληθείς οι κατηγορίες, βάλτε την ουρά στα σκέλια, [B]αν είναι άστοχες, δεν σας ενδιαφέρουν, μην ασχολείστε.[/B][/QUOTE] Εδώ δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν κάποιος σε κατηγορεί τόσο έντονα για κάτι, αν δεν ασχοληθείς είναι σαν να βάζεις την ουρά στα σκέλια και να τις αποδέχεσαι. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είπε και λίγα, κατηγόρησε άνετα 3 άτομα για δυο διαφορετικά παιχνίδια.
Jan 14 2012 01:52
Photo

Kai → Botsun

Έτσι, μόνο cool άτομα τα καταλαβαίνουν αυτά.
Jan 14 2012 01:27
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE=Kai;554989]Έχεις δίκιο, ακόμα πιο εύκολο. Τώρα τελευταία έχει αναπτύξει και τηλεπάθεια. Μπορεί να τα συνδυάσει, θα έχει τέλεια αποτελέσματα.[/QUOTE] Side effects of the Cosmos... xD
Jan 14 2012 01:25
Photo

Botsun → Kai

Μόλις τελειώσω την [URL="http://myanimelist.net/manga/1047/Saint_Seiya:_The_Lost_Canvas_-_Meiou_Shinwa"]επικούρα [/URL]που διαβάζω,θα το αρχίσω!
Jan 14 2012 00:37
Photo

Kai → Botsun

[QUOTE=junpei;554947] 1)Τον εαυτό μου [B]2)Kai[/B] 3)Zura 4)Babba 5)Τον εαυτό μου 6)Μονο [/QUOTE] Αυτό είναι σίγουρα σωστό, Botsun. Απλά ο vigilante ήταν πολύ καλός και δεν μπόρεσες να με σώσεις από τη σφαίρα. Καημένε Aiyori Aoshi. N' αρχίσεις κι εσύ "Life is Money" btw
Jan 14 2012 00:35
Photo

Kamui → Kai

Να το 'γραφα και χωρίς τυπογραφικά... Κάθε φορά τα διορθώνω αφού τα διαβάσουν οι άλλοι και χάνω το δίκιο μου.:hihi2:
Jan 13 2012 22:09
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE]Δε φταίμε εμείς που τα διαβάζουμε, αλλά εσε΄ςι που τα γράφετε, υπάρχει λόγο που το λένε οι κανόνες.[/QUOTE] Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις εδώ.
Jan 13 2012 21:49
Photo

Kai → Botsun

Ναι, είδα πως έσωσες κόσμο Botsun, don't worry. Απλά ανάμεσα σε τέτοιο αριθμό παικτών, και δύσκολος ήταν ο ρόλος και ανούσιος. Και που πέτυχες κάποιους και τους έσωσες, πολύ ήταν για όλους τους αθώους.
Jan 13 2012 20:30