Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → GhostPrince

Συζήτηση για anime! Me likes. Αυτόν τον καιρό βλέπω αρκετά ongoings, από την χειμωνιάτικη season το μόνο που μου αρέσει υπερβολικά επειδή είναι ακριβώς πάνω στα γούστα μου είναι το Daily Lives of High School Boys. Άκυρη κωμωδία. Η αλήθεια είναι πως με τα horror δεν έχω ιδιαίτερα σχέση, ελπίζω να μην ψάχνεις κανένα βαρύ γιατί τέτοια δεν έχω να σου προτείνω (ίσως αν μου πεις σε περίπου τι στυλ ψάχνεις να μπορέσω να βοηθήσω). Αν δεν τα έχεις δει ήδη δοκίμασε το Ayakashi - Japanese Classic Horror και το Tokyo Majin (αυτό είναι από τα αγαπημένα μου γενικότερα).
Jan 24 2012 09:15
Photo

GhostPrince → Kai

Ισχυειιιι xDD ahaha... τι αλο? μμ...(ακιρο λιγο :P) τι βλεπεις απο ανιμε αυτο το καιρο? (ψαχνω για κανα καλο Horror βασικα) >.< :dazed:
Jan 24 2012 01:09
Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Δεν πειράζει, μεγάλες ανακαλύψεις έχουν γίνει από τυχαία λάθη. Create the next movement, and "torlolol" your way.
Jan 24 2012 00:48
Photo

GhostPrince → Kai

:oo: σό καα, ομοσιρόι!... Ι"ll be more careful from now on xD:hahaha: τι λέω..χαχαχα XD
Jan 24 2012 00:41
Photo

Kaiice_hime

:D Συγχαρητήρια κι από εμένα για τη θέση που ανέλαβες και με το κουράγιο με τα νέα καθήκοντα.
Jan 24 2012 00:38
Photo

Kai → GhostPrince

Ευχαριστώ πολύ. :hahaha: Το τορλολό έχει πιο πολλή φάση ακουστικά από το τρολολο, να το υιοθετήσεις[I]!![/I]
Jan 24 2012 00:35
Photo

GhostPrince → Kai

συχαριτηρια για το promotion :3 moe moeh...xD torlolo...σου πα το χρωματακι XD
Jan 24 2012 00:24
Photo

Kai → Napster

:hero: Χρόνια πολλά! Πολύχρονος, ό,τι επιθυμείς + όλες τις υπόλοιπες ευχές που θα σου δώσουν σήμερα. Και πάνω απ' όλα υγεία.
Jan 24 2012 00:24
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

:hahaha: Did you order me a pizza? 'Cuz I really want one! Ευχαριστώ πολύ! :D
Jan 24 2012 00:20
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=rpfPmvG6CHI"]-Did you get your promotion? -Naaah.. -You didn't get it, did you? -Tat son ofa bitch tod me daout gedit vithin free months![/URL] Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα!
Jan 24 2012 00:09
Photo

Kai → OdyMonaxos

Ευχαριστώ.
Jan 23 2012 23:52
Photo

OdyMonaxos → Kai

Συγχαρητήρια και καλούς εμπρησμούς και με τη βούλα!!!
Jan 23 2012 23:50
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Τι πας και θυμάσαι τώρα; Δεν μου έρχεται στο μυαλό αυτό που λες αλλά και μόνο η εικόνα που σκέφτηκα φτάνει XD
Jan 23 2012 23:07
Photo

Botsun → Kai

Ok. Nai,αλλά σκέψου τον Fabulous Gold Ranger με την Πυραμίδα για robot.Μπορεί να'ταν τελείως μα τελείως κιτς,αλλά έβαζε κάτω τον κόκκινο. XD
Jan 23 2012 23:06
Photo

Kai → Botsun

Ότι λέει και η μπάρα. Reviews και τίποτα παραπάνω. Meh, power rangers και μάλιστα μωβ. Do not want.
Jan 23 2012 23:03