Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GhostPrince → Kai
Ναι ισχυειι, κιεγω να πω την αλη8εια στην αρχη μ'αρεσε πολυ περισσοτερο, το ιδιο 8α πω και για το τελος βεβαια(μονο καπου στη μεση το ενιωσα σα να αρχιζε να πευτει) xD
also, fail anime of the year...high school DxD <3 (να μη πιανουμε μονο τα καλα) αχαχα:orly:
Ιαν 25 2012 18:06
Kai → GhostPrince
Καλό ήταν το Mawaru, αν και το πρώτο μισό το απόλαυσα πολύ περισσότερο. Ίσως έφταιγε βέβαια που τα 13 πρώτα τα είδα μαζεμένα γιατί το άρχισα μετά από αρκετό παίνεμα από τον Kamui και τον Hanzo. Δεν το μετάνιωσα τελικά που το είδα, μου άρεσε αρκετά, αν και το τέλος μού άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.
XD Να που καμιά φορά η μνήμη μου δουλεύει!
Ιαν 25 2012 18:02
GhostPrince → Kai
αχαχα, γουστα :P
u should...xD :kill4u: εγω αυτα με τις σεασον, μονο Bleach-naruto μου χουν μαζευτει, αν και δε νομιζω οτι εχασα και πολλα που χω να τα αγκιξω τα ανιμε απτο καλοκαιρι :oo: (bleach και μανγκα)
ηταν οντος υπεροχο, απτα καλυτερα ανιμε που χω δει το τελευταιο καιρο, εγω δυστιχως το βλεπω αποταν πρωτοβγηκε, αν και τα ξαναδα αμζεμενα μετα XD (το ιδιο εγινε και με mwaru penguin...αλη ωραια σειρα) :P
dont worry, καλα 8υμασε...ναι το χα απο πιο πριν, το χα βρει οταν ειχα διαβασει το αντιστοιχο Visual Novel xD
Ιαν 25 2012 17:58
Kai → GhostPrince
:hahaha: Καλά από moe άλλο τίποτα. Του έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά και δεν μ' ενθουσίασε. Αν παρόλα αυτά συνηθίζεται εύκολα, πάλι καλά να λέτε.
:emptyonexg1: Μη μου το θυμίζεις το Natsume. Είδα τις δυο πρώτες seasons το καλοκαίρι και ακόμα να πάρω απόφαση να το συνεχίσω. Στο τέλος θα έχω 2 ολόκληρες seasons πάλι μπροστά μου.
Υπέροχο ήταν το Steins;gate και ευτυχώς το είδα σχεδόν όλο μαζεμένο, μιας και μου είχαν τύχει διάφορα εκείνο το καιρό και το είχα αφήσει στο 3. Ο Okabe θεός και από τους λίγους πρωταγωνιστές που έχω λατρέψει ποτέ.
:hero: Καλά σε θυμόμουν τότε, . Σ' είχα πετύχει αρκετές φορές και μάλιστα αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο avatar το είχες πριν καν βγει το Steins;gate (αν δεν ήσουν εσύ ήταν κάποιος άλλος γιατί αναρωτιόμουν από πού είναι). Βέβαια μπορεί να με απατά και η μνήμη μου γιατί δεν είναι και η καλύτερη.
Ιαν 25 2012 17:46
Kai → Night Wizard Seal
(^-^) Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς και καλή επιτυχία φέτος με τις εξετάσεις.
Ιαν 25 2012 17:38
GhostPrince → Kai
yee, σιγουρα, ετσι ειμαι κιεγω μη νομιζεις...λιγο απολα βλεπω xDD
To another κιεγω ειχε διαβασει το μανγκα...αλλα πριν κανα ετος(εχω μινει αρκετα πισω σιγουρα) αχαχα, αλλα ναι το ανιμε δε λεω μ'αρεσει ωραια αισ8ιτικη, αν και το χουν παρακανει με Moeish designs και horror-superclasic style xD (και ειδικα στο πρωτο επ. φαινοτ;αν πολυ αυτο, τωρα εχει αρχισει και φτιαχνει καπως) :P που καταντα λιγo καπως, παρολαυτα εγω απτα ωραια της σεασον το 8εωρω ^^ ξεκινησα σημερα και το "Νatsume Yuujinchou shi" , μου τραβηξε το ενδιαφερον, ωραιο φαινεται :D
χαχα, δεν νομιζω...αλλα οκ τα γουστα σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο :P 8α σου πω γνομη οταν το δω με το καλο :D
και ναι στο MAL εχω avatar με houuin kyoooma XDD (same name ofc) ..αλη μια αγαπη το steins'gate που 8α μου μινει για καιρο με τις τοσο πετυχημενες ακιροτητες του:hahaha:
Ιαν 25 2012 17:38
Night Wizard Seal → Kai
Χρόνια Πολλά και Καλά Kai-chan! :) Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε! Ό,τι επιθυμείς.
Ιαν 25 2012 17:37
OdyMonaxos → Kai
Κρίμας.
Και έλεγα, τι ξέχασα, τι ξέχασα... The happy birthday song!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IiK5st6CDYQ[/YOUTUBE]
Ιαν 25 2012 08:51
Kai → OdyMonaxos
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.
ΧD Δε θέλω να διαβάσω Berserk.
Ιαν 25 2012 08:35
Kai → Kenny
Ευχαριστώ πολύ. Κι εσύ ό,τι επιθυμείς και καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
Ιαν 25 2012 08:33
Kai → GhostPrince
Λογικό είναι ο καθένας να έχει τις προτιμήσεις του, το καλό είναι να μην σνομπάρεις και τα υπόλοιπα είδη και να έχεις απ' όλα μια ιδέα.
Το another δεν τόλμησα να το αγγίξω καθώς έχω διαβάσει κάποια κεφάλαια από το manga (έχω μείνει λίγο πίσω) και γι' αυτό με απώθησε το character design στο anime. Απ' ό,τι διάβασα στο thread, έχουν γίνει και μερικές λάθος επιλογές στο πρώτο επεισόδιο.
:hahaha: Είναι καλό για τα δικά μου τα γούστα. Ελπίζω να σ' αρέσει για να μη λες "τι πήγε και μου πρότεινε" μετά.
Αλήθεια, μήπως έχεις λογαριασμό στο MAL με avatar τον Okabe;
Ιαν 25 2012 08:32
Kai → Napster
Δεν πειράζει, θα τα κουτσοκαταφέρουμε μωρέ.
XD Λες να ήταν εορταστικό; Μπορεί.
Σ' ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου κι εσύ ό,τι επιθυμείς.
Thanks you.
Ιαν 25 2012 08:24

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται