Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kai

Χρόνια πολλά. Με υγεία, χαρά, ευτυχία, γεμάτη δύναμη και κέφι. Και με μια καλή δουλειά με αντίστοιχα καλό μαρούλι. ΥΓ. :hypno: Διάβασε Berserk. :slash:
Jan 25 2012 07:49
Photo

zennith666 → Kai

Xronia polla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 25 2012 04:40
Photo

KennyKai

Happy 22! Να σε χαιρόμαστε βρε. :gotit: Ό,τι ποθείς, στην ποδιά σου να το βρεις. PS.: :hypno: Δες Bebop. :hypno:
Jan 25 2012 03:14
Photo

GhostPrince → Kai

αχαχα, ναιι, αυτο το βλεπω κιεγω...πολυ φαση :P και γνεικα κιεγω βλεπω αρκετα απτα on-goin, αυτης της σεασον ¨) μ΄ρεσουν κιοι κομοδιες αρκετα, αλλα το κολημα μου ειναι μετα supernatural, sci-fi, horror αυτων των στυλ :) και με μαφια μ'αρεσουν αρκετα ;p Απαυτη τη σεασον εχω ψιλοκολησει με το "another", αν και δε εχει κα8ολου suspense γαμωτο, παρα ειναι προβλεψιμο xD αν και φαση εχει :P Το Ayakashi, το εχω δει, αρκετα καλο ειναι, αν και ναι ψαχνω για κατι πιο crazy αυτη τη στιγμη xD Το αλο που ανεφερες δεν το εχω ακουσει, μμμ...8α το τσεκαρω(αν λες οτι ειναι τοσο καλο...χαχα) :hahaha: Arigatou και για το inv. :D
Jan 25 2012 01:29
Photo

Napster → Kai

Θα βοηθούσα και 'γω στο seeding αλλά δυστηχώς (ακόμα) δεν βλέπω κανά anime απο σας. --------------------------- Ευχαριστώ~ευχαριστώ. Τι έγινε? Είχα γενέθλια και έπεσε ο server...Nice! --------------------------- Σειρά μου? Σειρά μου. Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις, ότι επιθυμείς και όπως είπες εσύ, πάνω απ' όλα υγεία. Επίσης congrats που μπήκατε στο review team και σε σένα και στην αδελφή σου.
Jan 25 2012 01:05
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Doushita; Χαίρεσαι καημένο; Pupina.
Jan 24 2012 18:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Te-dioUPefA[/youtube] Pupina.
Jan 24 2012 18:13
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[B]PUPINA![/B]
Jan 24 2012 18:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Pupina!
Jan 24 2012 18:02
Photo

KennyKai

[QUOTE]Μια επίκληση σε προηγούμενες επιτυχίες προτάσεών σου θα ήταν επαρκής και πιο βάσιμη. [/QUOTE]My dear child, μα εκεί ακριβώς στοχεύω... :hahaha:
Jan 24 2012 16:21
Photo

Night Wizard SealKai

Στις επάλξεις! :hahaha:
Jan 24 2012 15:47
Photo

KaiKenny

:oo: Και πώς κατάφερες να φορέσεις τις κρέμες ενυδάτωσης χωρίς να ξυριστείς; :thatsit: Objection. Και το Naruto το εγκωμιάζουν παντού, αλλά δεν τους παίρνει σχεδόν κανένας στα σοβαρά. Μια επίκληση σε προηγούμενες επιτυχίες προτάσεών σου θα ήταν επαρκής και πιο βάσιμη. Congrats και σ' εσένα αν και δεν μπορώ να σε συνηθίσω με το κόκκινο, ενώ στην iristella πήγε πολύ το μπλε.
Jan 24 2012 15:42
Photo

KaiNight Wizard Seal

Συγχαρητήρια και σ' εσένα! :smokingg: Τώρα θα μπορούμε να δολοπλοκούμε άνετα και με τη βούλα και να επιτύχουμε ομαδικό brainwashing στα άμοιρα μέλη του φόρουμ.
Jan 24 2012 15:38
Photo

Night Wizard SealKai

Συγχαρητήρια Κάι! Άντε και καλή δουλειά να έχουμε!
Jan 24 2012 15:05
Photo

KennyKai

Σήμερα πάντως που ξύπνησα και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, σκέφτηκα ότι χρειάζομαι ξύρισμα... και τελικά ούτε αυτό δεν έκανα. Ατύχησες τελείως. :hihi2: Anyway, όπως έγραψα και στη Zura, δείτε το βρε παιδιά! Δεν το εγκωμιάζουν παντού for nothing. :if: Congrats για την προαγωγή btw. ;)
Jan 24 2012 14:26