Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Τώρα που το λες, ναι. Έπρεπε να είναι το εισαγωγικό της.
Feb 02 2012 00:36
Photo

GhostPrince → Kai

[QUOTE=Kai;560206] > Ηλικία > Αγαπημένο χρώμα > Ζώδιο > Καταγωγή > Ομάδα Αίματος > Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία > Ποια δε σου αρέσει καθόλου > Ποια είναι το αγαπημένο σου ζώο[/QUOTE] oh my...μολις μου 8υμισες τα τρελα των school/slice of life anime/manga... Girl A: nice to meet you...my name is **** blood type ταδε κιοτι αλη ακιροτητα :hahaha:
Feb 02 2012 00:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα ντε, γιστί πρέπει να βρέχει πρώτα πάντα? Επίτηδες για να μην το στρώνει... Στέλνω!
Feb 01 2012 21:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά στείλε μου πρώτα εσύ μήνυμα με το πρόγραμμά μου γιατί εκτός του ότι δεν θυμάμαι μέρες, ώρες κλπ, όταν νομίζω πως τα θυμάμαι, δεν τα θυμάμαι σωστά. Εδώ έστρωσε κάτι δείγματα. Γιατί πρέπει να βρέχει πρώτα πριν χιονίσει;
Feb 01 2012 21:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΝΑΙ! Το είδα όταν φεύγαμε...και ήταν σχεδόν ολόασπρος ο ουρανός του αμαξιού :if: Λες να το στρώσει το βραδυ? Επίσης, στείλε μου μήνυμα αν μπορείτε και πότε αυτή τη βδομάδα να συνεννοηθούμε.
Feb 01 2012 21:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:if: Χιόνι
Feb 01 2012 21:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Για κάποιο λόγο δε μπορέι να απαντήσει στο μήνυμα οποτε τώρα τα γράφω εγώ: Nαι στο χαλαρό, επειδή είναι τέτοιος άνθρωπος όπως και είναι άνθρωπος που σε τρομάζει μόνο και μόνο για να σε τρομάξει επειδή του αρέσεο...αλλά την τρομάρα που πήρα όταν με πήρε το γραπτό δεν παίζει. ΝΑ με πήγε. Ευτυχώς που τα θυμόμουν πάνω κάτω.
Jan 31 2012 20:45
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

:if: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3_M99vnq8ys&list=UUOPG0HtOEfd11MIytaaIl6w&index=10&feature=plpp_video[/youtube]
Jan 31 2012 19:06
Photo

Kai → Tami-san

Ωπ! Γεια και καλωσόρισες!
Jan 31 2012 13:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Επιτέλους το DA ξύπνησε! Το έβαλα βέβαια line arted. Aν και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που κάνω το line art νμε βγαίνει χειρότερη από σκέτο μολύβι...
Jan 30 2012 22:15
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Α, την άλλη τη λέγανε Maethornes. Έτσι μικρό και μαζεμένο. Επίσης, ναι γι αυτό είναι ξέγνοιαστοι. Ο βασιλιάς -ζωντανός-, κανονίζει αυτός τα σημαντικά. Ο Gil απλώς φλερτάρει, άντε διοικεί και κανα σώμα στρατού.
Jan 30 2012 21:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ω, ναι, οκ, fail. Τώρα που το λες η άλλη η κοπέλα είχε πιο παράξενο όνομα. XD Μάλλον γι' αυτό είναι τόσο ξέγνοιαστοι στη σκηνή τελικά.
Jan 30 2012 21:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, όχι όχι, εδώ είναι ο Gilbert μικρός 16-18 περίπου, και χορεύει με την κοπέλα που ποτέ δεν κατάφερε να ρίξει. xD Δεν έχει ακόμα τρεις προσωπικότητες αλλά μία. :kakaka:
Jan 30 2012 21:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωραία. Φαντάζομαι οι υπόλοιποι είναι ακόμα στον κόσμο τους ενώ οι άλλοι δολοπλοκούν και χορεύουν ξέγνοιαστοι. XD Πολύ χαλαρούς του κόβω στη ζωγραφιά.
Jan 30 2012 21:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι αυτό έκανα γιατί είδα κι απόειδα. Τι το torrent έκλεισα, τίποτα αυτό! Να το. Ο Gil και η Cora: [URL=http://s116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/?action=view¤t=TempImage83.jpg][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/th_TempImage83.jpg[/IMG][/URL]
Jan 30 2012 21:05