Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
1. Tsun~το laptop φταίει.
2. Θα το έχω υπόψιν μου master.
3. Ω θεέ μου! Τι χυδαίο κι απαίσιο-->Maria is OOC.
Feb 02 2012 20:33
Mike The Great → Kai
To Τζινι το ειχε πολυ με το ποτο.Συμφωνω με αυτο που λες οτι και αν δεν τον πας σαν χαρακτηρα σου μενει σιγουρα.
Κατα αλλα σε καθε επισοδιο ομως γελαω και σε καποια σημεια κλαιω απο τα γελια.Ειναι πολυ αστεια σειρα.Σ'ευχαριστω και παλι
Feb 02 2012 20:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
1. Μην τα βάζεις με το καημένο το laptop, αυτό δεν έχει καμία σχέση
2. Μην ακούς τον Kenny, εμένα θ' ακούς που ως γνωστόν είμαι και παντογνώστρια
3. Όχι, δεν τον δέρνουν γι' αυτό, είναι κάποιου είδους φετίχ. Πάνω στη συζήτηση ρίχνουν κι ένα χαστούκι
Feb 02 2012 20:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μάλλον...επειδή ποτέ δε θα δεχθώ την version του Κenny! xD
Ωωω, ντροπή του. Γι αυτό όλοι τον δέρνουν μετά?
Feb 02 2012 20:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τώρα, τι να σου πω, δεν ξέρω. Ίσως για να σου σπάσει τα νεύρα.
Για το comment στην εικόνα. Όχι. Αυτή ήταν η πρώτη σφαλιάρα της σειράς. Τότε δεν είχε φάει ακόμα καμία.
Feb 02 2012 20:02
Kai → Mike The Great
Χαχα, ναι οκ, με το ποτό δεν το έχει και τόσο είναι η αλήθεια, ίσως υπερέβαλα λίγο, αλλά πάνε και κάτι χρόνια που το είδα. Πιθανόν να μου είχαν μείνει 1-2 σκηνές με αυτό. Ο Gokudo φτιάχνει τη σειρά πραγματικά. Τέτοιος που είναι δύσκολο να μην σου μείνει σαν χαρακτήρας έστω κι αν δεν τον συμπαθήσεις.
Ναι, οι μάχες που έχει είναι λίγες γιατί τα περισσότερα τα παίρνει στην πλάκα. Έχει όμως 1-2 αργότερα. Δεν είναι τίποτα σοβαρές βέβαια αλλά υπάρχουν.
Feb 02 2012 20:00
Mike The Great → Kai
Εχω φτασει εσιως στο 9ο επισοδιο(Gokudou).Μου αρεσει πολυ.Ολα τα παιρνουν στη πλακα.Την αφηγηση,τις μαχες τα παντα.Και πως παντα τα καταφερνει ο Gokudou να μπλεκεται με ατομα"loosers"?Ειναι απιστευτος
Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει τοσες μαχες,περιμενα περισσοτερες.\
Και κατι ακομα νομιζω στην αρχη οτι ελεγες οτι στο Gokudou αρεσαν τα λεφτα,οι γυναικες και το ποτο.Ως τωρα δεν τον εχω δει να πινει και πολυ.Στα επομενα δεν ξερω.Εγω θα ελεγα περισσοτερο λεφτα και γυναικες.Αλλα πραγματικα ειναι ηρωας-αντιηρωας.
Feb 02 2012 19:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ep 1: υψηλή προτεραιότητα. 259 kB/s
Ep 2: χαμηλή προτεραιότητα. 423νkB/s.
Γιατί?
Feb 02 2012 19:36
Kai → Kamen Tantei Zura
:( Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έβαζες τον King στη φάση Batman. Απογοητεύτηκα.
Feb 02 2012 19:14
Kai → Napster
Dear Napster,
Μάθαμε τα νέα και φανταζόμαστε ότι πλέον ανάβεις λαμπάδες και για να κοπούν/τελειώσουν σειρές, δεν εξηγείται διαφορετικό ότι το Bleach οδεύει προς το τέλος του. Σε παρακαλούμε να βάλεις το χεράκι σου να γίνει το ίδιο και με το Naruto.
Sincerely,
your fans.
Feb 02 2012 01:14
GhostPrince → Kai
8α διξει XD
clannad απτα αγαπημενα μου ειναι του ειδους..να πω την αλη8εια :D
lovely complex ειναι πιο πολυ comedy ολη η σειρα...πιστευω γινεται καπως καλυτερο στη πορεια αλλα ιδιο στυλ :D εμενα μ'αρεσε αρκετα παντος.
hourou musuko επισης μ'αρεσε αρκετα αν κ λιγο αργο ανιμε XD
αυτα ειναι...να χεις αδερφη και να νε καμενη κιαυτη με τα ανιμε...αχαχα :P
Kimi to boku εγω περιμενω τη 2ρη σεασον, μ'αρεσε αρκετα η πρωτη, για μανγκα δε με κοβω να αρχισω...και ασε κιεγω μια απτα ιδια ειμαι, δε εχω ιδεα ποσα on-going βλεπω αυτο το καιρο :deadga6: βαλε και 2-3 completed :P (αν και με βλεπω να τα κοβω λιγο γτ ξεκινησε κιη εξεταστικη αυτη τη week :frozen:)
To natsu, ωραιο ειναι, μ'αρεσε παρα πολυ η αρχη, τωρα δε ξερω...να πω την αλη8εια εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον λιγο >.< 8α δουμε στη πορεια πως 8α παει :P
νταξει δεν εχει να κανει με το στορυ το spoil :P μια ακιροτητα που πιασε το ματι μου στο καινουριο) χαχα :nosey:
Feb 02 2012 01:11
Kai → GhostPrince
Ε, εντάξει, αν σου φαίνεται ωραίο μέχρι το δυο, λογικά θα το δεις άνετα μέχρι το τέλος.
Clannad < Ναι, μου λείπει μη σου πω (στο κωμικά κομμάτια)
Lovely Complex < Το είχα παρατήσει γιατί με είναι κουράσει πολύ οι γρκιμάτσες. Διορθώνεται καθόλου στη συνέχεια;
code E < Νο, θα το τσεκάρω
Hanasaku < Ναι, οκ, XD το σκέφτομαι για τη δεύτερη season
Hourou Musuko < Δεν έχω πάρει την απόφαση να το δω ακόμα, πρέπει κάποια στιγμή γιατί μ' έχει πρήξει και η αδερφή μου
Kimi to Boku < Αγαπημένο αλλά το manga δεν το φτάνει
Όχι ρε συ, έλεγα ότι θα το έπιανα όσο ήταν ακόμα ongoing αλλά το έχω παρακάνει και δεν μπορώ τα προλάβω πλέον τα ongoing που έχω αρχίσει και σαν να μην έφταναν αυτά, άρχισα και completed μαζί και έγινε ένα μπάχαλο. Τι λέει όμως; Πώς τα πάει μέχρι τώρα; (Δεν μπαίνω στο thread μη πάρω κανένα spoiler)
Feb 02 2012 01:00
GhostPrince → Kai
αχαχα. Ισχυειιι ! :P
γιατι οχι XD αν κιεχω καιρο να δω κατι καλο απ'αυτη τη μερια :P το χω ριξει στα dark τελευτεα, axaxa, ξεκινησα και το tokyo majin που μου πες...ωραιο φαινεται μεχρι στιγμης(αν κιακομα 2ρο επ. ειμαι) :D
αν και 8α τα χεις δει δε παιζει...(clannad, lovely complex, code E(αν κι αυτο πα σ'αλλη φαση περισσοτερο) :P , hanasaku Iroha, hourou musuko, kimi to boku)
btw "ano natsu to matte iru" βλεπεις? απτα καινουρια :P
[SPOILER](εχω την αισ8ηση οτι ειδα σκηνη απο High school of the dead στο new :oo::hahaha:)[/SPOILER]
Feb 02 2012 00:51
Kai → GhostPrince
Επίσης επειδή λατρεύω school/sol, όποτε κι αν πετύχεις κανένα πολύ καλό, σφύρα το. :kakaka:
Feb 02 2012 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed